PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Hrasno1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Hrasno1921 » 30 dec 2016, 17:49

Kada neko kao trener izjavi ovako nesto slicno a ne clan uprave ili neko drugi ko je zaduzen za to pa na kraju dobije po nosu, neznajuci da mu se igrac vec nasao sa trenerom kluba u koji treba da predje i jos pri tome da je isti igrac predao papire na arbitrazu, onda zaista sve ispada smijesno, Jagodic klasicni uvlaciguz fukarama i tuzlacima, ko da ga je slobodanka rodila i dojila ...
"Mrzim kada se pojedini klubovi, te samim tim ljudi koji vode te klubove, ponašaju drsko i bezobrazno. Mene vrijeđa to kada kažu da je igrač dogovorio da ostaje, a naravno da ostaje kada ima ugovor. Neki klubovi te igrače nagovaraju na žalbene procese, a ja ne vidim razloga da se ide u tuđe dvorište i na to sam upozoravao pred utakmicu sa Željezničarom. Kada je Kostić u pitanju, on radi po indvidualnom programu koji su dobili svi igrači i potpisat će uskoro produžetak saradnje. Naš cilj je prvo zadržati ono što nam treba i što je najvažnije ništa se ne duguje igračima. Prvo smo željeli kontinuitet u postojećem igračkom kadru, a onda ostala mjesta koja su nam potrebna nadomjestiti po mogućnosti uz mlađe igrače".
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 30 dec 2016, 17:51

koliko godina ima jagodic? za svoj stoti rodjendan on zeli titulu sa slobodankom :lol:
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 30 dec 2016, 17:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 dec 2016, 17:53

Hrasno1921 je napisao/la:Kada neko kao trener izjavi ovako nesto slicno a ne clan uprave ili neko drugi ko je zaduzen za to pa na kraju dobije po nosu, neznajuci da mu se igrac vec nasao sa trenerom kluba u koji treba da predje i jos pri tome da je isti igrac predao papire na arbitrazu, onda zaista sve ispada smijesno, Jagodic klasicni uvlaciguz fukarama i tuzlacima, ko da ga je slobodanka rodila i dojila ...
"Mrzim kada se pojedini klubovi, te samim tim ljudi koji vode te klubove, ponašaju drsko i bezobrazno. Mene vrijeđa to kada kažu da je igrač dogovorio da ostaje, a naravno da ostaje kada ima ugovor. Neki klubovi te igrače nagovaraju na žalbene procese, a ja ne vidim razloga da se ide u tuđe dvorište i na to sam upozoravao pred utakmicu sa Željezničarom. Kada je Kostić u pitanju, on radi po indvidualnom programu koji su dobili svi igrači i potpisat će uskoro produžetak saradnje. Naš cilj je prvo zadržati ono što nam treba i što je najvažnije ništa se ne duguje igračima. Prvo smo željeli kontinuitet u postojećem igračkom kadru, a onda ostala mjesta koja su nam potrebna nadomjestiti po mogućnosti uz mlađe igrače".
Ma Jagodica trese to i pojede sto nije dobijo sansu da vodi najrofejni klub u Drzavi- jer se nudio poslije Kostica da bude nam seff a nasi naravno glat ga odbili uzeli najaceg trenera u ligi Slavku Petrovica !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 30 dec 2016, 17:54

TobeYarabi je napisao/la:koiko godina ima jagodic? za svoj stoti rodjendan on zeli titulu sa slobodankom :lol:
Mozda je mislio na ligu Federacije. :kafa:
- Zeljeznicar -

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 dec 2016, 17:55

TobeYarabi je napisao/la:koiko godina ima jagodic? za svoj stoti rodjendan on zeli titulu sa slobodankom :lol:
Kockar je star ko grcka vec :rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 dec 2016, 17:59

Zenzo je napisao/la:
Mozda je mislio na ligu Federacije. :kafa:
Tesko bi i tamo uzeo Titulu pored Bosne visocke i travnika i Zvjezde Gradačac :rol:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 dec 2016, 18:22

Neymar11 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Kada neko kao trener izjavi ovako nesto slicno a ne clan uprave ili neko drugi ko je zaduzen za to pa na kraju dobije po nosu, neznajuci da mu se igrac vec nasao sa trenerom kluba u koji treba da predje i jos pri tome da je isti igrac predao papire na arbitrazu, onda zaista sve ispada smijesno, Jagodic klasicni uvlaciguz fukarama i tuzlacima, ko da ga je slobodanka rodila i dojila ...
Ma Jagodica trese to i pojede sto nije dobijo sansu da vodi najrofejni klub u Drzavi- jer se nudio poslije Kostica da bude nam seff a nasi naravno glat ga odbili uzeli najaceg trenera u ligi Slavku Petrovica !
Dali mislis po kilazi naj jaci trener

