AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Delofeu je bio odličan u Evertonu u onom prvom "mandatu" da kažem, al' zato je prošle sezone bio dosta loš a ove skoro da i ne igra nikako.
Sad je pitanje šta od njega očekivati ako bi došao u Milan, al' definitivno ima potencijal i mogao bi malo rasteretiti Susa a i zamijeniti Nianga.
Sad je pitanje šta od njega očekivati ako bi došao u Milan, al' definitivno ima potencijal i mogao bi malo rasteretiti Susa a i zamijeniti Nianga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
djecaci sretna vam nova, ljubi vas roup

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno i od mene, čuvajte se i dobro se provedite. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ajde da prvi ostavim post u 2017. nek vam je sretna drugovi. 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
Ljudi sretna nova godina od mene i da vam donese najviše zdravlja, pa tek sve ostalo, i što se tiče Milana naravno LP 
yebem te milanisto to je bila moja ideja sinoc, ali nisam bio u stanju da udjem na forum...milanist je napisao/la:Ajde da prvi ostavim post u 2017. nek vam je sretna drugovi.
a sad se vratimo uobicajenom zivotu...January mercato has started or if you are a Milan fan, it's just another month
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sve najbolje i nama i ACM. Nadam se da ce te triade kineske konacno kupit klub od onog naseg mafiose.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
rope11 je napisao/la:yebem te milanisto to je bila moja ideja sinoc, ali nisam bio u stanju da udjem na forum...milanist je napisao/la:Ajde da prvi ostavim post u 2017. nek vam je sretna drugovi.![]()
a sad se vratimo uobicajenom zivotu...January mercato has started or if you are a Milan fan, it's just another month
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Oduamadi se vraca u Milan? Ja zaboravio da i postoji taj igrac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Opet se povezujemo sa Gagom, po ko zna koji put
Ja ba ne znam kakvi su to divlji ugovori u pizdu materinu, pa su igraci skoro pa deceniju u vlasnistvu Milana, ima ih na stotine koje placaju i koji su po posudbama tamo negdje bogu iza nogu. Pravi metilji i krpelji koji sisaju novac ni za sta.
Znam da vecina ugovora ide po 4-5 godina i onda noga kad istekne, al' koji je ovo qurac?
Ovaj crnja je cini mi se nekih 7-8 godina u klubu
Znam da vecina ugovora ide po 4-5 godina i onda noga kad istekne, al' koji je ovo qurac?
Ovaj crnja je cini mi se nekih 7-8 godina u klubu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
The formula for the Gabriel-Storari swap is a loan swap deal that will allow Gabriel to get playing time. #Gazzetta
The loan swap will last for 6 months and at the end of the deal, Gabriel will return to Milan while Storari will become a free agent
Necu im oprostiti nikako sto mu nisu davali vise sansi i vremena da se pokaze, mogao je on puno bolje, ali ubijedjen sam da nije dobio pravu priliku.An agreement between Spartak and Luiz Adriano has been reached. All that is missing is the official announcement
Sretno majstore kako god da ispadne
Dobar je Balde, godio bi nam pravo. samo bi ga morali otkuhati prije upotrebeMirabelli has closed a deal to bring Keita Balde to Milan in the summer & has initiated talks for another 3-4 top players
- nextterrain
- Kontakt:
Što se tiče Storarija on bi u Milanu trebao završiti karijeru i onda bi trebao postati trener golmana; sa svojim iskustvom može dosta pomoći Donnarumi 
Žao mi je što Adriano odlazi, odličan napadač koji nikada nije dobio pravu priliku. Za njega su morali uzeti više love, sramota za kakve klade daju ogroman keš a on odlazi za siću. Najmanje 5M su trebali da uzmu.
Taj crnjo iz seoske ekipe mi nikako nije drag igrač, nadam se da je to neka novinarska patka.
Gabriel neka ide, pokazao je on da ne zaslužuje dres Milana.
Taj crnjo iz seoske ekipe mi nikako nije drag igrač, nadam se da je to neka novinarska patka.
Gabriel neka ide, pokazao je on da ne zaslužuje dres Milana.
Forza Milan!
Adrianu nikako ne godi Seria A, to se moglo vidjeti u svakom meču na kojem je nastupao. Protivnički stoperi ga uvijek pojedu, lik konstantno leđima okrenut, jedva da pogleda prema protivničkom golmanu.
Mogla su se uzeti 2,3 miliona na njemu al' naši su svakako nesposobni tako da se na to već naviklo, kako god sretno mu u Rusiji.
Mogla su se uzeti 2,3 miliona na njemu al' naši su svakako nesposobni tako da se na to već naviklo, kako god sretno mu u Rusiji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Gazzetta - Laxalt to Milan, Vangioni-Ely to Genoa: there is no confirmation
Ja imam fobiju od ove Genoe.
Ja imam fobiju od ove Genoe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Balde Keita je dobar igrac, mlad on svakako je dobro pojacanje ako dodje do toga
A ove glasine oko igraca iz genove, nzm ni sta reci na to,ja se ipak nadam da ce dovesti Badelja
A ove glasine oko igraca iz genove, nzm ni sta reci na to,ja se ipak nadam da ce dovesti Badelja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.