La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 25 jul 2010, 17:03

pravljena je lista za zadnjih 10 godina a bilbao spada u donji razred Spanskog nogometa dok Villareal se borio za naslov prije 3 godine i non stop su u vrhu ;) polufinala kup uefa i lige prvaka i Deportivo je harao Evropom o tome je bila prica a ne Historijski gledano 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 jul 2010, 17:08

juznjak> je napisao/la:pravljena je lista za zadnjih 10 godina a bilbao spada u donji razred Spanskog nogometa dok Villareal se borio za naslov prije 3 godine i non stop su u vrhu ;) polufinala kup uefa i lige prvaka i Deportivo je harao Evropom o tome je bila prica a ne Historijski gledano 8-)
Ma evo čitao sam i ovo ranije, čitava rasprava je bila u vezi slavnosti ovog - onog, qurca - palca, i nigdje nije spominjano o uspjesima u zadnjih 10-tak godina, ali nadam se da si na to mislio, u drugom slučaju ovo bi bila jedna notorna glupost što je pethodno napisano....

P.S.
Ne znam šta se se urotili protiv ovog navijača A.B.-a, pa i Atletico su osnovali baskijci koliko ja znam....Samo ime kluba, pa i dresovi to sugeriraju....
Der Mann für die entscheidenden Tore.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 jul 2010, 17:17

zna se trenutno ovako
barca
Real
Valencia
Atletico
Sevilla
Villareal
Deportivo su top ekipe u Spaniji a Athletic to odavno nije a protiv seme se nije niko urotio daleko od toga :lol:

i pise od ranije top ekipe po meni u Primeri nije niko historiju spominjao 8-) 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 25 jul 2010, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 jul 2010, 17:22

juznjak> je napisao/la:ja to vidim ovako
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza
Villareal top 10 po meni 8-)

da zaboravi da su se vratili :D tu su oni 6-7 mjesto ..
Evo te tvoje liste na kojoj je i Athletic B. ispred Villarela....ma yebaji ga ........peace :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 jul 2010, 17:23

1. Real Madrid

2.Barcelona
3.nastavite niz...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 jul 2010, 17:55

Nail for Real je napisao/la:1. Real Madrid

2.Barcelona
3.nastavite niz...
Atletico
Athletic
Valencia
Real Sociedad
Sevilla
Deportivo
Betis
Zaragoza
Espaynol historijski gledano tu negdje oko 12 -13mjesta je i Oviedo al oni su sada u 3 ligi :cry:

ljepo bi bilo kad bi se Bilbao borio za ligu prvaka al zbog njihovog ponosa samo ce se kalit na sredini tabele

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 25 jul 2010, 21:09

Zar opet prave poredak sa ligom i uspjesnosti klubova :P
Pa manje se Španci prepiru ko je uspjesniji od nas :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 jul 2010, 23:12

semafresh< je napisao/la:Zar opet prave poredak sa ligom i uspjesnosti klubova :P
Pa manje se Španci prepiru ko je uspjesniji od nas :mrgreen:
ti si prvi poceo sad ispaštaj :mrgreen:

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 25 jul 2010, 23:22

Ma nemam ja sta ispastati zbog spanske lige, znam da je Athletic najveci klub poslije Barce i Reala, to je realnost, a to sto vi piskarate "po vasoj procjeni" je manje bitno ;)

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 25 jul 2010, 23:26

semafresh< je napisao/la:Ma nemam ja sta ispastati zbog spanske lige, znam da je Athletic najveci klub poslije Barce i Reala, to je realnost, a to sto vi piskarate "po vasoj procjeni" je manje bitno ;)
Ne po nasoj, nego po procjeni IFHHS-a, a ti kad nadjes jedan podatak mjerodavan tome javi se.
Rey de la furia española...

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 25 jul 2010, 23:29

Daj link...

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 25 jul 2010, 23:46

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 26 jul 2010, 00:37

a ja statistike .... stvarno se u gluposti ugledate halo ba ide mud,at. mad,ferencvaros,leeds XD stvarno ima gluposti tu ispisanih i to nije realno ali ni malo ...

