FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 29 dec 2016, 12:20

Naravno tu su uvijek likovi ko amazon da popljuju sve, od 3500 postova nema nijedan pozitivan o klubu :puke:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 dec 2016, 12:23

Pa nisam jos puko da mjesec dana pisem o tribini kao da je ajfelov toranj jbt. Cim dodje napokon neko pojacanje tu sam za pozitivno. Sto se ljutis. Bolje nego da pisemo o brokulama, janjadi, ribom kao na sklj portalima.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 29 dec 2016, 12:25

irfo je napisao/la:Naravno tu su uvijek likovi ko amazon da popljuju sve, od 3500 postova nema nijedan pozitivan o klubu :puke:
Ne daji paznju takvima, njihov gnjev je tek poceo, kako tribina bude izlazila iz temelja sve ce gnustnije stvari da pisu.
- Zeljeznicar -

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 dec 2016, 12:25

Kamen temeljac je u redu. Trebao se ozvaniciti pocetak radova i odlicna prilika da se to medijski digne u tacku. Na osnovu toga je prodano pedesetak ulaznica. Ovo sa snimanjem je preseravanje.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 dec 2016, 12:25

amazon je napisao/la:Pa nisam jos puko da mjesec dana pisem o tribini kao da je ajfelov toranj jbt. Cim dodje napokon neko pojacanje tu sam za pozitivno. Sto se ljutis. Bolje nego da pisemo o brokulama, janjadi, ribom kao na sklj portalima.
Cim dodje pojacanje popljuvat ces ga kao da je bezveze igrac, cinjenica je da u 3500 postova nema nijedan pozitivan o klubu, nemamo sta vise argumentovat, sta god da se uradilo za tebe ne valja
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 29 dec 2016, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 29 dec 2016, 12:26

Zenzo je napisao/la:
irfo je napisao/la:Naravno tu su uvijek likovi ko amazon da popljuju sve, od 3500 postova nema nijedan pozitivan o klubu :puke:
Ne daji paznju takvima, njihov gnjev je tek poceo, kako tribina bude izlazila iz temelja sve ce gnustnije stvari da pisu.
a covjek dvije 10.togodisnje za tu istu tribinu kupio ... bravo :facepalm:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 dec 2016, 12:28

irfo je napisao/la:
amazon je napisao/la:Pa nisam jos puko da mjesec dana pisem o tribini kao da je ajfelov toranj jbt. Cim dodje napokon neko pojacanje tu sam za pozitivno. Sto se ljutis. Bolje nego da pisemo o brokulama, janjadi, ribom kao na sklj portalima.
Cim dodje pojacanje popljuvat ces ga kao da je bezveze igrac, cinjenica je da u 3500 postova nema nijedan pozitivan o klubu, nemamo se sta vise argumentovat, sta god da se uradilo za tebe ne valja
Ne mogu ja pisati da je nesto dobro, ako nije dobro. Sve sto sam ja napisao o igracima koji su dosli prije pola godine, 90% ih otjerano. A takvi kao ti su isto tako sra.li kako ja izmisljam i sere.m i slicno. Nemoj da vadim dokumentaciju o Pozderu, Secerovicu, Lazicu, i ostalim. Nije lijepo to.
Kritika je dobra, bolje nego da chatamo po cijeli dan o brokulama i janjadi. ;)
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 dec 2016, 12:30

irfo je napisao/la:
Cim dodje pojacanje popljuvat ces ga kao da je bezveze igrac, cinjenica je da u 3500 postova nema nijedan pozitivan o klubu, nemamo sta vise argumentovat, sta god da se uradilo za tebe ne valja
Neg irfoo imamo li mi kakav procenat od Bajica ako ode u Besiktas posto negdje procitah da ga traze ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 dec 2016, 12:30

Jeste kritika dobra tu se slazemo, svi mi ovdje kritikujemo sto nam se ne svidja, daleko su stvari od perfekcije, ali ti sve redom, nista ne valja za tebe, pohvali ponekad ponesto, nije ni to tesko :salut:

@Neymar11 Kaze aco da nemamo sigurno, a kaze Bajicev stari da imamo 15%, ne znam ko je upravu :hmmmmm:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 29 dec 2016, 12:31

Hrasno1921 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
a covjek dvije 10.togodisnje za tu istu tribinu kupio ... bravo glupko :facepalm:
nije sadaku dao! kupio sebi da gleda Zelju za manje od 4KM po utakmici u narednih deset godina.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 dec 2016, 12:39

