kad cujem ovo da se strpi malo, najezim se.Ali valjda tako to funkcionira u nasoj domovini pa i u fudbaluBeduin je napisao/la:Nedavno kad su ga zvali i pricali sa njim, rekli su mu da se strpi malo dok ne dodje i ova transa i legnu jos neke pare. Vjerujem da ce produziti sa njim, Kole je ljudina, ali u tom slucaju bice paklena konkurencija u nasoj odbrani...solinas je napisao/la:Prica se da Kostic ostaje i potpisuje jos na godinu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
& $ ?
- JureKerosevic
- Kontakt:
Kole i dalje naginje nama, jer mu se svidja grad i sve oko Slobode sto se desava. Ako odluci drugacije, Boze moj, sretan put.
SamoSloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Meljkanovci TVRDE da nas je Kole hladno već predao na arbitražu,sa njima se već dogovorio sve i da je to završena pricaJureKerosevic je napisao/la:Kole i dalje naginje nama, jer mu se svidja grad i sve oko Slobode sto se desava. Ako odluci drugacije, Boze moj, sretan put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
imal sta da oni ne tvrde lolstaragarda je napisao/la:Meljkanovci TVRDE da nas je Kole hladno već predao na arbitražu,sa njima se već dogovorio sve i da je to završena prica
navijaci sarajevskih klubova su vec vidjeli raspad igrackog kadra Slobode, pola ekipe u Sarajevu, pola u Selji i Slobodu iskljucene iz bilo kakve trke za plasman u evropu, a kao sto vidimo, nista od toga
Stari budi ozbiljan.Ne kazem i ne tvrdim nista 100 posto,ali kako Ivan kaze,vjerovatno ostaje....vidjecemostaragarda je napisao/la:Meljkanovci TVRDE da nas je Kole hladno već predao na arbitražu,sa njima se već dogovorio sve i da je to završena pricaJureKerosevic je napisao/la:Kole i dalje naginje nama, jer mu se svidja grad i sve oko Slobode sto se desava. Ako odluci drugacije, Boze moj, sretan put.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 30 dec 2016, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ok ali za njega su bas 1000℅ sigurni....I to vise njih prica pa ćemo vidjeti... brzo ce toChinaglia je napisao/la:imal sta da oni ne tvrde lolstaragarda je napisao/la:Meljkanovci TVRDE da nas je Kole hladno već predao na arbitražu,sa njima se već dogovorio sve i da je to završena prica
navijaci sarajevskih klubova su vec vidjeli raspad igrackog kadra Slobode, pola ekipe u Sarajevu, pola u Selji i Slobodu iskljucene iz bilo kakve trke za plasman u evropu, a kao sto vidimo, nista od toga
- JureKerosevic
- Kontakt:
Ako i jeste, zar cemo se sikirati oko togastaragarda je napisao/la:Meljkanovci TVRDE da nas je Kole hladno već predao na arbitražu,sa njima se već dogovorio sve i da je to završena pricaJureKerosevic je napisao/la:Kole i dalje naginje nama, jer mu se svidja grad i sve oko Slobode sto se desava. Ako odluci drugacije, Boze moj, sretan put.

SamoSloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate da se razumijemo...Ja ovim našim uhljupima RIJEČI AL JEDNE NE VJERUJEMsolinas je napisao/la:Stari budi ozbiljan.Ne kazem i ne tvrdim nista 100 posto,ali kako Ivan kaze,vjerovatno ostaje....vidjecemostaragarda je napisao/la:Meljkanovci TVRDE da nas je Kole hladno već predao na arbitražu,sa njima se već dogovorio sve i da je to završena pricaJureKerosevic je napisao/la:Kole i dalje naginje nama, jer mu se svidja grad i sve oko Slobode sto se desava. Ako odluci drugacije, Boze moj, sretan put.
Ne vjerujem ni ja bez obzira na sve,ali Ivan ima zelju da ostane,i ukoliko pristanu na minimum minimuma ostace. ...
A vidicemo...
Dobro dosao nazad komunisto siso stara
A vidicemo...
Dobro dosao nazad komunisto siso stara

pa moze biti da jeste, al iskustvo s njima i njihovim pisanjem dokazuje da pisu glupostistaragarda je napisao/la:Ma ok ali za njega su bas 1000℅ sigurni....I to vise njih prica pa ćemo vidjeti... brzo ce to
uostalom, da je predao na arbitrazu, zar ne mislis da bi to znao neko od nasih navijaca
Pokusat cu :solinas je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti kako funkcionise sada ovaj zakon sto cekamo. Kako je to zamisljeno,ako usvoje za koliko ce biti manji dug
Zakonom zele da se dugovanja klubova zakljuce sa 2016.tom a ne 2013.tom godinom. Klubovi bi imali roka 60 dana da potpisu sporazum sa poreznom upravom gdje bi im se odbile zatezne kamate i smanjilo osnovno dugovanje. Placanje bi bilo dugorocno ( u nasem slucaju kada bi potpisali na 10 godina mjesecna rata bi nam bila tik nesto vise od 20k sto bi za 10 godina bilo oko 2 mil KM ). U ovom slucaju opstina bi preuzela otplatu reprograma dugovanja, cime bi se otvorio prostor UO i sponzorima da finansiraju prvi tim. Ukoliko dodje do ne postovanja sporazuma isti se raskida i klubu se vraca stara osnovica + zatezne kamate koje ce se prisilno naplatit.
Eto ovako sam ja shvatio i procitao iz prijedloga izmjene zakona.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
Kod nas treba napraviti sistem kao u Borca, clanovu UO moraju za godinu dana priloziti 50 hiljada mi bi otprilike stajali ovako :
41 clan skupstine x 1000 KM = 41000 KM
7 cl UO + predsjednik x 50 k KM = 400 k KM
Generalni sponzor x 200 k ( nagadjanje ) = 200 k KM
Ostali sponzori ( cca ih ima 43 ) x 1000 = 43 k KM
Cca 400 sezonskih x 50 KM = 20 k KM
Ulaznice ( zapad 1500 - sjever 500 prosjek ) x 10/7 = 18.5 k KM
OP clanarine ( A.H. u spominajnju OP je rekao da su trebali inkasirati 72.500 KM ) = 72.5 k KM
Znacilo bi da bi godisnji prihodi bili 795 k KM
Ovo bi bilo u nekom normalnom i idealnom svijetu, trenutno je samo zelja
41 clan skupstine x 1000 KM = 41000 KM
7 cl UO + predsjednik x 50 k KM = 400 k KM
Generalni sponzor x 200 k ( nagadjanje ) = 200 k KM
Ostali sponzori ( cca ih ima 43 ) x 1000 = 43 k KM
Cca 400 sezonskih x 50 KM = 20 k KM
Ulaznice ( zapad 1500 - sjever 500 prosjek ) x 10/7 = 18.5 k KM
OP clanarine ( A.H. u spominajnju OP je rekao da su trebali inkasirati 72.500 KM ) = 72.5 k KM
Znacilo bi da bi godisnji prihodi bili 795 k KM
Ovo bi bilo u nekom normalnom i idealnom svijetu, trenutno je samo zelja

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
Zaboravili su jednu cinjenicu, a to je da cemo mi njih iskljuciti iz borbe za titulu.Chinaglia je napisao/la:imal sta da oni ne tvrde lolstaragarda je napisao/la:Meljkanovci TVRDE da nas je Kole hladno već predao na arbitražu,sa njima se već dogovorio sve i da je to završena prica
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Stiglo preko FIFE tuzba da se isplate dugovanja igracu sa kojim je produzen ugovor
Ali bice to uredu naprijed predsjednice i UO

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Kakve fife sta .TaRgEt_ je napisao/la:Stiglo preko FIFE tuzba da se isplate dugovanja igracu sa kojim je produzen ugovorAli bice to uredu naprijed predsjednice i UO
Ko je tuzio
TaRgEt_ je napisao/la:Stiglo preko FIFE tuzba da se isplate dugovanja igracu sa kojim je produzen ugovorAli bice to uredu naprijed predsjednice i UO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry jesi mi dobar :kafa:
- Beduin
- Kontakt:
Kad vidim koliko radosti pojedincima donosi svaki los haber oko Slobode, bas bih volio da se ugasimo ili ispadnemo u 2. ligu, svi nas tuze, igraci napuste i da im srce bude na mjestu. Uceraj Slobodi i sportu ako insanu nije srce na mjestu.
Sad ocekujem kolektivna objasnjenja kako to nije istina, kako ovako, kako onako... jah
Sad ocekujem kolektivna objasnjenja kako to nije istina, kako ovako, kako onako... jah
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ljubi babuka Aze djecu svojuharry_90 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Stiglo preko FIFE tuzba da se isplate dugovanja igracu sa kojim je produzen ugovorAli bice to uredu naprijed predsjednice i UO

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala puno i sve najbolje portalu i tebi licno u narednoj godini a sto se tice iznenađenja ne moras nas nista iznenađivat, mi svaki dan ovdje imamo neko iznenađenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Momci zelim vam sve najbolje u Novoj i hvala vam sto ste bili uz nas. Ako smo nekada napravili neke greske, a jesmo jer ko radi i grijesi, u ime kolektiva se izvinjavam i vec sada najavljujem mnogo iznenadjenja u Novoj koja ce vas, bar se tako nadam, prijatno iznenaditi. Sve najbolje

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.