Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
takodjer nemoj uzimati laptop za sve pare sto imas, moj savjet ti je da ganjas neki jefitniji, a ostatak novca izdvoji za ssd.
Gaming PC 12 Core + 11 Igara + Gaming Miš Gratis
CIJENA: 899,00KM
CPU: AMD Opteron 12-Core 12 X 2.5GHz Turbo Boost
RAM: 32GB Quad Channel
GRAFIKA: AMD Radeon HD 7450 4GB sm DirectX11
HDD: 500GB SATA
Windows 7 Ultimate 64-bit
Kućište: Raider
Jao konfiguracije, sta je ovo
Mia San Mia
Server računarR32 je napisao/la:Gaming PC 12 Core + 11 Igara + Gaming Miš Gratis
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
@Asterix Kako ono ide brisanje, deinstaliranje avasta kompletnog, jer uzeo sam racunar a dosao je instaliran avast. Iako ne osjeti se nista, jest doduse i konfiguracija fina 8gb rama i 4 jezgre 2.5, al kontam opet da obrisem pa total da instaliram.
Mia San Mia
Da li je ko igrao igricu "The Crew"?. Skinuo je sa uplaya i kada hocu da je pokrenem samo mi kresuje na pocetku, pa da li je imao ko isti problem

nije neka steta, igra je sranje, realnoGiggs11 je napisao/la:Da li je ko igrao igricu "The Crew"?. Skinuo je sa uplaya i kada hocu da je pokrenem samo mi kresuje na pocetku, pa da li je imao ko isti problem![]()
imam je u libraryu samo zato sto je bila free
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
zasto tako mislis ?miki_92 je napisao/la:nije neka steta, igra je sranje, realnoGiggs11 je napisao/la:Da li je ko igrao igricu "The Crew"?. Skinuo je sa uplaya i kada hocu da je pokrenem samo mi kresuje na pocetku, pa da li je imao ko isti problem![]()
imam je u libraryu samo zato sto je bila free
https://www.avast.com/uninstall-utilityR32 je napisao/la:@Asterix Kako ono ide brisanje, deinstaliranje avasta kompletnog, jer uzeo sam racunar a dosao je instaliran avast. Iako ne osjeti se nista, jest doduse i konfiguracija fina 8gb rama i 4 jezgre 2.5, al kontam opet da obrisem pa total da instaliram.
Skines to, odradis u safe mode i zavrseno.
A smooth sea never made a skilled sailor.
ne znam meni nikad nije sjela
od handlinga, price, pustih gradova etc.
mapa i open world su jedine pozitivne stvari
od handlinga, price, pustih gradova etc.
mapa i open world su jedine pozitivne stvari
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Tako sam i odradio, zahvaljujem.Asteriks je napisao/la:Skines to, odradis u safe mode i zavrseno.
Mia San Mia
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imam problem, kad udjem u downloads folder kompjuter potpuno zasteka iako u njemu stoje samo dva fajla i to odavno, ostale stvari obrisem poslije instaliranja ili cega vas, prije je sve uredno bilo ne znam zasto se ovo desava.. znaci samo kad otvorim taj folder, ostali su uredu.. jos bas u zadnje vrijeme nisam nista skidao pa da kazem da sam neki virus pokupio ne kontam
sta ono treba stisnuti na laptopu kad tv spojim sa laptopom,ctrl i sta jos?
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Win+pfilip13 je napisao/la:sta ono treba stisnuti na laptopu kad tv spojim sa laptopom,ctrl i sta jos?
Re: RE: Re:
Quinlan je napisao/la:Win+pfilip13 je napisao/la:sta ono treba stisnuti na laptopu kad tv spojim sa laptopom,ctrl i sta jos?
Ok,probacu,hvala
Ne znam gdje da pitam pa cu ovdje. Nesta sam zeznuo sa kanalima na tvu kod tetke i opalim kompletan restart tva, upali se tv kad mi trazi neki pin code, blage veze nemam o cemu se radi. Jel zna neko problem za ovo?

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Imam laptop sa dvije graficke i sad ne znam koja se graficka koristi kad udjem u igricu,jel ima nacina da se vidi to?
Jer udjem u GTA San Aandreas ono steka a sa ovom jacom grafickom nikako ne bi smjelo
Jer udjem u GTA San Aandreas ono steka a sa ovom jacom grafickom nikako ne bi smjelo
Kako u nekom programu, recimo u Photoscapeu, zalijepiti tekst na japanskom jeziku? Kad kopiram taj tekst i zalijepim ga u tom programu, samo mi pokaže upitnike. Ima li ko da bi mogao pomoći?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 2 gosta.