Ne znam...zapravo vjerovatno ima, ali ne znam u koliko sati.[/quote] Ovaj Seyo_TM bi trebao znati ili Stole iz Bora ako neko zna neka napišeRagazziDelSud je napisao/la:imal sutra trening ?

Moguce je da odu u Medjugorje sutra...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne znam...zapravo vjerovatno ima, ali ne znam u koliko sati.[/quote] Ovaj Seyo_TM bi trebao znati ili Stole iz Bora ako neko zna neka napišeRagazziDelSud je napisao/la:imal sutra trening ?
Jeste!droba je napisao/la:Znaci bio je Softic veceras na treningu?
Trebao je igrati u prvoj postavi!Seyo_TM je napisao/la:Stole je juzno, a ja cu kasnije saznati za trening...
Je li igrao Markovic?
Ja mislim da je Markovic igrao u 1. ekipi.Seyo_TM je napisao/la:Stole je juzno, a ja cu kasnije saznati za trening...
Je li igrao Markovic?
Seyo_TM je napisao/la:Pa kakav je bio Markovic?
potpis gospodinedino lj je napisao/la:Ja kao navijac Zelje molim uprave Zelje i Sarajeva da nam svojim uticajem i radom vrate stari dobri derbi.Hocu da mi vrate vrijeme kada su poslije utakmice sa Videotonom moji jarani(Peca,Sejo,Paja i ostali zestoki pitari)plakali kao i ja,hocu da mi vrate vrijeme kada sam ukrao zastavu Juge svom kucnom savjetu i sa njom odvalio ruke navijajuci protiv Hamburga i proklinjuci Antu Rajkovica ,hocu da mi vrate vrijeme kada je nas dvadeset(10 pitara i 10 nas)islo skupa na tekme i zajedno sjedili jedan do drugog,hocu da mi vrate vrijeme kada u osvajanju druge sampionske titule Sarajeva u bivsoj nam drzavi jednim dijelom ucestvovao i moj Zeljo postenom i cestitom igrom i sto za ni kakve pare nije prodao obraz.Sarajevo i Hajduk su zadnje kolo odlucivali o tituli ,Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda protiv Zelje na Kosevu a Sarajevo je igralo protiv Vardara u Skoplju.U prvom poluvremenu Hajduk je vodio sa 3:0 a Hadzibegic je promasio penal i svi smo mislili da je gotovo.medjutim na izlasku u svlacionice desilo se nesto st niko koje sjedio naistoku nece zaboraviti,Ivica Osim i Mehmed Bazdarevic doslovce su rekli igracima p.... vam materina koje prodao utakmicu sad cete vidjeti svoje.Ne znam sta se desilo u svlacionici ali Zeljo je odigrao 4:4 sa Hajdukom a Sarajevo je pobjedilo Vardara i osvojilo titulu.**** pare komsija je preci uvjek bio,hocu da mi vratite slobodu na stadionu ili ce vam stadioni ostati prazni.Mozda je i bolje da nas UEF-a suspenduje pa neka se klubovi vrate amaterizmu,gledacemo onda barem Vratnik,Hrid,Vrbanjusu i Pofalicki u miru.A i jedni i drugi koji svoju energiju trosite na prosipanje sile i neke mangupluke eno vam kamenolom Hresa pa malj u ruke i tucite kamen i tamo se praznite,barem ce drzava imati neku korist od vas.
