"Mrzim kada se pojedini klubovi, te samim tim ljudi koji vode te klubove, ponašaju drsko i bezobrazno. Mene vrijeđa to kada kažu da je igrač dogovorio da ostaje, a naravno da ostaje kada ima ugovor. Neki klubovi te igrače nagovaraju na žalbene procese, a ja ne vidim razloga da se ide u tuđe dvorište i na to sam upozoravao pred utakmicu sa Željezničarom. Kada je Kostić u pitanju, on radi po indvidualnom programu koji su dobili svi igrači i potpisat će uskoro produžetak saradnje. Naš cilj je prvo zadržati ono što nam treba i što je najvažnije ništa se ne duguje igračima. Prvo smo željeli kontinuitet u postojećem igračkom kadru, a onda ostala mjesta koja su nam potrebna nadomjestiti po mogućnosti uz mlađe igrače".
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kada neko kao trener izjavi ovako nesto slicno a ne clan uprave ili neko drugi ko je zaduzen za to pa na kraju dobije po nosu, neznajuci da mu se igrac vec nasao sa trenerom kluba u koji treba da predje i jos pri tome da je isti igrac predao papire na arbitrazu, onda zaista sve ispada smijesno, Jagodic klasicni uvlaciguz fukarama i tuzlacima, ko da ga je slobodanka rodila i dojila ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- TobeYarabi
- Kontakt:
koliko godina ima jagodic? za svoj stoti rodjendan on zeli titulu sa slobodankom 
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 30 dec 2016, 17:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma Jagodica trese to i pojede sto nije dobijo sansu da vodi najrofejni klub u Drzavi- jer se nudio poslije Kostica da bude nam seff a nasi naravno glat ga odbili uzeli najaceg trenera u ligi Slavku Petrovica !Hrasno1921 je napisao/la:Kada neko kao trener izjavi ovako nesto slicno a ne clan uprave ili neko drugi ko je zaduzen za to pa na kraju dobije po nosu, neznajuci da mu se igrac vec nasao sa trenerom kluba u koji treba da predje i jos pri tome da je isti igrac predao papire na arbitrazu, onda zaista sve ispada smijesno, Jagodic klasicni uvlaciguz fukarama i tuzlacima, ko da ga je slobodanka rodila i dojila ...
"Mrzim kada se pojedini klubovi, te samim tim ljudi koji vode te klubove, ponašaju drsko i bezobrazno. Mene vrijeđa to kada kažu da je igrač dogovorio da ostaje, a naravno da ostaje kada ima ugovor. Neki klubovi te igrače nagovaraju na žalbene procese, a ja ne vidim razloga da se ide u tuđe dvorište i na to sam upozoravao pred utakmicu sa Željezničarom. Kada je Kostić u pitanju, on radi po indvidualnom programu koji su dobili svi igrači i potpisat će uskoro produžetak saradnje. Naš cilj je prvo zadržati ono što nam treba i što je najvažnije ništa se ne duguje igračima. Prvo smo željeli kontinuitet u postojećem igračkom kadru, a onda ostala mjesta koja su nam potrebna nadomjestiti po mogućnosti uz mlađe igrače".
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Mozda je mislio na ligu Federacije.TobeYarabi je napisao/la:koiko godina ima jagodic? za svoj stoti rodjendan on zeli titulu sa slobodankom
- Zeljeznicar -
- MocMahale444
Kockar je star ko grcka vecTobeYarabi je napisao/la:koiko godina ima jagodic? za svoj stoti rodjendan on zeli titulu sa slobodankom
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tesko bi i tamo uzeo Titulu pored Bosne visocke i travnika i Zvjezde GradačacZenzo je napisao/la:Mozda je mislio na ligu Federacije.TobeYarabi je napisao/la:koiko godina ima jagodic? za svoj stoti rodjendan on zeli titulu sa slobodankom
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Dali mislis po kilazi naj jaci trenerNeymar11 je napisao/la:Ma Jagodica trese to i pojede sto nije dobijo sansu da vodi najrofejni klub u Drzavi- jer se nudio poslije Kostica da bude nam seff a nasi naravno glat ga odbili uzeli najaceg trenera u ligi Slavku Petrovica !Hrasno1921 je napisao/la:Kada neko kao trener izjavi ovako nesto slicno a ne clan uprave ili neko drugi ko je zaduzen za to pa na kraju dobije po nosu, neznajuci da mu se igrac vec nasao sa trenerom kluba u koji treba da predje i jos pri tome da je isti igrac predao papire na arbitrazu, onda zaista sve ispada smijesno, Jagodic klasicni uvlaciguz fukarama i tuzlacima, ko da ga je slobodanka rodila i dojila ...
