PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Jos se smijem ko kreten na Klerikalni Fasisti
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
vidi se u tebi ta Baketova zelena ideologijaHrasno1921 je napisao/la:sve zavrseno dakle, mozemo u soping, Sarajevska marka u Tuzli vrijedi 5KM ....zamorano1plus8 je napisao/la:prije sopinga prvo trebate rijesiti ovo
"Željezničar kada plati vodu, dug prema državi u vidu poreza i kada uveže staž uposlenicima, onda neka pošalje ponudu za Duljevića. Žao mi je što se Željezničar spustio na ovakav nivo da nas provocira, ali očito time želi otvoriti novu eru odnosa između dva gradska kluba" - Dino Selimovic
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Samo iz opcine Centar.Hrasno1921 je napisao/la:sve zavrseno dakle, mozemo u soping, Sarajevska marka u Tuzli vrijedi 5KM ....zamorano1plus8 je napisao/la:prije sopinga prvo trebate rijesiti ovo
"Željezničar kada plati vodu, dug prema državi u vidu poreza i kada uveže staž uposlenicima, onda neka pošalje ponudu za Duljevića. Žao mi je što se Željezničar spustio na ovakav nivo da nas provocira, ali očito time želi otvoriti novu eru odnosa između dva gradska kluba" - Dino Selimovic
Nullius in verba
Ocel Ovaj inter sta osvojit ha ha pa 10 god vas nigdje nema- Mozda budete bolji kad vam dodje Simeone- Mojne ti da se sekiras za vodu- Da mi ne jamimo bulju posto nije produzio ugovorzamorano1plus8 je napisao/la:prije sopinga prvo trebate rijesiti ovo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- FrantoBauzek
- Hrasno1921
- Kontakt:
jok ja, alassallamet ja sam clan arapske socijalisticke Ba'ath partije, govorim u smislu platezne moci Sarajlija i Tuzlaka ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ima po ovim čukama gdje nema gradskog vodovoda. Znači Muho ima vodeFrantoBauzek je napisao/la:Mojne se sekirat za vodu. Vode nema
Nullius in verba
- zamorano1plus8
- Kontakt:
svaki dan na dnevniku govore o zagadjenju zraka u sarajevu koliko vonjajuFrantoBauzek je napisao/la:Mojne se sekirat za vodu. Vode nema
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Pitanje za navijace slobode - kako mislite igrat nastavit takmicenje u ligi ? Posto se prica da je Azmir uletio traziio da mu se vrate pare ? dug od 2,3 miliona ?FrantoBauzek je napisao/la:Mojne se sekirat za vodu. Vode nema
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ne radi ti magična kugla. Preporučujem BBS na Marin Dvoru.Neymar11 je napisao/la:Pitanje za navijace slobode - kako mislite igrat nastavit takmicenje u ligi ? Posto se prica da je Azmir uletio traziio da mu se vrate pare ? dug od 2,3 miliona ?FrantoBauzek je napisao/la:Mojne se sekirat za vodu. Vode nema
Nullius in verba
Bice vama magicni azmir kad vas posalju da da se igrate sa velezomHeller je napisao/la:Ne radi ti magična kugla. Preporučujem BBS na Marin Dvoru.Neymar11 je napisao/la:Pitanje za navijace slobode - kako mislite igrat nastavit takmicenje u ligi ? Posto se prica da je Azmir uletio traziio da mu se vrate pare ? dug od 2,3 miliona ?FrantoBauzek je napisao/la:Mojne se sekirat za vodu. Vode nema
da je bogdo 2,3 miliona, jutros sam dobio info da trazi 5 miliona sa kamatamaNeymar11 je napisao/la:Pitanje za navijace slobode - kako mislite igrat nastavit takmicenje u ligi ? Posto se prica da je Azmir uletio traziio da mu se vrate pare ? dug od 2,3 miliona ?FrantoBauzek je napisao/la:Mojne se sekirat za vodu. Vode nema
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Irfo dobija friške informacije iz Slobode, jel to imaš Ibrića na fejzbuku? 
