Postao/la Wandelanoite » 29 dec 2016, 19:07
S. Adams 11,5 UNDER @ 1,85
Nastavljam da forsiram centre koji protiv sebe imaju Gasola UNDER, pa tako i veceras olupinu Adamsa. Adams je na 12 poena po meču ove sezone, ali veceras ima protiv sebe najbolje defendera na C u ligi i protiv kojeg se Niko nije naigrao. Memphis sa pozicije C prima 15 poena po meču, ali i dopusta malo suteva sto je veoma vazno za ovaj tip. Adams poene daje iz ofanzivnih skokova i zicera koje mu RW namjesti, veceras ne vjerujem da ce bas imati priliku da uhvati nesto u skoku ili neki Alley-op jer Gasol ce ga pojesti. Jos je moguć i ulazak u faule jer je Gasol odlican ofanzivac prva violina Memphisa tako da ce on forsirati na obje strane.
K. Lowry 22,5 OVER @ 1,85
Razmišljao sam se između Lowrya i DeRozana i uzimam Lowrya zbog margine manje za 4 poena, ali i zbog toga sto je on u većini kladionica na 23,5. Phoenix je sto se tiče odbrane očajan poziciju PG brani najgore u ligi primaju 25 poena po meču i dopuštaju velik broj suteva. Lowry često uzme preko 20 suteva pa tako očekujem i veceras iz razloga sto Phoenix igra veoma brzu kosarku. Očekuje se utakmica na velik broj poena i ja sam ubjeđen da ce Lowry utrpati bar 23.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.