FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 29 dec 2016, 13:40

High je napisao/la:Evander dobi gastritis zbog naših sitnih grešaka i dugova u odnosu na Zvezdine, a da je njihov navijač, dosad bi ga dvaput sahranili zbog duga od 50 miliona.
Oni imaju drugi problem. Od prvaka Europe srozali su se na ovo danas sto su, goli k.....
Ali i kao takvi, za nas su svemirski brod.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 29 dec 2016, 13:42

Za tebe su svemirski brod, za mene su politicka kur.va. I bilo bi lijepo kad bi ih ostavili tamo gdje im je i mjesto, s one strane drine.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 dec 2016, 16:04

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 29 dec 2016, 16:08

MortemHz je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:normalno je da duljevic trazi vecu platu. frajer je daleko najbolji igrac lige i nije lud da igra za sicu. nadam se da ce nasi biti dovoljno pametni i produziti mu na jos bar 2 godine. koliku god platu da mu daju zaradice 5 puta vise kad ga prodaju
Njemu je najbolje da on ide i da donese novac Sarajevu, jeste jedan od najboljih i treba nam ali bi ga se rado rijesio nakon titule u maju za neku finu svoticu koja nam moze pomoci.
Bosnian mentalitet prodati najboljeg igrača i sića koju dobiju će im pomoći, a za te pare neće naći ni u pola kvalitete igrača kojeg su prodali zato nam je nogomet i u kurcu.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 dec 2016, 16:11

Ma produzit ce Dulja, ali na ljeto ide svakako. Mozemo mi za njega dobiti fine love ako se javi neki iole bolji klub, meni ga je iskreno vise i zao gledati kako se pati po ovim nasim livadama, najbolji je igrac lige i to onako ubjedljivo bas, a kako cemo zamjenu naci to mene najvise brine.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 29 dec 2016, 16:42

Kozari kazna 1000KM tužno i žalosno!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 dec 2016, 16:45

adem993 je napisao/la:Kozari kazna 1000KM tužno i žalosno!!!
slika
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 dec 2016, 16:48

slika

:kralj:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 dec 2016, 17:24

Jes mi zao mahale, dok je bila ziva, bar smo o necemu polemisala. Za sada 3 imena procurila od tih 2 netacna :D Smor zivi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 dec 2016, 18:28

belosevic28 je napisao/la:Jes mi zao mahale, dok je bila ziva, bar smo o necemu polemisala. Za sada 3 imena procurila od tih 2 netacna :D Smor zivi...
Dobra moja mahala. Kao da je zaspala. Zaspala i umrla :problem: :cry:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 dec 2016, 20:50

RIP Mahala! RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH! :pray:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 dec 2016, 20:50

Evander je napisao/la:
High je napisao/la:Evander dobi gastritis zbog naših sitnih grešaka i dugova u odnosu na Zvezdine, a da je njihov navijač, dosad bi ga dvaput sahranili zbog duga od 50 miliona.
Oni imaju drugi problem. Od prvaka Europe srozali su se na ovo danas sto su, goli k.....
Ali i kao takvi, za nas su svemirski brod.
Buraz trener im je plako i goovorio da 8 plata igrqci nisu primili,i da nema pojma kako da ih motivise da igraju. Mogu i ja sad uzet par igraca dat im 40 milja eura po mjesecu,dat im jednu platu u 13 mjeseci i super

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 29 dec 2016, 20:52

treba ove kineze protjerati nazad u japan odakle su i dosli

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 29 dec 2016, 21:38

Koji dugova, uz(naBalknu) Dinamo mi jedini nemamo dugova :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 29 dec 2016, 21:40

Esport je napisao/la:
Etičkih dugova prema nama, navijačima. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 29 dec 2016, 21:48

High je napisao/la:
Esport je napisao/la:
Etičkih dugova prema nama, navijačima. :mrgreen:
Zagrrbacki plavi(imaju problem sa bojom...) to se može ispraviti.
Zna se ko ce biti lider na Balkanu :njanjanja:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 dec 2016, 22:54

Generalni direktor Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da je za šampiona Srbije po pitanju infrastrukture prioritet kupovina Sportskog centra Kovilovo.

Terzić je posebno istakao činjenicu da ‚večiti‘ rival Zvezde – Partizan već ima svoj trening centar i da njegov klub po tome kasni 20 godina.

„Kovilovo jeste prioritet Crvene zvezde, ozbiljno radimo na tome, uključili smo sve relevantne državne strukture. Sve je malo komplikovano, angažovan je i pravni tim da bi se videlo šta je sve potrebno da bismo ostvarili cilj. Smatramo da smo najveći klub na ovim prostgorima, a naše komšije su napravile to pre 20 godina“, naglasio je Terzić.

Čelnik Crvene zvezde je takođe dodao da klub želi da izgradi dva terena sa veštačkom travom, reflektore i internat za omladinsku školu, ali da nedostaje novac.
klubčić mali :pray: :wave:
:bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 dec 2016, 23:32

DenchiNL je napisao/la:
Generalni direktor Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da je za šampiona Srbije po pitanju infrastrukture prioritet kupovina Sportskog centra Kovilovo.

Terzić je posebno istakao činjenicu da ‚večiti‘ rival Zvezde – Partizan već ima svoj trening centar i da njegov klub po tome kasni 20 godina.

„Kovilovo jeste prioritet Crvene zvezde, ozbiljno radimo na tome, uključili smo sve relevantne državne strukture. Sve je malo komplikovano, angažovan je i pravni tim da bi se videlo šta je sve potrebno da bismo ostvarili cilj. Smatramo da smo najveći klub na ovim prostgorima, a naše komšije su napravile to pre 20 godina“, naglasio je Terzić.

Čelnik Crvene zvezde je takođe dodao da klub želi da izgradi dva terena sa veštačkom travom, reflektore i internat za omladinsku školu, ali da nedostaje novac.
klubčić mali :pray: :wave:
:bih:
A mi se smijemo nasim terenima,gdje ce biti i cetvrti ako bog da. Fino je ovo Zvezda zamislila al nema para haha. Pogledajte izjave gdje im trener kuka da je davao po 100 eura igracima d aimaju da jedu hehe

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 dec 2016, 23:34

**** ba Zvezdu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 30 dec 2016, 00:02

slika
slika
slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.