Znam ja jednog lika sto stara kupuje sir od njega i mlijecne proizvode, on ima videonadzor ko vi tj. nema gaSarajlijica1946 je napisao/la:Ima moj komsija Zuhdija jaci videonador :lol:a stolar

Znam ja jednog lika sto stara kupuje sir od njega i mlijecne proizvode, on ima videonadzor ko vi tj. nema gaSarajlijica1946 je napisao/la:Ima moj komsija Zuhdija jaci videonador :lol:a stolar
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima moj komsija Zuhdija jaci videonador :lol:a stolar
irfo je napisao/la:Znam ja jednog lika sto stara kupuje sir od njega i mlijecne proizvode, on ima videonadzor ko vi tj. nema gaSarajlijica1946 je napisao/la:Ima moj komsija Zuhdija jaci videonador :lol:a stolar
Fali ti jedan smajli.kontinen je napisao/la:irfo je napisao/la:Znam ja jednog lika sto stara kupuje sir od njega i mlijecne proizvode, on ima videonadzor ko vi tj. nema gaSarajlijica1946 je napisao/la:Ima moj komsija Zuhdija jaci videonador :lol:a stolar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da nije, smještaja u Međugorju ima dovoljno nego treba poradit na nekim aspektima još da bi sve to skupa funkcioniralo.Signore je napisao/la:Nije to jedini hotel u Medjugorju, a jos je i velik broj apartmana koji se izdaju, sigurno ima i onih luksuznih za neku nogometnu momcad. Ovaj hotel se nalazi u sklopu centra ako sam ja dobro skontao i ima 16 soba. Neke su dvokrevtne, a neke trokrevetne. Ne navodi se nigdje koliko je kojih tocno, jedino pise da su luksuzno opremljene. Pored ovih soba, hotel posjeduje i 11 bungalova koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela. U svakom slucaju, u Medjugorju smjestaj sigurno nije problem ako se sve sredi na vrijeme, jer trazenje smjestaja u zadnji tren bi bilo jako tesko, pogotovo za cijelu momcad i strucni stozer gdje treba barem 30 lezaja.
Signore je napisao/la:Dodje covjek na forum i citira mi tri godine star post
Za forumasa godineIndy je napisao/la:Naravno da nije, smještaja u Međugorju ima dovoljno nego treba poradit na nekim aspektima još da bi sve to skupa funkcioniralo.Signore je napisao/la:Nije to jedini hotel u Medjugorju, a jos je i velik broj apartmana koji se izdaju, sigurno ima i onih luksuznih za neku nogometnu momcad. Ovaj hotel se nalazi u sklopu centra ako sam ja dobro skontao i ima 16 soba. Neke su dvokrevtne, a neke trokrevetne. Ne navodi se nigdje koliko je kojih tocno, jedino pise da su luksuzno opremljene. Pored ovih soba, hotel posjeduje i 11 bungalova koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela. U svakom slucaju, u Medjugorju smjestaj sigurno nije problem ako se sve sredi na vrijeme, jer trazenje smjestaja u zadnji tren bi bilo jako tesko, pogotovo za cijelu momcad i strucni stozer gdje treba barem 30 lezaja.
Najjaci prvi post ikadMortemHz je napisao/la:Signore je napisao/la:Dodje covjek na forum i citira mi tri godine star post
Jer sam morao pritisnuti 15 puta kako bi pregledao slike, nevjerovatno me je iritiralo sto pise "IduČa"...AlemC85 je napisao/la:Evo novih slika sa radova na stadionu Rođenih u Mostaru:
Izvor: http://fkvelez.ba/na-stadionu-i-dalje-radno/
Ima dosta nas koji to iritira al bitnije je da se na planu stadiona radiAnelZ je napisao/la:Jer sam morao pritisnuti 15 puta kako bi pregledao slike, nevjerovatno me je iritiralo sto pise "IduČa"...AlemC85 je napisao/la:Evo novih slika sa radova na stadionu Rođenih u Mostaru:
Samo nek se radi. Svaka cast rodjeni!AlemC85 je napisao/la:Evo novih slika sa radova na stadionu Rođenih u Mostaru:
A ja smatram da je pravopis i gramatika bitnija od svake izgradnjeAndrija je napisao/la:Ima dosta nas koji to iritira al bitnije je da se na planu stadiona radiAnelZ je napisao/la:
Jer sam morao pritisnuti 15 puta kako bi pregledao slike, nevjerovatno me je iritiralo sto pise "IduČa"...
Da. Na Centralnu tribinu će prvo krov pa stolice. Sve se radi u fazama, jer ovo što su ovi ljudi uradili za 4 mjeseca, djeluje nestvarno.AnelZ je napisao/la:A ja smatram da je pravopis i gramatika bitnija od svake izgradnjeAndrija je napisao/la:Ima dosta nas koji to iritira al bitnije je da se na planu stadiona radiAnelZ je napisao/la:
Jer sam morao pritisnuti 15 puta kako bi pregledao slike, nevjerovatno me je iritiralo sto pise "IduČa"...![]()
Gledam ovu najvecu tribinu u Mostaru, zanima me kakav je plan za postavljanje krova? Jer ovako mi tribina izgleda kao pripremljena za to te da nedostaju jos finansije.