Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa hajde Parakhouski debilu jedan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
eedo je napisao/la:WWin poslovnice vam sutra rade do 16:ooh ako je koga zanimalo.
Zanima me kad se dobije bonus na prvu uplatu ako ti nije tesko da mi kazes,ova tema se pretvorila u vjerski objekat samo mole za gol za kos za brejk itd. Zz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ipak sam bio u pravu za Phoenix,šteta što nisam na jači ulog igraoKingJamesMVP je napisao/la:Ni jedni ni drugijajce123 je napisao/la:Šta mislite tko će večeras iznenaditi u NBA? Phila ili Phoenix?
Mene više vuče Phoenix jer sinoc su namučili SA,a dolaze im umorni Toronto.

"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Jesil prvo potvrdio meil i poslao im sliku lične?legija11 je napisao/la:eedo je napisao/la:WWin poslovnice vam sutra rade do 16:ooh ako je koga zanimalo.
Zanima me kad se dobije bonus na prvu uplatu ako ti nije tesko da mi kazes,ova tema se pretvorila u vjerski objekat samo mole za gol za kos za brejk itd. Zz
100% sportski i krajnje opušten potpis.
eedo je napisao/la:Jesil prvo potvrdio meil i poslao im sliku lične?legija11 je napisao/la:eedo je napisao/la:WWin poslovnice vam sutra rade do 16:ooh ako je koga zanimalo.
Sve odradjeno i pritisnuo ono bonus prije nego sam ukuco onaj xbon.
Hajde Singleton jedan je.beni poen ubaci

Ja odigram buducnost 1/4 kec,izgube 15 razlike 
Ajde singleton za bracu jos jedan samo

Ajde singleton za bracu jos jedan samo
Igraj Široki ti si najbolji!
@legija
Mislim da vrijedi samo za UPLATE U POSLOVNICI taj bonus, bar je tako bilo na početku, ja čim sam uplatio odma i bonus dobio, ali u poslovnici uplatio, pošalji im meil, pa vidi šta će ti odgovorit.
Mislim da vrijedi samo za UPLATE U POSLOVNICI taj bonus, bar je tako bilo na početku, ja čim sam uplatio odma i bonus dobio, ali u poslovnici uplatio, pošalji im meil, pa vidi šta će ti odgovorit.
Hajde majstore samo jedan poen i ništa više ne treba.

Meni su dali tek nakon sto sam ih kontaktirao putem e-maila i rekao da su mi duzni dati bonusZanima me kad se dobije bonus na prvu uplatu ako ti nije tesko da mi kazes,ova tema se pretvorila u vjerski objekat samo mole za gol za kos za brejk itd. Zz
UŽIVO: Bamberg dvica, a može i više poena, šta vam volja, brzo se igra, a Brose se bolje snalazi 

I mene baš zanima. Ne vidim ga na klupi jedino da nije kakva povreda.Maestro21 je napisao/la:pa gdje je ovaj crnjo, što ne igra?

Edit:Eno ga skroz iza klupe i skinuo je dres?

Edit 2: Izgleda da će sada ipak ući. 3-4 minute nade da će ubaciti 1 poen.
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 30 dec 2016, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
Idemo schilb jos 6
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kako gotivan igrač ovaj Meli 

Kakav klošar ovaj Singleton brat koša ne može dat od prve četvrtine majko moja mila xd
Tako blizu, a tako daleko.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Langford
Kakav igrač

Kakav igrač
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih

ma mrš u pi.čku materinu retardiranu, fuj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.