Zujo,Amare,Blekicu,Mirza i ostali uradite nesto na vrijeme inace cete igrati pred praznim tribinama
BIlo proslo , dole nove generacije koje to ne razmiju bas kao i ja..dino lj je napisao/la:Ja kao navijac Zelje molim uprave Zelje i Sarajeva da nam svojim uticajem i radom vrate stari dobri derbi.Hocu da mi vrate vrijeme kada su poslije utakmice sa Videotonom moji jarani(Peca,Sejo,Paja i ostali zestoki pitari)plakali kao i ja,hocu da mi vrate vrijeme kada sam ukrao zastavu Juge svom kucnom savjetu i sa njom odvalio ruke navijajuci protiv Hamburga i proklinjuci Antu Rajkovica ,hocu da mi vrate vrijeme kada je nas dvadeset(10 pitara i 10 nas)islo skupa na tekme i zajedno sjedili jedan do drugog,hocu da mi vrate vrijeme kada u osvajanju druge sampionske titule Sarajeva u bivsoj nam drzavi jednim dijelom ucestvovao i moj Zeljo postenom i cestitom igrom i sto za ni kakve pare nije prodao obraz.Sarajevo i Hajduk su zadnje kolo odlucivali o tituli ,Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda protiv Zelje na Kosevu a Sarajevo je igralo protiv Vardara u Skoplju.U prvom poluvremenu Hajduk je vodio sa 3:0 a Hadzibegic je promasio penal i svi smo mislili da je gotovo.medjutim na izlasku u svlacionice desilo se nesto st niko koje sjedio naistoku nece zaboraviti,Ivica Osim i Mehmed Bazdarevic doslovce su rekli igracima p.... vam materina koje prodao utakmicu sad cete vidjeti svoje.Ne znam sta se desilo u svlacionici ali Zeljo je odigrao 4:4 sa Hajdukom a Sarajevo je pobjedilo Vardara i osvojilo titulu.**** pare komsija je preci uvjek bio,hocu da mi vratite slobodu na stadionu ili ce vam stadioni ostati prazni.Mozda je i bolje da nas UEF-a suspenduje pa neka se klubovi vrate amaterizmu,gledacemo onda barem Vratnik,Hrid,Vrbanjusu i Pofalicki u miru.A i jedni i drugi koji svoju energiju trosite na prosipanje sile i neke mangupluke eno vam kamenolom Hresa pa malj u ruke i tucite kamen i tamo se praznite,barem ce drzava imati neku korist od vas.
Zujo,Amare,Blekicu,Mirza i ostali uradite nesto na vrijeme inace cete igrati pred praznim tribinama
Svaka ti cast na ovome, ovo zele svi normalni ljudi... lijepe radne akcije, kako bi iz pojedinaca izvukle huju to je cudo jedno, treba ih opet uvest...dino lj je napisao/la:Ja kao navijac Zelje molim uprave Zelje i Sarajeva da nam svojim uticajem i radom vrate stari dobri derbi.Hocu da mi vrate vrijeme kada su poslije utakmice sa Videotonom moji jarani(Peca,Sejo,Paja i ostali zestoki pitari)plakali kao i ja,hocu da mi vrate vrijeme kada sam ukrao zastavu Juge svom kucnom savjetu i sa njom odvalio ruke navijajuci protiv Hamburga i proklinjuci Antu Rajkovica ,hocu da mi vrate vrijeme kada je nas dvadeset(10 pitara i 10 nas)islo skupa na tekme i zajedno sjedili jedan do drugog,hocu da mi vrate vrijeme kada u osvajanju druge sampionske titule Sarajeva u bivsoj nam drzavi jednim dijelom ucestvovao i moj Zeljo postenom i cestitom igrom i sto za ni kakve pare nije prodao obraz.Sarajevo i Hajduk su zadnje kolo odlucivali o tituli ,Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda protiv Zelje na Kosevu a Sarajevo je igralo protiv Vardara u Skoplju.U prvom poluvremenu Hajduk je vodio sa 3:0 a Hadzibegic je promasio penal i svi smo mislili da je gotovo.medjutim na izlasku u svlacionice desilo se nesto st niko koje sjedio naistoku nece zaboraviti,Ivica Osim i Mehmed Bazdarevic doslovce su rekli igracima p.... vam materina koje prodao utakmicu sad cete vidjeti svoje.Ne znam sta se desilo u svlacionici ali Zeljo je odigrao 4:4 sa Hajdukom a Sarajevo je pobjedilo Vardara i osvojilo titulu.**** pare komsija je preci uvjek bio,hocu da mi vratite slobodu na stadionu ili ce vam stadioni ostati prazni.Mozda je i bolje da nas UEF-a suspenduje pa neka se klubovi vrate amaterizmu,gledacemo onda barem Vratnik,Hrid,Vrbanjusu i Pofalicki u miru.A i jedni i drugi koji svoju energiju trosite na prosipanje sile i neke mangupluke eno vam kamenolom Hresa pa malj u ruke i tucite kamen i tamo se praznite,barem ce drzava imati neku korist od vas.