Nullius in verba
Heller na apratima- ha ha ama nisu to istine gdje ce to Azmir uradit im nije valjda takav ?irfo je napisao/la:da je bogdo 2,3 miliona, jutros sam dobio info da trazi 5 miliona sa kamatamaNeymar11 je napisao/la:Pitanje za navijace slobode - kako mislite igrat nastavit takmicenje u ligi ? Posto se prica da je Azmir uletio traziio da mu se vrate pare ? dug od 2,3 miliona ?FrantoBauzek je napisao/la:Mojne se sekirat za vodu. Vode nema, kazu da ce probat da nagovore grad da mu da stadion tusanj, hoce valjda tu da pravi trzni centar
- FrantoBauzek
Priča se i da je Sarajevo multikulturalno, pa nije. Priča se i da Željo nema duga, pa ima. Priča se da u Sarajevu nema vode, ima smoga pa.. U pa ovo je i tačno.Neymar11 je napisao/la:Pitanje za navijace slobode - kako mislite igrat nastavit takmicenje u ligi ? Posto se prica da je Azmir uletio traziio da mu se vrate pare ? dug od 2,3 miliona ?FrantoBauzek je napisao/la:Mojne se sekirat za vodu. Vode nema
Svašta se priča, priča, priča.. ili što bi vi rekli prića, prića, prića
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ma nemamo vode struje- al zato vasi igraci posjete redovno Shooping- neg- sta je sa kosticem - P.S. Azmiru vratite duggggg jer otvorice trzni centar na istoku suska se opasnoFrantoBauzek je napisao/la:Priča se i da je Sarajevo multikulturalno, pa nije. Priča se i da Željo nema duga, pa ima. Priča se da u Sarajevu nema vode, ima smoga pa.. U pa ovo je i tačno.Neymar11 je napisao/la:Pitanje za navijace slobode - kako mislite igrat nastavit takmicenje u ligi ? Posto se prica da je Azmir uletio traziio da mu se vrate pare ? dug od 2,3 miliona ?FrantoBauzek je napisao/la:Mojne se sekirat za vodu. Vode nema
Svašta se priča, priča, priča.. ili što bi vi rekli prića, prića, prića
Dobijam info od jedinog pravog slobodasa sulje dorica koji se prvi suprostavio azmirovoj diktaturiHeller je napisao/la:Irfo dobija friške informacije iz Slobode, jel to imaš Ibrića na fejzbuku?
-
PiazzaGrande
Haj-dzedaj iz Haj-NehajaFrantoBauzek je napisao/la:"i tuzlanski lažni komunisti i mrzitelji BiH". To je stav jednog izbalansiranog i stabilnog razumaPiazzaGrande je napisao/la:KANTA KINTE:"Za mene glasaju samo klerikalni fašisti"Sariel je napisao/la:uuuuuuu i admin za haja glaso![]()
![]()
sta reci koju poruku poslati,koji roman napisati, kako to ispelovati izkolektorisat
Jutros oko 09:18 osjetio se jak poremećaj u Sili, Admin je prešao na tamnu stranu
Darth Sidious: "Dobro. Dobro. Sila je jaka u tebi. Moćan Sith postat ćeš. Odsada nadalje ćeš biti znan kao Darth... Vader."
Anakin Skywalker: "Hvala vam, gospodaru."
Darth Sidious: "Ustani, Gospodaru Vader."![]()
Haj-dzedaj
Master Yoda-glavom i (rijetkom) bradom....
Volim te bola'!

Covjek koji je zatvaran zbog kriminalnih djela u Sjedinjenim Americkim Drzavama ucjenjuje jedan veliki klub kao sto je tuzlanska sloboda, neces razbojnice jedan
- FrantoBauzek
Nakon sto je dobio brojne simpatije i dao svoju rijec da nece traziti pare do privatizacije, da na taj nacin ukalja svoj ugled i ime, je prije svega smijesno. I sam gradonacelnik bi prije napravio OFK Slobodu, poslao ovaj u stecaj nego vratio taj dug i to jos prodajom stadiona, bivsem predsjedniku
Ali treba mucnut glavom prije nego se prstici pocnu bacati po tastaturi. Znam da je tesko zbog smoga i da smog zacepljuje neurone, zato vam necu zahateriti
Ali treba mucnut glavom prije nego se prstici pocnu bacati po tastaturi. Znam da je tesko zbog smoga i da smog zacepljuje neurone, zato vam necu zahateriti
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 29 dec 2016, 12:57, ukupno mijenjano 2 puta.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.