FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2010, 17:49

Sad ce nam 3-0 dati za zelenim :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 25 jul 2010, 17:52

Susret u Fojnici odgođen je zbog nereda navijača, trener Sarajeva Mirza varešanović povukao je igrače u sa terena.

ahmedhz87
Kontakt:

Post Postao/la ahmedhz87 » 25 jul 2010, 17:54

Srce_Tebi je napisao/la:Sto se tice vas nove uprave svaka cast... Ove godine sarajevo ce da bude u samom vrhu kako igracki tako i navijacki... ali moram vas malo razocarati jer prvu utakmicu celik igra sa zrinjskim... tak da nam i niste tako bitni :D:D vazniji neki seminar od vas :P
zar ti stvarno mislis da ce se tekma odgodit???

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2010, 18:08

Prve informacije govore da su ovi uletili sa namjerom da se obracunaju sa nasim igracima u tom su ih sprijecili igraci Zelje i onda Mirza pokukao ekipu sa terena,sad se malo trcakara oko stadiona,neznam kolko nasih ima dole jel nista organizovano nije bilo iso je ko je htio na svoju ruku a ovi jedva docekali jel su njihovi isli organziovano al eto **** njih samo da nefasuje neko sa strane bez potrebe,najgore sto se prekide memorijalni turnir haj da su oni prekinuli nesta sklj al ovaj turnir se igra u cast nekoga i stvarno je seljacki nacin da dodje do ovoga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 jul 2010, 22:46

Ja kao navijac Zelje molim uprave Zelje i Sarajeva da nam svojim uticajem i radom vrate stari dobri derbi.Hocu da mi vrate vrijeme kada su poslije utakmice sa Videotonom moji jarani(Peca,Sejo,Paja i ostali zestoki pitari)plakali kao i ja,hocu da mi vrate vrijeme kada sam ukrao zastavu Juge svom kucnom savjetu i sa njom odvalio ruke navijajuci protiv Hamburga i proklinjuci Antu Rajkovica ,hocu da mi vrate vrijeme kada je nas dvadeset(10 pitara i 10 nas)islo skupa na tekme i zajedno sjedili jedan do drugog,hocu da mi vrate vrijeme kada u osvajanju druge sampionske titule Sarajeva u bivsoj nam drzavi jednim dijelom ucestvovao i moj Zeljo postenom i cestitom igrom i sto za ni kakve pare nije prodao obraz.Sarajevo i Hajduk su zadnje kolo odlucivali o tituli ,Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda protiv Zelje na Kosevu a Sarajevo je igralo protiv Vardara u Skoplju.U prvom poluvremenu Hajduk je vodio sa 3:0 a Hadzibegic je promasio penal i svi smo mislili da je gotovo.medjutim na izlasku u svlacionice desilo se nesto st niko koje sjedio naistoku nece zaboraviti,Ivica Osim i Mehmed Bazdarevic doslovce su rekli igracima p.... vam materina koje prodao utakmicu sad cete vidjeti svoje.Ne znam sta se desilo u svlacionici ali Zeljo je odigrao 4:4 sa Hajdukom a Sarajevo je pobjedilo Vardara i osvojilo titulu.**** pare komsija je preci uvjek bio,hocu da mi vratite slobodu na stadionu ili ce vam stadioni ostati prazni.Mozda je i bolje da nas UEF-a suspenduje pa neka se klubovi vrate amaterizmu,gledacemo onda barem Vratnik,Hrid,Vrbanjusu i Pofalicki u miru.A i jedni i drugi koji svoju energiju trosite na prosipanje sile i neke mangupluke eno vam kamenolom Hresa pa malj u ruke i tucite kamen i tamo se praznite,barem ce drzava imati neku korist od vas.
Zujo,Amare,Blekicu,Mirza i ostali uradite nesto na vrijeme inace cete igrati pred praznim tribinama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 jul 2010, 09:58

RAzocaran sam ovakvom odlukom,kao sto sam i obecao necu pisati narednih sedam dana tako da me nema do ponedjeljka
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

vladan85
Kontakt:

Post Postao/la vladan85 » 26 jul 2010, 10:07

Svi smo razocarani ali ovako je najpravednije...

