PitarBordo je napisao/la:Pozdrav za sve u studio iz Njujorka
Da to nisi ugrabio zelenu kartu?
Sretna vam svima nova godina i od mene, nas je cijeli svijet u bordo obojen
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PitarBordo je napisao/la:Pozdrav za sve u studio iz Njujorka

Alejkumu selam ljudino.PitarBordo je napisao/la:Pozdrav za sve u studio iz Njujorka
MortemHz je napisao/la:
Sretna nova bordo bracoMortemHz je napisao/la:
Sasa Ćuk nema nikakve veze sa Kronavetrom jer mu je agent Rašo Stijačić i ako ga ko nudi onda je to Rašo !Ado76 je napisao/la:Sasa Cuk,onaj sto je konama naslagao hejbet balvana u ekipu i sada bjezi glavom bez obzira od GrbaviceZukanovic je napisao/la:@TottiKako lik laze svaka ti cast.
Kronaveter ce napustiti klub sada 100 % zbog navijaca. zato on moze za 0 € u drugi klub. zbog familije hoce da ostane na balkanu i Sasa Cuk ga nudi nama.
Ja se nadam da nije, uslovi su vise nego idealni , medutim citam neki dan sve ekipe iz Bundeslige nece ici ove zime dole.DenchiNL je napisao/la:Sretna Nova momčiluci![]()
da li je upitan odlazak u Antaliju nakon ovog sranja sinoć??? nesumnjivo će neke ekipe otkazati boravak dole zbog sigurnosne situacije...
pa o tom govorim na preporuku mvp su odustali, čini mi se u Španiji će biti Schalke, za ostale ne znam, čak su i neki ruski timovi otkazali kampove, ide se u italiju i Španiju koji su 40% skuplji , neki idu i u Dubai..isko1807 je napisao/la:Ja se nadam da nije, uslovi su vise nego idealni , medutim citam neki dan sve ekipe iz Bundeslige nece ici ove zime dole.DenchiNL je napisao/la:Sretna Nova momčiluci![]()
da li je upitan odlazak u Antaliju nakon ovog sranja sinoć??? nesumnjivo će neke ekipe otkazati boravak dole zbog sigurnosne situacije...
Ma to 100% mi u Dubai idemo LoLDenchiNL je napisao/la:pa o tom govorim na preporuku mvp su odustali, čini mi se u Španiji će biti Schalke, za ostale ne znam, čak su i neki ruski timovi otkazali kampove, ide se u italiju i Španiju koji su 40% skuplji , neki idu i u Dubai..isko1807 je napisao/la:Ja se nadam da nije, uslovi su vise nego idealni , medutim citam neki dan sve ekipe iz Bundeslige nece ici ove zime dole.DenchiNL je napisao/la:Sretna Nova momčiluci![]()
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, napoleon72 i 16 gostiju.