Ja nisam rekao da ce doci ja sam rekao da pregovaramo sa njim,kao sto je i potvrdio onaj Husaric.Da dolazi bila bi pjesma koju pitari sa teme fk Sarajeva najvise vole .A to produzivanje ugovore je smjesno kao sto se vidi i na "slikama"sa "potpisivanja ugovora" i kao sto su" produzili "sa Saricem i Ahmetovicem.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ne, neHeller je napisao/la:Ordagic u Selji?
Kostic i Veseli su u Zelji
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Jel ko Govedarica i Ordagic onomad?brile je napisao/la:Ne, neHeller je napisao/la:Ordagic u Selji?Ordagic je u Sarajevu
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
zna se ko je jedini pravi insajder na ovom forumu
TobeYarabi je napisao/la: ojdanic je bio kod nasih i nudio se. donio cak neke vide kasete da ga nasi pogledaju i nije tko los, sigurno bi bio dobra rezerva. ali problem je sto ga sloboda ne pusta ispod 30 000 a mi te pare nemamo. tako da nema nista od toga
Kako Sarajevo te pare nema, kad pisaju po sirotinji ?TobeYarabi je napisao/la:zna se ko je jedini pravi insajder na ovom forumu![]()
TobeYarabi je napisao/la: ojdanic je bio kod nasih i nudio se. donio cak neke vide kasete da ga nasi pogledaju i nije tko los, sigurno bi bio dobra rezerva. ali problem je sto ga sloboda ne pusta ispod 30 000 a mi te pare nemamo. tako da nema nista od toga
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dijete drago kakve veze ima Husaric sa Ordagicem....mozes li svariti sa Ordagic nema menadzera....Majkl je napisao/la:Ja nisam rekao da ce doci ja sam rekao da pregovaramo sa njim,kao sto je i potvrdio onaj Husaric.Da dolazi bila bi pjesma koju pitari sa teme fk Sarajeva najvise vole .A to produzivanje ugovore je smjesno kao sto se vidi i na "slikama"sa "potpisivanja ugovora" i kao sto su" produzili "sa Saricem i Ahmetovicem.
Kakve pjesme sinko "zelje i pozdravi"su na drugom podforumu.
Dobro te je opisao kolega sa vaseg podforuma,neko ti je ubacio kokain u drogu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dal' je moguće da ovom bolidu bilo sta objasnjavassolinas je napisao/la:Dijete drago kakve veze ima Husaric sa Ordagicem....mozes li svariti sa Ordagic nema menadzera....Majkl je napisao/la:Ja nisam rekao da ce doci ja sam rekao da pregovaramo sa njim,kao sto je i potvrdio onaj Husaric.Da dolazi bila bi pjesma koju pitari sa teme fk Sarajeva najvise vole .A to produzivanje ugovore je smjesno kao sto se vidi i na "slikama"sa "potpisivanja ugovora" i kao sto su" produzili "sa Saricem i Ahmetovicem.
Kakve pjesme sinko "zelje i pozdravi"su na drugom podforumu.
Dobro te je opisao kolega sa vaseg podforuma,neko ti je ubacio kokain u drogu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.TobeYarabi je napisao/la:zna se ko je jedini pravi insajder na ovom forumu![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ovo je ono kada su ga zbog krađe izbacili (nesto je ukrao od voca, povrca nemam pojma)MortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Tvoje NE, ucinilo te legendom! A onda noga!Trebali su ovako i onu legendu sto je namjestala, da bar malo obraz se spasi..
![]()
![]()
![]()
to je ta filozofija i nacin zivota
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
brile je napisao/la:Ne, neHeller je napisao/la:Ordagic u Selji?Ordagic je u Sarajevu
![]()
DRŽAVA TUZLA!!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
"Svako ko dodje na prozivku mora potpisati ugovor."

I opet..

I opet..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.