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 26 jul 2010, 10:07

ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

vladan85
Kontakt:

Post Postao/la vladan85 » 26 jul 2010, 10:09

poranio si,jos trebas kazniti onog sa 10 dana :mrgreen:

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 26 jul 2010, 11:55

Smijesno i ko zna koji put odluka u kontru FKS ali nema veze....i onako nam ni boda niste uzeli nikada na Kosevu,pa ce tako biti i ove god. aBd....Cuj Ibrakovic na seminru i ne moze se utakmica igrati...kakva dubioza!!!

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 26 jul 2010, 12:12

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Ma zao mi onoga roba,covjek nece moci pisati 7 dana :mrgreen:
10 ako ispostuje i opkladu sa mnom :)
:? :? :? :? I sta ima ? :) Hoces moci izdrzati 10 dana ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 26 jul 2010, 12:12

Mislim da je odluka odlican stimulans za igrace,a naravno i za Horde,jer nije prvenstvo ni pocelo a vec odluka kontra Sarajeva pa ocekujem tekmu sa puno naboja i trke i naravno kao i uvjek laganu pobjedu Sarajeva!!

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 26 jul 2010, 12:14

Silkoni je napisao/la:04.08.2010g :D se igra utakcima samo je pitanje u koliko sati..Zato prestanite naglabati ovo ono...Ko misli drugacije nek me citira 04.08.2010g poz raja :D
Mogul te ja odma citirati ? :) :)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 26 jul 2010, 12:19

Hairlija je napisao/la:RAzocaran sam ovakvom odlukom,kao sto sam i obecao necu pisati narednih sedam dana tako da me nema do ponedjeljka
Sto se tice opklade halalolsum vidim koliko volis Sarajevo i nebi da ispastas toliko,ipak sam ja bio malo vise upuceniji od tebe i to je to ;)
Steta bi bila da izgube jednog ovakog clana na forumu na 7-icu :) :) :) dovoljna mi je satisfakcija sto onoga nece biti 10 dana xD xD on se nekako kur..io 8-) 8-) 8-) 8-)

i neki nazivaju odluku smijesnom a zaboravili su izvorne razloge odgadjanje utakmice ( koncert op.a ) al je glupo sto nas trener hoce na seminar .... a siguran sam da je obrnuta situacija da Mirza ide isto bi pricali al et , nek vam bude ;)

See U on 11.08 :evil: :evil: :evil: :evil:

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 26 jul 2010, 12:26

Da je vaš trener otišao na seminar, vi bi otišli i kamenovali savez, zato je ovako pravedno.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 26 jul 2010, 12:28

ZELJO MOJA je napisao/la:Susret u Fojnici odgođen je zbog nereda navijača, trener Sarajeva Mirza varešanović povukao je igrače u sa terena.

Ocito je da se veca grupa Manijaka pali na Horde,jer su im oni ocito veliki uzori.Samo corav covjek ovo ne moze primjetiti i ,samo su cekali priliku da naprave kakav incindet po uzoru na Horde!! :idea:

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 26 jul 2010, 12:33

Srce_Tebi je napisao/la:Sto se tice vas nove uprave svaka cast... Ove godine sarajevo ce da bude u samom vrhu kako igracki tako i navijacki... ali moram vas malo razocarati jer prvu utakmicu celik igra sa zrinjskim... tak da nam i niste tako bitni :D:D vazniji neki seminar od vas :P

Legendo i ti si svjesan samo ti je tesko to priznati igralo se 04 ili 11 vi ce te lagano izgubiti i ko i svake godine! ;)

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 26 jul 2010, 12:38

Ako bog da doci ce i dan utakmice. Nisam od onih koji imaju velika ocekivanja... sto se mene tice nerijesen rezultat ili neki manji poraz je ok. Samo da se vidi koliko se momci bore i vole crno-crveni dres...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 jul 2010, 12:41

Ma nek' necu gledati Hairliju na forumu, odmah mi je srce na mjestu.. 8-) 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 26 jul 2010, 12:41

cena je napisao/la:

Mislim da je odluka odlican stimulans za igrace,a naravno i za Horde,jer nije prvenstvo ni pocelo a vec odluka kontra Sarajeva pa ocekujem tekmu sa puno naboja i trke i naravno kao i uvjek laganu pobjedu Sarajeva!!

Nidje veze momci uvijek kao vi zrtve dosta je te price, okrenite se oko sebe i vidjet cete da Savez i ostale "zigu" ako vam to smeta moj potpis vam je pomoc...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, svrakino1921 i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []