FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 30 dec 2016, 17:30

i za njega piše "dogovorio".. ja ne znam što toliko svi drže druge za riječ, sve dok se ne potpiše ne vjerujem im ništa :salut:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 30 dec 2016, 17:33

Aerials je napisao/la:i za njega piše "dogovorio".. ja ne znam što toliko svi drže druge za riječ, sve dok se ne potpiše ne vjerujem im ništa :salut:
dogovorio dok ne ode negdje drugo. Onda vise nije dogovorio onda je slagao. Ali Boze moj desava se. Nama cesce nego drugim ali hajde. Eno i onaj Kiso ubija po Sloveniji. Borac BL iz Slovenije.
& $ ?

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 30 dec 2016, 17:34

Duplo slavlje

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 dec 2016, 17:36

klma1 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Kad ste se dotakli predsjednika... Prica mi jaran danas da im je u diverzantima nakav moralista bio...To je ubleha da to nisu istine... Ahahahaha..Al nije za foruma
nego Ordagic produzio...Pored te vijesti ti ovo komentarises stvarno si neuomoran.
Izvinjavam se ...Eo sad cu.... Cestitam predsjedniku i kompletnom UO uspješan završetak pregovora sa Ordagicem i potpisivanje ugovora....Jel' bolje sad :D ...A znas i ti ko mi je spominjao predsjednicke ratne dane :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 dec 2016, 17:55

Neeeeeeeeeeeeeee Vlado **** ti boga, ne titulu najavljivat :facepalm:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 dec 2016, 17:56

Heller je napisao/la:Neeeeeeeeeeeeeee Vlado **** ti boga, ne titulu najavljivat :facepalm:
mozemo je bar najavit, ako je ne mozemo osvojit :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 dec 2016, 17:57

Heller je napisao/la:Neeeeeeeeeeeeeee Vlado **** ti boga, ne titulu najavljivat :facepalm:
:urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 30 dec 2016, 18:01

Uh nije valjda opet titula najava. :facepalm: Morao sam procitati. Dobro je ba nije tako strasno, reko covjek za 100-tu godisnjicu. Ima jos vremena. :zviz: :zviz:
& $ ?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 dec 2016, 18:05

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 30 dec 2016, 18:34

Titula ale aleeee

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 dec 2016, 19:07

Prica se da Kostic ostaje i potpisuje jos na godinu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 dec 2016, 19:10

solinas je napisao/la:Prica se da Kostic ostaje i potpisuje jos na godinu.
Svašta se prica a samo se titula najavljuje :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 dec 2016, 19:10

:rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 30 dec 2016, 19:11

@solinas,
Moze i tako premda su nam male sanse da uradimo nesto ukoliko se to ne slaze sa planovima grada za stadion. Grad ce napraviti ist. tribinu kad tad, uskoro ide pocetak. Onda je sjever prioritet plus toaleti na zapadu. Mozda i da dogovore sa nekom zastitarakom kucom da postave video nadzor jer je i to uslov da tim zaivra evropaki mec na tusnju. Eto i doVla najavljuje borbu za titulu do 2019 pa.ocekivati je da ce do tada tusanj biti spreman. Tu ne i semafor koji se moze nadogradjivati i postaviti na predvidjeno mjesto na sjeveru, i tu se moze.javiti par donatora i bivsih i sada dobrostojecih igraca.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 dec 2016, 19:26

Biban25 je napisao/la:@solinas,
Moze i tako premda su nam male sanse da uradimo nesto ukoliko se to ne slaze sa planovima grada za stadion. Grad ce napraviti ist. tribinu kad tad, uskoro ide pocetak. Onda je sjever prioritet plus toaleti na zapadu. Mozda i da dogovore sa nekom zastitarakom kucom da postave video nadzor jer je i to uslov da tim zaivra evropaki mec na tusnju. Eto i doVla najavljuje borbu za titulu do 2019 pa.ocekivati je da ce do tada tusanj biti spreman. Tu ne i semafor koji se moze nadogradjivati i postaviti na predvidjeno mjesto na sjeveru, i tu se moze.javiti par donatora i bivsih i sada dobrostojecih igraca.
Semafor se nece postavit na sjever sve dok se sjever skroz ne zavrsi, ne mozes ga postavit a nemas struje na toj tribini, jedino sa neke ulicne rasvjete provuku kablo do semafora :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 30 dec 2016, 19:32

Realno najbolji trener lige i tu vidim nasu sansu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 30 dec 2016, 20:28

klasik je napisao/la:
Biban25 je napisao/la:@solinas,
Semafor se nece postavit na sjever sve dok se sjever skroz ne zavrsi, ne mozes ga postavit a nemas struje na toj tribini, jedino sa neke ulicne rasvjete provuku kablo do semafora :mrgreen:
Ma ako moze Radnik na pola livade mozemo i mi na po sjevera :). Ovo za semafor je vise ideja za 2019 kad osvojimo titulu, valjda planiraju da evropske meceve igramo na Tusnju.. Zar nema sprovedene struje dole do toaleta i ostalih prostorija?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 dec 2016, 21:21

Moze li mi neko pojasniti kako funkcionise sada ovaj zakon sto cekamo. Kako je to zamisljeno,ako usvoje za koliko ce biti manji dug

JureKerosevic
Kontakt:

Post Postao/la JureKerosevic » 30 dec 2016, 22:09

solinas je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti kako funkcionise sada ovaj zakon sto cekamo. Kako je to zamisljeno,ako usvoje za koliko ce biti manji dug
Koliko sam ja shvatio, samo se produzuje rok za dogovor o dugorocnom otplacivanju.
SamoSloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 dec 2016, 22:11

solinas je napisao/la:Prica se da Kostic ostaje i potpisuje jos na godinu.
Nedavno kad su ga zvali i pricali sa njim, rekli su mu da se strpi malo dok ne dodje i ova transa i legnu jos neke pare. Vjerujem da ce produziti sa njim, Kole je ljudina, ali u tom slucaju bice paklena konkurencija u nasoj odbrani. Jedino je Efendic siguran da ce igrati, bez ikakve je konkurencije. :lol:
Cak i Todorovic se kod Vlade vise koristio na desnom krilu (sto u biti i jeste), nego na beku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.