FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa kako onda propadosmo ako je Violina dovodio sponzore...i ne mogu biti jednaki, jer onda koji će nam klinac i skupština i nadzorni i upravni odbor? Po tome može ulica voditi klub. Još jednom ponavljam bilo bi sjajno da se pojave finansijski jaki ljudi, sa strategijom i vizijom kako od Želje napraviti uspješniji klub, koji bi mogao biti učesnik grupnih faza europskih takmičenja. Na žalost nema takvih, ima samo onih koji su navikli uzimati iz tuđe posebno državne kase, i pametovati, kako nije dobro, kako se ne radi, a sa druge strane ne mogu marke donijeti u klub, čak i na tekme ne dolaze. Do tada za mene ova uprava radi solidan posao za sada, i ako se plasiramo u Europu , uz razvoj ostalih segmenata kluba, ja zadovoljan.
Sretna nova godina i sve najbolje braco plave krvi !
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Unaprjed sretna nova 2017 plavoj braci uz puno zdravlja i srece i mnogo uspjeha da docekamo sa Nasim zeljom !! 

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko je propao? Mi propali? Sta pricas ti? Violina i svi koji su bili u klubu su dovodili sponzore koji dolaze bez obzira ko je u klubu. Razlika je sto su se ugradjivali dok za ove ljude smijem glavu pod panj staviti da se ne ugradjuju. Generalnog sponzora ni ovi jos nisu doveli, isto kao i ovi prije njih. Ova Uprava radi fantastican posao u dosta segmenata, na nasu zalost u najvaznijem su se pokazali kao amateri. Titulu ako osvojimo ispravit ce se za proslu sezonu, Evropu u ovoj ligi Zeljo mora izboriti taman da nema Upravu. Hajdemo sad zameziti. Sretno nam svima u 2017. i da nam se konacno pehari vrate na Grbavicu.Monci je napisao/la:Pa kako onda propadosmo ako je Violina dovodio sponzore...i ne mogu biti jednaki, jer onda koji će nam klinac i skupština i nadzorni i upravni odbor? Po tome može ulica voditi klub. Još jednom ponavljam bilo bi sjajno da se pojave finansijski jaki ljudi, sa strategijom i vizijom kako od Želje napraviti uspješniji klub, koji bi mogao biti učesnik grupnih faza europskih takmičenja. Na žalost nema takvih, ima samo onih koji su navikli uzimati iz tuđe posebno državne kase, i pametovati, kako nije dobro, kako se ne radi, a sa druge strane ne mogu marke donijeti u klub, čak i na tekme ne dolaze. Do tada za mene ova uprava radi solidan posao za sada, i ako se plasiramo u Europu , uz razvoj ostalih segmenata kluba, ja zadovoljan.
Finansijski smo bili na rubu propasti, samo što to malo ljudi zna, ili shvata uopšte. Ali ne bitno sada. Ide se pravim putem, a u Novoj godini aBd još jače, bolje, organizovanije.
Svim Željovcima, rasutim po svijetu, fanovima širom Bosne i hHercegovine, u Sarajevu, oko Grbavice želim mnogo zdravlja, sreće i uspjeha...MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!!!!
Svim Željovcima, rasutim po svijetu, fanovima širom Bosne i hHercegovine, u Sarajevu, oko Grbavice želim mnogo zdravlja, sreće i uspjeha...MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!!!!
Jeste, tacnije 2015 smo bili na rubu propasti.Monci je napisao/la:Finansijski smo bili na rubu propasti, samo što to malo ljudi zna, ili shvata uopšte. Ali ne bitno sada. Ide se pravim putem, a u Novoj godini aBd još jače, bolje, organizovanije.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sretna vam Nova. Sve najbolje i da se aBd svi veselimo novim pobjedama naseg Zelje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Prezivi i sinoc. Sretna jos jednom Nova Zeljovci. Da imamo manje razloga za suprostavljena misljenja i da nam na kraju ako nista komsije u ledja gledaju
.

- Hrasno1921
- Kontakt:
hocemo novi dizajn portala i foruma! ne bude te li ispunili zahtjeve otici cemo svi na forum smokva.com pa cete ostati bez ijednog Zeljovca, ovo nije ucjena nego prijetnja, izvolite ispunit zahtjeve !
Nadam se da ce te me u 2017. staviti na platni spisak a ne mi davati dnevnice kao dosad, placat cu sam sebi PIO i zdravtsveno da vi ne budete u trosku, red bi bio da se u novoj godini rijesi i moj status !
Nadam se da ce te me u 2017. staviti na platni spisak a ne mi davati dnevnice kao dosad, placat cu sam sebi PIO i zdravtsveno da vi ne budete u trosku, red bi bio da se u novoj godini rijesi i moj status !
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Tutanj mali, tutanj 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- plavousrcu
- Kontakt:
Edinu i Romi u Novoj zelim da prihvate ponudu ludih Kineza, a zauzvrat iatok cemo nazvati tribina Roma, jug tribina Edin Dzeko
.

- amazon
- Kontakt:
Valjalo bi kad bi se ovaj Bobic vratio u Slobodu, pojacanje samo tako.
Nece Amra u Kinu, jedino u Ameriku ako bude kakva ponuda.
Nece Amra u Kinu, jedino u Ameriku ako bude kakva ponuda.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kad ono pocinju pripreme? Do pocetka priprema bi kao trebali imati rijesenu igracku krizaljku a mi zasad doveli samo golmana (koji nam nije bio potreban). Nadam se da su pregovori s potencijalnim pojacanjima u dubokim fazama, mislim da se s Kosticem sve dogovorilo samo se ceka da on rijesi sa Slobodom, a i sa Zakaricem je sve gotovo samo ako ne ode van.
10. januara je prozivka, 11. ljekarski pregled i prvi zajednicki trening.
- Zeljeznicar -
- amazon
- Kontakt:
Kosticu ce Sloboda isplatiti sve tako da od toga nema nista. Jedina opcija da on plati za raskid u sta cisto sumnjam. Pripreme cemo vjerovatno poceti s dva stopera od toga jedan talijan upitan. Divno ulazimo u dvije tisuce 17.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kao da je Kostic jedini stoper. Iskreno ne bih volio da dodje. Ima jos do prozivke. Sigurno ce nesto biti ovih dana.
Odkud ti ta info jel provjrerena jel gdje pisalo to ? kad ih tuzi dodje kod nas citiraj meamazon je napisao/la:Kosticu ce Sloboda isplatiti sve tako da od toga nema nista. Jedina opcija da on plati za raskid u sta cisto sumnjam. Pripreme cemo vjerovatno poceti s dva stopera od toga jedan talijan upitan. Divno ulazimo u dvije tisuce 17.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Hrasno1921
- Kontakt:
Najstarije i najvece sportsko drustvo u BIH - Sportsko drustvo Željezničar slavi svoj 96.rodjendan 

1921'
Je li ovo fkt mislimo dovesti onog Stojanovica ? Boze dragi,pomozi nam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.