Znaci zaostao si ako ne ides cupati obrve i raditi yebene nokte? Neki dan mi jaran dosao na sisanje, kaze njemu frizer: "Da malo obrve sredimo"?Balasevic je napisao/la: Za ove koji su malo zaostali postoji jedna lijepa izreka: "Don't hate what you don't understand."
Just sayin'.
Muške frizure
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: RE: Re: Muške frizure
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 02 jan 2017, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Muške frizure
Gdje'š ti nakon što uloviš tog vepra?! Mi planirali isjeć' jednu šumu, prosto zato što možemo, a poslije ćemo igrati ruke u onom našem šumskom pubu.
Da se razumijemo, ne furam ove, kako mi to volimo reći, "njemačke frizure", nit' čupam obrve (nema potrebe), ali eto ljudi hoće da imaju određenu frizuru, da to isprobaju, a ovdje ih ti odmah etiketiraš k'o djevojke.
Da se razumijemo, ne furam ove, kako mi to volimo reći, "njemačke frizure", nit' čupam obrve (nema potrebe), ali eto ljudi hoće da imaju određenu frizuru, da to isprobaju, a ovdje ih ti odmah etiketiraš k'o djevojke.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne etiketiram nikoga, samo prenosim ono sto vidim oko sebe. Na kafi od 20 muskaraca, 10 ih ima obrve ko u neke pichoke. Znaci druze, gotovo nacrtane. I protiv frizura nemam nista protiv, retro ovo-ono, ali feniranje?!?Monolog je napisao/la:Gdje'š ti nakon što uloviš tog vepra?! Mi planirali isjeć' jednu šumu, prosto zato što možemo, a poslije ćemo igrati ruke u onom našem šumskom pubu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa tako idu te frizure - bukvalno ih fenom praviš. Vjerujem da bi svako od njih volio da nakon pranja kose, istrlja istu peškirom i autoamtski dobije takvu frizuru. No, yebat ga - ne ide tako.krmpotich je napisao/la:I protiv frizura nemam nista protiv, retro ovo-ono, ali feniranje?!?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sta covjek sve nece procitati
Feniranje i cupanje obrva nikako ne moze biti isto.
Ako napravis dobru frizuru bez fena, dajem ti sta god hoces
Feniranje i cupanje obrva nikako ne moze biti isto.
Ako napravis dobru frizuru bez fena, dajem ti sta god hoces
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Imam kad da budem celav. Do tada stavljam tonu gela na kosu 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sta ce ti gel pored ovoliko krema i voskovaBosniacum Lilium je napisao/la:Imam kad da budem celav. Do tada stavljam tonu gela na kosu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Preporuci nesto onda. Valja li onaj taft fiber semi-mat i onaj njihov lak za kosu?miki_92 je napisao/la:sta ce ti gel pored ovoliko krema i voskovaBosniacum Lilium je napisao/la:Imam kad da budem celav. Do tada stavljam tonu gela na kosu
Ja sam koristio Taft Power Wax, nije baš najbolji proizvod ali može poslužiti ako se koristi kako treba. A i ne masti se kosa kao kod nekih drugih voskova koje sam probao.
Lak ne preporučujem uopće, ne vidim potrebu za tim.
Lak ne preporučujem uopće, ne vidim potrebu za tim.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma nista vosak, zamasti ga bruda previse
Ja sam koristio Taft power wax i od skora sam presao na Keune Molding paste, dodje oko 20 KM ali kvalitetna je i traje, barem meni skoro 5-6 mjeseci
imas i Forming wax i shaping fibers, sve u zavisnosti kakvu frizuru zelis

sto se tice laka izbjegavaj Taft, od njega ostaju one bijele mrvice po kosi, uzmi ovaj Syoss sto sam gore postavio, on je 7-8 KM , odlican omjer cijene i kvaliteta
imas i Forming wax i shaping fibers, sve u zavisnosti kakvu frizuru zelis

sto se tice laka izbjegavaj Taft, od njega ostaju one bijele mrvice po kosi, uzmi ovaj Syoss sto sam gore postavio, on je 7-8 KM , odlican omjer cijene i kvaliteta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Meni Taftov lak, zapravo svi lakovi imaju prejak miris a pošto imam dugu kosu i ne vežem je moram koristiti lak. Probat ću i ja taj Syoss.
Don't hate what you don't understand.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I meni je onako duza kosa. Ne da je vezem u rep, ali je ima solidno.
logicno da je isto, ne posustaj pod monologovim pritiskom. Samo pichole feniraju kosu i cupaju obrve, sta serete sadkrmpotich je napisao/la:Ne etiketiram nikoga, samo prenosim ono sto vidim oko sebe. Na kafi od 20 muskaraca, 10 ih ima obrve ko u neke pichoke. Znaci druze, gotovo nacrtane. I protiv frizura nemam nista protiv, retro ovo-ono, ali feniranje?!?Monolog je napisao/la:Gdje'š ti nakon što uloviš tog vepra?! Mi planirali isjeć' jednu šumu, prosto zato što možemo, a poslije ćemo igrati ruke u onom našem šumskom pubu.
naprijed rejal
u mene je frizura kao kod Keanu Reevesa u "John Wick",znaci haman pa ista duzina kose 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- JackTheStripper
- Kontakt:
Danas sam se osisao i s velikom sigurnoscu mogu reci da sam nadmasio i Bicakcica. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 21 gost.