PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Hrasno1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Hrasno1921 » 30 dec 2016, 17:12

Kostic nije produzio ugovor, sredinom januara je slobodan igrac ... :kafa:

A sto se tice Ordagica on u slobodi nema sta traziti ako zeli napredak u karijeri, ali ocito je mahalski igrac :crazy:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 dec 2016, 17:13

Hrasno1921 je napisao/la:Kostic nije produzio ugovor, sredinom januara je slobodan igrac ... :kafa:

A sto se tice Ordagica on u slobodi nema sta traziti ako zeli napredak u karijeri, ali ocito je mahalski igrac :crazy:
Ni veseli nije produdzio- Kostic sa nama sve dog jos kad ih tuzi- ovaj ojdanic nije u Kinu mogo otic jer nije proso pregled
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 30 dec 2016, 17:15

Ko sljedeci dobija ispisnicu? Ko sljedeci ide posjetiti bolesnu majku? Kome krepaju svinje?

Sta se desajeeeeeee :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 dec 2016, 17:19

Hrasno1921 je napisao/la:Kostic nije produzio ugovor, sredinom januara je slobodan igrac ... :kafa:

Kostic 10. januara mora biti na prozivci i ako se pojavi na Tusnju morat ce potpisati novi ugovor.... ako ne bude na stadionu taj dan note gdje hoce...Sto se tice Ordagica, predstavljam da ste taj napredak vi ... Ahahahaha... dodjoh, odigrah, odoh... :rol: :rol: . Idi filozofija, truleksom se malo obrisi... Vidis da ti nije dobro
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 dec 2016, 17:21

staragarda je napisao/la:

Kostic 10. januara mora biti na prozivci i ako se pojavi na Tusnju morat ce potpisati novi ugovor.... ako ne bude na stadionu taj dan note gdje hoce...Sto se tice Ordagica, predstavljam da ste taj napredak vi ... Ahahahaha... dodjoh, odigrah, odoh... :rol: :rol: . Idi filozofija, truleksom se malo obrisi... Vidis da ti nije dobro
01.012017 ce tuzit ih Kostic- jer nezeli da ostane u Slobodi- on je sve zavrsio sa zeljom- ma ojdanic pored zebe nebi imo mjesta a pogotovo kod kona pored dulje :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 30 dec 2016, 17:23

Neymar11 je napisao/la:

Ni veseli nije produdzio- Kostic sa nama sve dog jos kad ih tuzi- ovaj ojdanic nije u Kinu mogo otic jer nije proso pregled
Grbavički bombašu sinoć ti pisa da "ojdanić" takođe ide :wave: S.... ti se na izvor informisanja :guz:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 30 dec 2016, 17:24

Kostic je u toku ove sedmice predao papire komisiji fudbalskog saveza TK-a koja ce 90% odluciti u njegovu korist, i po tome do sredine januara on bi trebao biti slobodan igrac, uz sve to on se vec sa Slavkom nasao u Srbiji i dog. vecinu detalja, dugujete mu tri place i bonuse samim tim ne postujete mu ugovorne obaveze i zbog toga nije duzan bilo sta, pogotovo sada kada je predao papire komisiji.

A sto se tice Ordagica momku sve najbolje u karijeri, ali dovoljno da vidis kada je to Sloboda ijednog igraca prodala, sa Zeljom porediti taj sektor je nemoguce, i kada raspravljas o ovakvim ozbiljnim stvarima pisi kako dolici a ne ulicarski ;)
1921'

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 30 dec 2016, 17:26

a jel ojdanic produzio pismeni ili onaj usmeni ugovor? :kafa:

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Derdiyok » 30 dec 2016, 17:27

TobeYarabi je napisao/la:a jel ojdanic produzio pismeni ili onaj usmeni ugovor? :kafa:
Potpis stavio na salvetu ko Messi prvi ugovor :urnebes:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 dec 2016, 17:30

Hrasno1921 je napisao/la:

Kostic je u toku ove sedmice predao papire komisiji fudbalskog saveza TK-a koja ce 90% odluciti u njegovu korist, i po tome do sredine januara on bi trebao biti slobodan igrac, uz sve to on se vec sa Slavkom nasao u Srbiji i dog. vecinu detalja, dugujete mu tri place i bonuse samim tim ne postujete mu ugovorne obaveze i zbog toga nije duzan bilo sta, pogotovo sada kada je predao papire komisiji.