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 dec 2016, 18:35

Ordagic u Selji?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 30 dec 2016, 18:38

Ja nisam rekao da ce doci ja sam rekao da pregovaramo sa njim,kao sto je i potvrdio onaj Husaric.Da dolazi bila bi pjesma koju pitari sa teme fk Sarajeva najvise vole .A to produzivanje ugovore je smjesno kao sto se vidi i na "slikama"sa "potpisivanja ugovora" i kao sto su" produzili "sa Saricem i Ahmetovicem.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 30 dec 2016, 18:39

Heller je napisao/la:Ordagic u Selji?
Ne, ne :nene: Ordagic je u Sarajevu :mrgreen:

Kostic i Veseli su u Zelji :bih:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 dec 2016, 18:43

brile je napisao/la:

Jel ko Govedarica i Ordagic onomad?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 30 dec 2016, 18:50

zna se ko je jedini pravi insajder na ovom forumu :kafa:
TobeYarabi je napisao/la: ojdanic je bio kod nasih i nudio se. donio cak neke vide kasete da ga nasi pogledaju i nije tko los, sigurno bi bio dobra rezerva. ali problem je sto ga sloboda ne pusta ispod 30 000 a mi te pare nemamo. tako da nema nista od toga

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 30 dec 2016, 19:04

TobeYarabi je napisao/la:zna se ko je jedini pravi insajder na ovom forumu :kafa:
TobeYarabi je napisao/la: ojdanic je bio kod nasih i nudio se. donio cak neke vide kasete da ga nasi pogledaju i nije tko los, sigurno bi bio dobra rezerva. ali problem je sto ga sloboda ne pusta ispod 30 000 a mi te pare nemamo. tako da nema nista od toga
Kako Sarajevo te pare nema, kad pisaju po sirotinji ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 dec 2016, 19:05

Majkl je napisao/la:Ja nisam rekao da ce doci ja sam rekao da pregovaramo sa njim,kao sto je i potvrdio onaj Husaric.Da dolazi bila bi pjesma koju pitari sa teme fk Sarajeva najvise vole .A to produzivanje ugovore je smjesno kao sto se vidi i na "slikama"sa "potpisivanja ugovora" i kao sto su" produzili "sa Saricem i Ahmetovicem.
Dijete drago kakve veze ima Husaric sa Ordagicem....mozes li svariti sa Ordagic nema menadzera....
Kakve pjesme sinko "zelje i pozdravi"su na drugom podforumu.
Dobro te je opisao kolega sa vaseg podforuma,neko ti je ubacio kokain u drogu :lol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 dec 2016, 19:14

solinas je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Ja nisam rekao da ce doci ja sam rekao da pregovaramo sa njim,kao sto je i potvrdio onaj Husaric.Da dolazi bila bi pjesma koju pitari sa teme fk Sarajeva najvise vole .A to produzivanje ugovore je smjesno kao sto se vidi i na "slikama"sa "potpisivanja ugovora" i kao sto su" produzili "sa Saricem i Ahmetovicem.
Dijete drago kakve veze ima Husaric sa Ordagicem....mozes li svariti sa Ordagic nema menadzera....
Kakve pjesme sinko "zelje i pozdravi"su na drugom podforumu.
Dobro te je opisao kolega sa vaseg podforuma,neko ti je ubacio kokain u drogu :lol:
Pa dal' je moguće da ovom bolidu bilo sta objasnjavas :urnebes: ...Ne znas ti legendarnog majkla :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 dec 2016, 19:15

TobeYarabi je napisao/la:zna se ko je jedini pravi insajder na ovom forumu :kafa:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 dec 2016, 19:22

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Tvoje NE, ucinilo te legendom! A onda noga! :kafa: Trebali su ovako i onu legendu sto je namjestala, da bar malo obraz se spasi..

slika
:o :shock: :rol: :urnebes:
ovo je ono kada su ga zbog krađe izbacili (nesto je ukrao od voca, povrca nemam pojma) :D
to je ta filozofija i nacin zivota :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 30 dec 2016, 20:14

brile je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: može vam samo doći moj nick :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 30 dec 2016, 20:33

"Svako ko dodje na prozivku mora potpisati ugovor."
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I opet.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 30 dec 2016, 21:08

:rol: :rol:
lezVe do bagro

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []