Sto ce ti rej s muda na avataruirfo je napisao/la:Kako se na slobodinoj temi jedan hrabri forumas bori protiv forumskih placenika azmira husica, aferim momak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sto ce ti rej s muda na avataruirfo je napisao/la:Kako se na slobodinoj temi jedan hrabri forumas bori protiv forumskih placenika azmira husica, aferim momak
MocMahale444 je napisao/la:Sto ce ti rej s muda na avataruirfo je napisao/la:Kako se na slobodinoj temi jedan hrabri forumas bori protiv forumskih placenika azmira husica, aferim momak![]()
Kod vas je poznato da vam pola uprave piše na forumu i kreiraju mišljenje vecine forumaša. Hrasno i Amazon jedini pravi navijaci Zelje, ovo ostalo sve placenici koji se bogate na kamatarenju.irfo je napisao/la:Kako se na slobodinoj temi jedan hrabri forumas bori protiv forumskih placenika azmira husica, aferim momak
Gluho biloirfo je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Sto ce ti rej s muda na avataruirfo je napisao/la:Kako se na slobodinoj temi jedan hrabri forumas bori protiv forumskih placenika azmira husica, aferim momak![]()
![]()
babo za muziku
TobeYarabi je napisao/la:ne trebas namConvicts1988 je napisao/la:Evo vam qrc
MortemHz je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:ne trebas namConvicts1988 je napisao/la:Evo vam qrc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta je ovo kakav je ovo neuspješni pokušaj plagiranja?Esport je napisao/la:Kao što reće jedam strani pjesnikjoker90 je napisao/la:Ovaj kaze da se pojavio, onaj kaze da nije, onaj kaze da je murija u civilu pratila sve! Samo na PL prepucavanjima!![]()
![]()
Bože mili, čuda velikoga
jal to grmi il se zemlja trese
il Sariel kuka il udara more o bregove.
Nit to grmi nit se zemlja trese
Već to pišu klubovi izjave.
Kako ide vesela im majka,
Jadnoj djeci traže potpise,
Niko para nedade.
Svi u Evropu put traže
Ali se nekim Federalna smješi.
Fala bogu da nisu svi za titule,
neki su samo za leleka.
Ako, ako svakome po zasluzi
Sve do mraka, a od jutra rana
tebi je zuti karton.Neymar11 je napisao/la:#KrajjjjjjjEsport je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Ću ukrali Bobića, trećeg golmanaĆu uzeli Kostića
![]()
Jest ako ste janeza onog opet doveli da popije koju s vama
Što ismijavate glavu, tako se piše, vi nemate poima.
Pustite gramatiku,
ostavit ucjene,![]()
![]()
ako ne potpišu![]()
![]()
![]()
![]()
......
borite se za opstanak![]()
![]()
shvatite![]()
gdje vam je mjesto.
Ćesttam Vam titulu na federalnom nivop![]()
kazu vidjen subasa na mini kafu u sarajevu - sta se to desava
Leo idi gOnjaj podkuhanu, sto si glaso za HighBesic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ona je svezana.MocMahale444 je napisao/la: Leo idi gOnjaj podkuhanu, sto si glaso za High
Moram priznati da sam glasao bio za High i izbrisao post. Pogresno nego sta, mozda vama sto niste cesto na ovoj temi.Besic je napisao/la:Ona je svezana.MocMahale444 je napisao/la: Leo idi gOnjaj podkuhanu, sto si glaso za High
Ti si evo drugi koji mi to nabija na nos , ne znam šta sam pogrešno uradio , High je ipak sama krema foruma
Mazohista , veže sama sebe.MocMahale444 je napisao/la:
Moram priznati da sam glasao bio za High i izbrisao post. Pogresno nego sta, mozda vama sto niste cesto na ovoj temi.
Svezana za boj? ili ne svojom voljom tu?
suti ti taljiban.i tebe prate.skim si takav siMocMahale444 je napisao/la:Moram priznati da sam glasao bio za High i izbrisao post. Pogresno nego sta, mozda vama sto niste cesto na ovoj temi.Besic je napisao/la:Ona je svezana.MocMahale444 je napisao/la: Leo idi gOnjaj podkuhanu, sto si glaso za High
Ti si evo drugi koji mi to nabija na nos , ne znam šta sam pogrešno uradio , High je ipak sama krema foruma
Neka neko citira bif teka milicinog, neka se smiri.
"Proljecni" se miris siriBesic je napisao/la:Mazohista , veže sama sebe.MocMahale444 je napisao/la:
Moram priznati da sam glasao bio za High i izbrisao post. Pogresno nego sta, mozda vama sto niste cesto na ovoj temi.
Ma nema se za koga glasat, High = SDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.