Ode klub a da ne pricam o golmanu...Iceplayer je napisao/la:Znači i on ode :/harden je napisao/la:Medju najboljim u ligi sigurnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav vam je ovaj golman![]()
Ove sezone skidao nemoguce, odlicna forma.
Kao manu cu navesti da problema sa vidom na daljinu ali je odlican golman.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
SN96
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
@harden hvala brato. @Ice nije konkretno ništaIceplayer je napisao/la:Znači i on ode :/harden je napisao/la:Medju najboljim u ligi sigurnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav vam je ovaj golman![]()
Ove sezone skidao nemoguce, odlicna forma.
Kao manu cu navesti da problema sa vidom na daljinu ali je odlican golman.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Selam moji biscani i svi navijači Jedinstva ne znam od kud da krenem grada kluba ljudi.
Ukratko sve je u K....
Rodjenu sam biscanin i da se razumijemo totalno apolitican.
Pod jedan trenutnoj upravi skidam kapu dečki daju kako vidim sve od sebe jedino im zamjerio vezano za reviziju ranijeg poslovanja kluba da li je bila i ako je imena ljudi koji su klub pokrali ako ste dosli na celo kluba imena.
Da ce biti bolju naredne 2-3 godine nece 50 miliona je previše čak iza BIHAČ pa pripravnik uopstini nemaju **** 300 i kusur Km već 4 mjesec a o platama da i negovorim.
Grad nam je u dubiozi svake vrste moralnoj financiakoj...skoro svi žele iz njega na zapad pa čak i pojedine budzetlije.
Znam reče pojedini na forum pesimista možda jesam ali sam i realista kamo sreće da grad moze dati 500000 km kao donedavno Ali ako klub dobije pola bit ce na konju a sa tim parama ne znam koliko se moze a sa Obzirom na blokiran račun čitaj Emir M. Teško ista.
Nisam pametan ocekivamnajgore nadam se najboljem sorry ali tako je
Ukratko sve je u K....
Rodjenu sam biscanin i da se razumijemo totalno apolitican.
Pod jedan trenutnoj upravi skidam kapu dečki daju kako vidim sve od sebe jedino im zamjerio vezano za reviziju ranijeg poslovanja kluba da li je bila i ako je imena ljudi koji su klub pokrali ako ste dosli na celo kluba imena.
Da ce biti bolju naredne 2-3 godine nece 50 miliona je previše čak iza BIHAČ pa pripravnik uopstini nemaju **** 300 i kusur Km već 4 mjesec a o platama da i negovorim.
Grad nam je u dubiozi svake vrste moralnoj financiakoj...skoro svi žele iz njega na zapad pa čak i pojedine budzetlije.
Znam reče pojedini na forum pesimista možda jesam ali sam i realista kamo sreće da grad moze dati 500000 km kao donedavno Ali ako klub dobije pola bit ce na konju a sa tim parama ne znam koliko se moze a sa Obzirom na blokiran račun čitaj Emir M. Teško ista.
Nisam pametan ocekivamnajgore nadam se najboljem sorry ali tako je
Sramota velika za grad Bihac .....za klub kakav je Nk Jedinstvo sve srozano i ostali sportovi u gradu na UNI gdje ce omladina i nasa djeca da se bave sportom ako se ne bave sportom....cemu vodi i koje su jos posljedice to je bez svakog zdravog razuma.kako se moze zaduziti grad za 50. mil. KM
?????????????

?????????????

Znaš da nasi političari sve mogu al kad treba njima u džep, a bom treba i krasti iz Bihaća i slati u Sarajevo a za omladinu u sportu nemaš razloga da brines sva omladina ide vaniEdi1919 je napisao/la:Sramota velika za grad Bihac .....za klub kakav je Nk Jedinstvo sve srozano i ostali sportovi u gradu na UNI gdje ce omladina i nasa djeca da se bave sportom ako se ne bave sportom....cemu vodi i koje su jos posljedice to je bez svakog zdravog razuma.kako se moze zaduziti grad za 50. mil. KM
?????????????![]()

Zvanično donešena odluka ako za 7 dana ne bude isplaćen dug klub se gasi.
Žalosno ali istinito!
Žalosno ali istinito!

Zna li neko nešto o Luki Lukesu ? Prošao je omladinsku školu Jedinstva, a trenutno igra u NJemačkog, moguće je da dođe na probu u Radnički.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Nikad cuo za njegaIraola je napisao/la:Zna li neko nešto o Luki Lukesu ? Prošao je omladinsku školu Jedinstva, a trenutno igra u NJemačkog, moguće je da dođe na probu u Radnički.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Nikad cuo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Imate li ikakve sanse za stabilizaciju , koliko grad izdvaja novca godisnje za klub ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Nema trenutno nikakvih naznaka ni 1% se na nazire solucija za trenutno stanje, grad je u haosu a Jedinstvo tone zajedno u paketu s istim. Prošlih godina se izdvajala ogromna količina novca 400-500 000 za sezonu, a sad kada su svi potonuli, sve porobili i uništili isti su se povukli, a ljudi koji su "preuzeli" klub ne mogu meda jer se sad po njima sve sručilo, sada svi okreću glavu i bježe od odgovornosti i kao još traže svi parče nazad, tipična malverzacija u BiH. Kako stoje stvari klub će potpisati kapitulaciju i zvanično.
Ima li sta novo?
Ovim putem obavještavamo sve članove skupštine NK Jedinstvo Bihać da je novi Upravni odbor na čelu sa Abidom Topićem i predsjednik skupštine Emir Kurić uspio pronaći rješenje i odblokirati račun NK Jedinstvo Bihać.
U dogovoru sa Emirom Mujadžićem, koji je ujedno najveći povjerilac danas je postignuta nagodba, te se deblokada računa očekuje u ponedeljak nakon što prođe formalnu proceduru. Emir Mujadžić je izrazio dobru volju, te se odrekao svih kamata i dijela duga.
Nakon utvrđivanja činjeničnog stanja i potpisivanja sporazuma o deblokadi želimo informisati javnost da je sada dug NK Jedinstvo Bihać prema gospodinu Mujadžiću 101.489,93 KM,te se isti odrekao iznosa od 2.489,93 KM, tako da je konačni dug prema istom 99.000 KM koji će se vraćati kroz naredna 33 mjeseca.
Također održan je sastanak sa gradonačelnikom grada Bihaća gospodinom Šuhretom Fazlićem i predsjednikom gradskog sportskog saveza gospdinom Zlatanom Tajićem gdje se raspravljao o daljnem radu i podršci grada prema Jedinstvu.
Početkom iduće sedmice biće objavljena i prozivka igrača te će se krenuti sa pripremama za nastojeću takmičarsku polusezonu.
U dogovoru sa Emirom Mujadžićem, koji je ujedno najveći povjerilac danas je postignuta nagodba, te se deblokada računa očekuje u ponedeljak nakon što prođe formalnu proceduru. Emir Mujadžić je izrazio dobru volju, te se odrekao svih kamata i dijela duga.
Nakon utvrđivanja činjeničnog stanja i potpisivanja sporazuma o deblokadi želimo informisati javnost da je sada dug NK Jedinstvo Bihać prema gospodinu Mujadžiću 101.489,93 KM,te se isti odrekao iznosa od 2.489,93 KM, tako da je konačni dug prema istom 99.000 KM koji će se vraćati kroz naredna 33 mjeseca.
Također održan je sastanak sa gradonačelnikom grada Bihaća gospodinom Šuhretom Fazlićem i predsjednikom gradskog sportskog saveza gospdinom Zlatanom Tajićem gdje se raspravljao o daljnem radu i podršci grada prema Jedinstvu.
Početkom iduće sedmice biće objavljena i prozivka igrača te će se krenuti sa pripremama za nastojeću takmičarsku polusezonu.
KAKO SE LJUDI BORE ZA KLUB

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I meni se to svidja, samo treba vidjeti kolika ce biti izdvajanja grada Bihaca u budzetu u ovoj kriznoj godini...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Nikad nije kasno za rijesiti problem , ali mislim da se ovo trebalo rijesiti prije 2-3 sedmice , da barem nadjemo nacin da zadrzimo glavne igrace ekipe almina,mirzu i pantu , ali svakako je dobra vijest da su rijesili situaciju oko blokade racuna , sad je na gradu koliko ce prebaciti sredstava pa onda lagano gledati , da ostanemo u ligi sa sto manje troskova...
SN96
-
- Kontakt:
nije kasno...pripreme nam u srijedu kreću,a čekaju nas velike stvari uskoro nešto više o tome 

Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Kakve velike stvari?bihacusrcu1 je napisao/la:nije kasno...pripreme nam u srijedu kreću,a čekaju nas velike stvari uskoro nešto više o tome
Ja sam cuo nesto pa ne znam da li je to, moze na PP?
Necete vjerovati, ali sam sjedeci u jednom kaficu (malo veca sminka), nacuo nesto oko toga, sjedili su tri momkka, jedan je bio arap, odjelo sminka. Nisam cuo detaljno ali sam cuo da pominju bihac i jedinstvo i jos neke stvari oko kluba
Ako je istina, bila bi to super stvar
Je li kod vas jos tigar u klubu ili?
Ako je istina, bila bi to super stvar
Je li kod vas jos tigar u klubu ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.