dino lj je napisao/la:Ja kao navijac Zelje molim uprave Zelje i Sarajeva da nam svojim uticajem i radom vrate stari dobri derbi.Hocu da mi vrate vrijeme kada su poslije utakmice sa Videotonom moji jarani(Peca,Sejo,Paja i ostali zestoki pitari)plakali kao i ja,hocu da mi vrate vrijeme kada sam ukrao zastavu Juge svom kucnom savjetu i sa njom odvalio ruke navijajuci protiv Hamburga i proklinjuci Antu Rajkovica ,hocu da mi vrate vrijeme kada je nas dvadeset(10 pitara i 10 nas)islo skupa na tekme i zajedno sjedili jedan do drugog,hocu da mi vrate vrijeme kada u osvajanju druge sampionske titule Sarajeva u bivsoj nam drzavi jednim dijelom ucestvovao i moj Zeljo postenom i cestitom igrom i sto za ni kakve pare nije prodao obraz.Sarajevo i Hajduk su zadnje kolo odlucivali o tituli ,Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda protiv Zelje na Kosevu a Sarajevo je igralo protiv Vardara u Skoplju.U prvom poluvremenu Hajduk je vodio sa 3:0 a Hadzibegic je promasio penal i svi smo mislili da je gotovo.medjutim na izlasku u svlacionice desilo se nesto st niko koje sjedio naistoku nece zaboraviti,Ivica Osim i Mehmed Bazdarevic doslovce su rekli igracima p.... vam materina koje prodao utakmicu sad cete vidjeti svoje.Ne znam sta se desilo u svlacionici ali Zeljo je odigrao 4:4 sa Hajdukom a Sarajevo je pobjedilo Vardara i osvojilo titulu.**** pare komsija je preci uvjek bio,hocu da mi vratite slobodu na stadionu ili ce vam stadioni ostati prazni.Mozda je i bolje da nas UEF-a suspenduje pa neka se klubovi vrate amaterizmu,gledacemo onda barem Vratnik,Hrid,Vrbanjusu i Pofalicki u miru.A i jedni i drugi koji svoju energiju trosite na prosipanje sile i neke mangupluke eno vam kamenolom Hresa pa malj u ruke i tucite kamen i tamo se praznite,barem ce drzava imati neku korist od vas.
I ja kao navijač Sarajeva potpisujem sve ovo što si napisao i plakao sam protiv Videotona i ljubio Mešinu sliku poslije utakmice sa Hajdukom i u mahali i u firmi imam najbolje drugove koji navijaju za Želju ali mi smo ko braća a ovo nemogu spriječiti ni Žujo ni Blekić nego mi ali udruženi i dogovoriti zajednički odlazak na derbi.dino lj je napisao/la:Ja kao navijac Zelje molim uprave Zelje i Sarajeva da nam svojim uticajem i radom vrate stari dobri derbi.Hocu da mi vrate vrijeme kada su poslije utakmice sa Videotonom moji jarani(Peca,Sejo,Paja i ostali zestoki pitari)plakali kao i ja,hocu da mi vrate vrijeme kada sam ukrao zastavu Juge svom kucnom savjetu i sa njom odvalio ruke navijajuci protiv Hamburga i proklinjuci Antu Rajkovica ,hocu da mi vrate vrijeme kada je nas dvadeset(10 pitara i 10 nas)islo skupa na tekme i zajedno sjedili jedan do drugog,hocu da mi vrate vrijeme kada u osvajanju druge sampionske titule Sarajeva u bivsoj nam drzavi jednim dijelom ucestvovao i moj Zeljo postenom i cestitom igrom i sto za ni kakve pare nije prodao obraz.Sarajevo i Hajduk su zadnje kolo odlucivali o tituli ,Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda protiv Zelje na Kosevu a Sarajevo je igralo protiv Vardara u Skoplju.U prvom poluvremenu Hajduk je vodio sa 3:0 a Hadzibegic je promasio penal i svi smo mislili da je gotovo.medjutim na izlasku u svlacionice desilo se nesto st niko koje sjedio naistoku nece zaboraviti,Ivica Osim i Mehmed Bazdarevic doslovce su rekli igracima p.... vam materina koje prodao utakmicu sad cete vidjeti svoje.Ne znam sta se desilo u svlacionici ali Zeljo je odigrao 4:4 sa Hajdukom a Sarajevo je pobjedilo Vardara i osvojilo titulu.**** pare komsija je preci uvjek bio,hocu da mi vratite slobodu na stadionu ili ce vam stadioni ostati prazni.Mozda je i bolje da nas UEF-a suspenduje pa neka se klubovi vrate amaterizmu,gledacemo onda barem Vratnik,Hrid,Vrbanjusu i Pofalicki u miru.A i jedni i drugi koji svoju energiju trosite na prosipanje sile i neke mangupluke eno vam kamenolom Hresa pa malj u ruke i tucite kamen i tamo se praznite,barem ce drzava imati neku korist od vas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.