Aci je ipak posao da ovo zna, tako da cemo njemu vjerovat, steta sto nemamo 15%, ali mislim da imamo 5% ovako ili 4? nisam siguran do koje se godine to mjeri

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 29 dec 2016, 12:40

@za_zivot_cijeli

Joj tebe pa normalno da nije, kupio da bi gledao Zelju i podrzao projekat gradnje tribine, i onda dodje padobranac da popljuje covjeka a pojma nema ni ko je ni sta je covjek, amazon nekada iskoci iz sina ali 90% sto napise je na mjestu, pa sjetimo se price o igracima i Janezu na kraju bi upravu za sve, ovdje je problem sto se drugacije misljenje smatra atakom na klub, a sve dok je tako imat cemo ratiste na temi ...
1921'

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 29 dec 2016, 12:49

Hrasno1921 je napisao/la:@za_zivot_cijeli

Joj tebe pa normalno da nije, kupio da bi gledao Zelju i podrzao projekat gradnje tribine, i onda dodje padobranac da popljuje covjeka a pojma nema ni ko je ni sta je covjek, amazon nekada iskoci iz sina ali 90% sto napise je na mjestu, pa sjetimo se price o igracima i Janezu na kraju bi upravu za sve, ovdje je problem sto se drugacije misljenje smatra atakom na klub, a sve dok je tako imat cemo ratiste na temi ...
ko god da je, kenja od kako se pojavio ovdje a pojavio se u isto vrijeme kada je i Misimovic postao predsjednik NO.
od 3601 komentara nema niti jedan pozitivan. sve je crnilo, negativnost, pljuvanje, ismijavanje.....
ili je psihicki bolestan ili je ovdje sa namjerom koju ne moze oprati kupovina dvije karte, koju itekako uzimam sa debelom rezervom jer to ti tvrdis.

pricu o igracima, Janezu i sl... mozes macku okaciti o rep zajedno s njim. od tolikog pljuvanja statisticki nesto treba i pogoditi.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 dec 2016, 12:49

4% znaci, trebalo se u transfer tu stavit bar 10%, al haj, ja nesto vise nade polazem u hadziju i mislim da ce on za vece pare otici iz konye, za baju bi najbolje bilo da ode u njemacku, ali vidim da su samo turski velikani zainteresovani sada, zbog ovoga mi se ne svidja kad idu igraci u tursku, ko god je otiso to je bilo to, vise nije iso u bolju ligu poslije toga, il su ostali u turskoj il su negdje jos istocinije nastavili

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 29 dec 2016, 13:01

irfo je napisao/la:4% znaci, trebalo se u transfer tu stavit bar 10%, al haj, ja nesto vise nade polazem u hadziju i mislim da ce on za vece pare otici iz konye, za baju bi najbolje bilo da ode u njemacku, ali vidim da su samo turski velikani zainteresovani sada, zbog ovoga mi se ne svidja kad idu igraci u tursku, ko god je otiso to je bilo to, vise nije iso u bolju ligu poslije toga, il su ostali u turskoj il su negdje jos istocinije nastavili
5% ako me matematika jos dobro sluzi :D

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 29 dec 2016, 13:50

Oh nisam ni gledao da si po godinama poredao, samo sam zbrajao ukupno postotak :)
4% onda jer je Baja imao 21 god kad je otisao.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 dec 2016, 17:48

Još uvijek nije poznato gdje će ovaj 29-godišnji fudbaler nastaviti karijeru, a kako saznaje SportSport.ba potencijalne destinacije su Grčka, Južna Koreja i Poljska, što nam je Kosorić i potvrdio.
Sretno Aco :salut: , pokazo si se ko dingospo, volio bih ga vidjeti u klubu na nekoj funkciji kad se oprosti

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 29 dec 2016, 17:52

Hajde Aco u Seongnam libo te racku, kakav zavrsetak karijere ... :opaopa:
1921'

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 29 dec 2016, 17:58

Zar nije neki dan prica bila da osim Borca iz Banja Luke niko ne zeli kapitena , te da je spreman okoncati karijeru? :hmmmmm: :hmmmmm:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 29 dec 2016, 18:05

Pa sam kazes prica, mozda je i ovo za ponude suplja vidjet cemo u narednom periodu, imao je ponudu Borca koju je odbio, sve u svemu pricalo se da ce i okoncati karijeru pa su neki povezali da nije ozbiljnije bolestan, tek tako otici iz Zelje, zatraziti raskid ugovora na svoju stetu i to kao kapiten uistinu cudno ...
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.