Monci je napisao/la:Ja bi baš volio znati koliki doprinos su dali članovi skupštine i upravnog odbora u prošloj godini. Naravno finansijski, i koliki je to bio angažman. Pojedinačno. I hajmo malo biti realni. Koja je razlika ako neko investira, uloži, pokloni vlastiti novac, ili dovede sponzora koji donese novac? Nikakava, tako da pranje pojedinih ljudi nikako ne stoji. Iskreno ja bi bio presretan da ovoj upravi za vratom pušu finansijski i poslovno moćniji ljudi, sa jačim vezama, idejama, projektima i strategijama o daljnjem razvoju, i jačim budgetima od postojećih. Na žalost nije tako.
Velika je razlika ako cemo biti realni. Sponzori u Zelju, osobito ovi standardni i manji tipa desetak hiljada godisnje, dolaze takoreci sami. Cak je i Violina takve sponzore dovodio. A, vlastiti novac kad ulozis drugacije gledas na stvari. Ne bismo mi spickali ovoliko para za rezultatski nista da su te pare bile ulozene od nekog iz Uprave. Ovako, dosle od Sehica, Bajica, Amira, Dzeke i Evrope i hajmo ih skrsiti. Daj svoje pare i imas pravo da se pitas za sve, a dok su u klubu Zeljine pare onda su svi jednaki. Sretna Nova godina, da nam se ispune zelje i da nam obecana titula dodje na Grbavicu.