Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
2,3,4 itd engl. ligu ne vrijedi gledati statistiku i nesto analizirati za golove, nego bukvalno zazmiri i gdje mis stane odigraj 

danas će bit sve overi kod ovih engleza nižih liga.
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
- Evolution87
- Kontakt:
doncaster 3+
leeds 1
wycombe 1

leeds 1
wycombe 1

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ovo si u pravu. Ja igram tamo po formama timova i kad god igram tako i bez tih tabela i kontanja bolje prodjem. Eh sad to bolje prodjem kod mene i Engleza znaci da je mali plusic ili da se puno ne ispusi extra dobro. Suicidalno je njih igrati subotom u 16h pogotovo kad jos Svabe u 15:30 imaju. To ti je stereo yebavanje, mece ti ga William u pakash a Coates u stau!gambler1899 je napisao/la:2,3,4 itd engl. ligu ne vrijedi gledati statistiku i nesto analizirati za golove, nego bukvalno zazmiri i gdje mis stane odigraj

Obicno se nekako na kraju moras izvlaciti kvotama preko 6-7 da ce pasti kasni gol. Kad god nesto retardirano odigram na te Engleze ono dodje, odigraj logicno i pad ti je zagarantovan!
Sreca pa mene izvuce ovo jutros, bilo je iznenadjenja po tenisu, krenuo sam jest vnago i vracat im, ali ovu guzlu volim ko sestru! Taman da se pokrijem tu, tako da nastavlja se i danas vrtiti, nek je dosao tenis nije me vala strah na njega allinova i jacih uloga ko na fudbal:

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Evo nizih engleza,moze se stogod probrat za sistema ili za singl

Igraj Široki ti si najbolji!
Sada tek gledam da sam juče imao 7 tiketa na kojima sam pao samo jedan par. Odavno mi se nije desilo da ovakav dan bude. Baš dosta tiketa po 1 par. Nisam nezadovoljan pošto je bio fin plus juče tako da ono nema veze. Da je makar nešto došlo od tih 7 tiketa bilo bi strašno. Ono što je bitno taj plus se desio sretno tako da mi se vratilo.
Ubrzo postavim nešto od ovih Engleza koje ću rasporediti na više tiketa.

Ubrzo postavim nešto od ovih Engleza koje ću rasporediti na više tiketa.

-
- Kontakt:
Tog oxforda dva kola igram 3+ i padam rekao sam neće više na moj listic i danas da ga odigram under bilo bi 4-5 golova..bolje preskočiti:D
Ove ekipe u engleskoj koje imaju 2 ili vise rijeci u imenu tipa:United of Manchester,Bristol rovers,Camridge city,Crawley town,Notts county,Cambridge united itd.,to sve treba igrati 3+ 

Ja znam da je Everton najsigurniji kec,ostalo je nevazno 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
- Kontakt:

ev raja proberite

- dobrinja123
- Kontakt:
Ljudi odkad se ovo moze u premieru uplatit samo u poslovnici glavnoj gdje si se registrovo ???
nije gdje si se reg. već u poslovnici koja pripada tvojoj matičnoj, podijeljeni su i tako je već duže vrijeme
imaš na svom profilu poslovnice gdje možeš da uplatiš lovu
Forza Milan!
- dobrinja123
- Kontakt:
Nisu mi dali da uplatim lovu u poslovnici koja je od moje maticne udaljena 5 minuta nije valjda da cu morat uvijek u nju dolazit da uplatim ?Maestro21 je napisao/la:nije gdje si se reg. već u poslovnici koja pripada tvojoj matičnoj, podijeljeni su i tako je već duže vrijeme
ili da mjenjam ovo maticna kako stoji pa cu moc u tu drugu ako sam fino skonto ?
-
- Kontakt:
Sad imas dvije firme "Premier World" i "Premier Sport" ako si registrovan u Premier World onda samo u poslovnicama Premier Wolrd-a mozes uplacivat i isplacivat pare sa racunadobrinja123 je napisao/la:Nisu mi dali da uplatim lovu u poslovnici koja je od moje maticne udaljena 5 minuta nije valjda da cu morat uvijek u nju dolazit da uplatim ?Maestro21 je napisao/la:nije gdje si se reg. već u poslovnici koja pripada tvojoj matičnoj, podijeljeni su i tako je već duže vrijeme
ili da mjenjam ovo maticna kako stoji pa cu moc u tu drugu ako sam fino skonto ?
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
West Brom 1 i/ili under po meni ovo ostalo ne bi dirao. Svi su favoriti dobijali skoro danas bi mogao City / Liverpool neko chokirat za Williama, bar da hendikep ne dodje. Boro - Leicester je X ko kucerina.[/quote]
Bravo Effe,ispratio sam ovo
Bravo Effe,ispratio sam ovo

reg. se ponovo u toj drugoj, tako sam i jadobrinja123 je napisao/la:Nisu mi dali da uplatim lovu u poslovnici koja je od moje maticne udaljena 5 minuta nije valjda da cu morat uvijek u nju dolazit da uplatim ?Maestro21 je napisao/la:nije gdje si se reg. već u poslovnici koja pripada tvojoj matičnoj, podijeljeni su i tako je već duže vrijeme
Forza Milan!
Ovi zidovi H.Nazareth-H.Bnei Lod 4 puta za redom igrali 0-0
kvota na 0-0 danas je veca od 8,a sumnjam da ce i 5 put zaredom zavrsit isti rezultat.

-
- Kontakt:
ajmo sad englezi raspucajte se
- Evolution87
- Kontakt:
Poledilo na otoku
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
kiša golova u engleskoj
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.