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 26 jul 2010, 00:53

e2_ze je napisao/la:a ja statistike .... stvarno se u gluposti ugledate halo ba ide mud,at. mad,ferencvaros,leeds XD stvarno ima gluposti tu ispisanih i to nije realno ali ni malo ...
Odmah sam znao da ce biti ovakvih :roll:

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 26 jul 2010, 01:42

Chologol je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:a ja statistike .... stvarno se u gluposti ugledate halo ba ide mud,at. mad,ferencvaros,leeds XD stvarno ima gluposti tu ispisanih i to nije realno ali ni malo ...
Odmah sam znao da ce biti ovakvih :roll:
kakvih ???? ti tu listu isprintaj pa onda obrisi g++++u sa njom... cuj leeds,tottenham???? halo ba po cemu???? po cemu su oni tako rangirani?????? mud 11. stvarno nigdje veze klub koji ima 18 titula svoje drzave i klub koji ima 9 dijeli ih jedno mjesto... stvarno ste smijesni ti i juznjak lafo pravi listu zadnjih deset godina najuspjesnijih klubova a tu mu at. madrid treci koji je ligu zadnji put osvojio 1996 sto je prije 14 a ne 10 godina...

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 26 jul 2010, 06:35

Pa dobro Ferencvaros i Man Utd su tu negdje :mrgreen:
Ovaj Atletico neko ubacio u photoshopu na ovu listu...
Anderleht ispred Uniteda :shock:
Daj ba Chologol uozbilji se!

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 26 jul 2010, 12:23

El_7 je napisao/la:Zna se koje N#1, ostalo je statistika reda radi :lol:
Pa zna se to je već 2 godine zaredom Barca.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 26 jul 2010, 12:31

e2_ze je napisao/la: kakvih ???? ti tu listu isprintaj pa onda obrisi g++++u sa njom... cuj leeds,tottenham???? halo ba po cemu???? po cemu su oni tako rangirani?????? mud 11. stvarno nigdje veze klub koji ima 18 titula svoje drzave i klub koji ima 9 dijeli ih jedno mjesto... stvarno ste smijesni ti i juznjak lafo pravi listu zadnjih deset godina najuspjesnijih klubova a tu mu at. madrid treci koji je ligu zadnji put osvojio 1996 sto je prije 14 a ne 10 godina...
Koji idiotizam majko moja. A ko bi trebao biti treci, ajde molim te mi reci? Da nebi mozda Valencia koja ima 6 liga, a? Ne jon arne riSe vise molim te. Dalje, decko ti bi trebao imati u vidu da je Manchester par puta igrao u drugoj ligi, i da je to lista cjelog 20 stoljeca ne samo zadnjih 50 godina. :roll:
semafresh< je napisao/la:Pa dobro Ferencvaros i Man Utd su tu negdje :mrgreen:
Ovaj Atletico neko ubacio u photoshopu na ovu listu...
Anderleht ispred Uniteda :shock:
Daj ba Chologol uozbilji se!
Kako volim kad ovako ne znaju sta ce :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 jul 2010, 12:37

pogledas u moj potpis i jasno je kakav je gigant Atletico i da je sa pravom 3 najbolji Spanski klub pa Valencia pa mozda Athletic radi Kupova osvojenih u ledenom dobu 8-) po nekim ovdje posto nema njihovih klubova medju 20 najbolji odma IFFHS nije relevantan :lol: :roll:

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 26 jul 2010, 12:55

Chologol je napisao/la:
e2_ze je napisao/la: kakvih ???? ti tu listu isprintaj pa onda obrisi g++++u sa njom... cuj leeds,tottenham???? halo ba po cemu???? po cemu su oni tako rangirani?????? mud 11. stvarno nigdje veze klub koji ima 18 titula svoje drzave i klub koji ima 9 dijeli ih jedno mjesto... stvarno ste smijesni ti i juznjak lafo pravi listu zadnjih deset godina najuspjesnijih klubova a tu mu at. madrid treci koji je ligu zadnji put osvojio 1996 sto je prije 14 a ne 10 godina...
Koji idiotizam majko moja. A ko bi trebao biti treci, ajde molim te mi reci? Da nebi mozda Valencia koja ima 6 liga, a? Ne jon arne riSe vise molim te. Dalje, decko ti bi trebao imati u vidu da je Manchester par puta igrao u drugoj ligi, i da je to lista cjelog 20 stoljeca ne samo zadnjih 50 godina. :roll:
ahahahhaha nisi ti normalan majke mi... ne moras vrijedjati.. a ako cemo tako onda arsenal gdje je???? nisu ispali od 1919 godine iz prve engleske lige imaju 13 titula lige a nema ih???? tottenham ja mislim ima jednu ligu osvojenu i tu je ???? ahahahaha ali nema veze tjesite se da je at. mad. 12. na listi najboljih svjetskih klubova ...
http://www.iffhs.de/?3d4d443d0b803e8b40 ... 70aeedbe1a
hahahahha pa pogledajte :)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.