A sto se tice Ordagica momku sve najbolje u karijeri, ali dovoljno da vidis kada je to Sloboda ijednog igraca prodala, sa Zeljom porediti taj sektor je nemoguce, i kada raspravljas o ovakvim ozbiljnim stvarima pisi kako dolici a ne ulicarski ;)
Taj momenat oko predaje tužbe ne znam...Ja sam samo napisao da svi oni koji se pojave na prozivci 10. januara Ce biti u obavezi potpisati nove ugovore...Tako je bar bilo na zvanicnoj

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 dec 2016, 17:31

TobeYarabi je napisao/la:a jel ojdanic produzio pismeni ili onaj usmeni ugovor? :kafa:
Ja i velim da on pored vaseg dulje nebi imo mjesta a pogotovo npr kod nas zebe oni vele drugacije- Ma hajd svjestan je da nemoze nigdje igrat sem u slobodi prije potpisa nudio se vama vi ga glat odbili

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 30 dec 2016, 17:33

Derdiyok je napisao/la:

Samo laganini sve ce vam se samo kazati 10.januara 2017 na prozivci na Tusnju.
Kostić je Slobodin igrač do juna 2017 najmanje a vjerovatno i duze :tralala: :tralala: :tralala:
DRŽAVA TUZLA!!

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 30 dec 2016, 17:36

"Pismeni potpis" direktno na tangice magistrice sportskog prava Sabrine Buljubasic ;)
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 30 dec 2016, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 dec 2016, 17:36

NjonjoVam je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:

Samo laganini sve ce vam se samo kazati 10.januara 2017 na prozivci na Tusnju.
Kostić je Slobodin igrač do juna 2017 najmanje a vjerovatno i duze :tralala: :tralala: :tralala:
Lijepo se tjesis- msm nisi svjestan sta govoris - on je predo zahtjev za tuzbu koja ce krenut od 01.01 sam kostic je to reko sa slavkom se sve dog oko prelaska u zelju - svatam da nemozes to podnjet al bice dobro to

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 30 dec 2016, 17:41

@staragarda

Opste poznato, ako ne vjerujes meni (sto je normalno) sacekas malo i vidis, Kostic ako je predao "tuzbu" on kao igrac nije duzan vise ispostovati ni jedan detalj iz ugovora samim tim ni pojaviti se na prozivci, ako komisija odluci u korist slobode eh to je vec druga prica, ali svi poznajemo neke cinjenice koje ukazuju da ce ipak Kostic biti na dobitku, pa sam je iznio podatak da odlaskom Husica iz kluba sam sebi placa smjestaj i pored dugovanja u vidu placa i bonusa i to je prica koju je iznio i Tuzli prije nego je otisao za Nis
1921'

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 30 dec 2016, 17:41

Izadji malo, ugledaj sunce. Malo poradi na pravopisu, pa se vrati i trolaj.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 dec 2016, 17:43

Cuj, nemozes to podnijeti :urnebes: :urnebes: :rol: ....Dragi moj fini i dobro Neimare ...tebi je brate opasno naskodilo pracenje spanske lige i barce..Il' te izujedalo setinje a nisi tetanus primio.....Eo svi cemo se kolektivno poubijati ako potpisete Kostica :rol: :rol: ... Inače, Slobodinog 3. stopera :kafa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 dec 2016, 17:44

I sportsport se sprda sa njima :rol: :rol:

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 dec 2016, 17:47

staragarda je napisao/la:Cuj, nemozes to podnijeti :urnebes: :urnebes: :rol: ....Dragi moj fini i dobro Neimare ...tebi je brate opasno naskodilo pracenje spanske lige i barce..Il' te izujedalo setinje a nisi tetanus primio.....Eo svi cemo se kolektivno poubijati ako potpisete Kostica :rol: :rol: ... Inače, Slobodinog 3. stopera :kafa:
A veseli sta je s njim jel vam on produzio ? nebi reko da je treci stoper cak prvi izbor vlade- je bio, Tjesi te se potpisom igraca koji se nudio i nama i konama ali- i kone i mi smo ga glat odbili- samoo moze igrat u slobodi ojdanici a krpa da ne zavrsi na ljeto kod nas ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 dec 2016, 17:48

Hrasno1921 je napisao/la:@staragarda

Opste poznato, ako ne vjerujes meni (sto je normalno) sacekas malo i vidis, Kostic ako je predao "tuzbu" on kao igrac nije duzan vise ispostovati ni jedan detalj iz ugovora samim tim ni pojaviti se na prozivci, ako komisija odluci u korist slobode eh to je vec druga prica, ali svi poznajemo neke cinjenice koje ukazuju da ce ipak Kostic biti na dobitku, pa sam je iznio podatak da odlaskom Husica iz kluba sam sebi placa smjestaj i pored dugovanja u vidu placa i bonusa i to je prica koju je iznio i Tuzli prije nego je otisao za Nis
Ne znam stvarno al ima dosta kontadiktornosti oko Koleta... Uglavnom, vidjet Ce se sve relativno brzo...Ja ti opet ponavljam da sve i jedan igrač koji se pojavi 10. Ce pod ugovor...Ako se on ne pojavi, logično je da je završio sa Slobodom.. Kole je odličan stoper ali mi imamo stoperski par u vidu skahica i mehmedahica

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []