FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
30 milja za ovog gagliardinia xD
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bolje 25 za Gagliardinija nego 50 za Bernardeschija.
Kad bi mogao birat najradije bi kombinaciju Caldara-Kessie.
Dobar posao za oba kluba.Nažalost izgleda da će Caldara za 25 u Juventus.Ostaje još Kessie.Već vidim da u Napoli odlaziAccording to Gazzetta dello Sport, Roberto Gagliardini of Atalanta will be an official Inter player within 24-48 hours. Agreements between Inter and Atalanta as well as Inter and the player are practially made. Only a couple of minor details need to be sorted out by Suning. Gagliardini will go on loan to Inter who has the rights to buy the player in June for 25-27 millions of euro. There is also a slight possibility that a Primavera player from Inter can go the opposite way.
Problem je sta nama nije potreban ni jedan ni drugi, poprilicno smo dobro pokriveni u veznom redu i logicnije bi bilo "osvjezenje" u vidu Lucasa ili Gustava a da te iste novce koje smo spremni potrosit na veznjaka usmjerimo na novog igraca u obrani. Jedina dobra stvar je sto je decko mlad. Ja nisam gleda Atalantu osim protiv nas, a tada ga nisam zapazio, zapravo jedini koji.mi je bas iskaka iz prosjeka je Kessie za kojeg bi da toliko mil.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pored živog Caldare oni ovog uzeše
Ovaj ce biti veci flop od Kondogbie.. 
#SuningOUT
- TheTruth34
- Kontakt:
Jao majko mila hahahaha..30 milki, hahaha...Bas smo u qrcu
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Bit će flop ako Inter od njega napravi flopa što im nije strano.On,Caldara ili Kessie...nisu toliko ogromne razlike u potencijalu.E sad kako će ih budući klubovi razvijat takve će i karijere napravit.Tako da me uopce ne bi cudilo da Caldara bude top svjetski stoper,a Gagliardini novi Bertolacci.A mislim da je između njega i Kessia presudilo što je ovaj Talijan.Istina da ima dosta igrača u vezi i ja bi radije da se Caldaru uzelo.Možda sada ode Retard za onih 50ak m ako je istina da se mora prodat još ovu zimu da bi se kupilo.Taman još za beka ostane.
Brozovic ce otic za 50mil jedino ako netko iz lige 5 ponudi tolike novce ( a nece). Nema jedan posto sanse da ode u kinu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
To i ja mislim,ali s njim nikad ne znas.Ode,odradi koju sezonu,pokupi pare pa se vrati u Europu...Treba pokrit kockarske dugove
Roberto Gagliardini appeared to have Juventus in his destiny like Witsel. The Chinese have once again spoiled the bianconeri's plans, this time it's Suning, Inter's owners who have identified Gagliardini as the young Italian reinforcement for Pioli and the future. To formalize the offer Inter will have to take a few extra inside steps. The deal is approved by Suning but will still have to give the definitive ok over everything. The members of the club are with the team in Spain and nothing should be official for the next 24-48 hours. Inter will have to wait, unless Gagliardini's agent links up with Ausilio in Marbella which could happen tomorrow. The sums with Atalanta have been agreed but Inter have yet to find the economic agreement with the lad. An email with the proposed player wages should clear everything up. This is simply a non traditional way due to the logistics involved with parties scattered in multiple countries.
****: gianlucadimarzio.com
Stvarno ne kontam ovaj transfer, ali dok nije oficijalno gotovo jos u meni tinja nada da ce ovaj sutra zavrsiti u Juveu..
Lik je box2box vezni igrač i dok su tu Brozovic, Joao Mario i Banega (cak i Kondogbia) ovaj nam uopce nije potreban bez obzira koliko je talentiran..
Nama trebaju BEKOVI i zadnji vezni shvata li to itko u klubu? Da se uzeo npr. Kessie pa čak i za 40mil nebi mi smetalo ni sekunde jer bi pojacali poziciju na kojoj (osim Medela) nemamo postenog igrača. Da se dalo 40mil i za R. Rodrigueza takodjer mislim da nitko nebi riječi rekao. kuknjava
Što je najtuznije očekujem sad kmečanje do kraja prelaznog roka kako zbog FFP-a nemogu dovesti nijednog beka (eventualno mozda Darmiana dovuku na posudbu)
Ako se vec morao dovesti mladi Talijan (a ima se para) jedini b2b koji bi nam bio upgrade je Verratti, a nikako ovaj sa 10 nastupa u Serie A
Lik je box2box vezni igrač i dok su tu Brozovic, Joao Mario i Banega (cak i Kondogbia) ovaj nam uopce nije potreban bez obzira koliko je talentiran..
Nama trebaju BEKOVI i zadnji vezni shvata li to itko u klubu? Da se uzeo npr. Kessie pa čak i za 40mil nebi mi smetalo ni sekunde jer bi pojacali poziciju na kojoj (osim Medela) nemamo postenog igrača. Da se dalo 40mil i za R. Rodrigueza takodjer mislim da nitko nebi riječi rekao. kuknjava
Što je najtuznije očekujem sad kmečanje do kraja prelaznog roka kako zbog FFP-a nemogu dovesti nijednog beka (eventualno mozda Darmiana dovuku na posudbu)
Ako se vec morao dovesti mladi Talijan (a ima se para) jedini b2b koji bi nam bio upgrade je Verratti, a nikako ovaj sa 10 nastupa u Serie A
#SuningOUT
Pa ni Kessie ni Caldara nemaju vise nastupa od Gagliardinija
Nije uopce bitno koliko imaju jer su sva trojica prilicni talenti.
A nije ti ni Kessie čisti zadnji vezni kao ni ovaj kojeg će moguce forsirati na toj poziciji.
I sad mi je tek palo na pamet da ovo na nista sad nece utjecat jer je placanje tek na ljeto.A beka će valjda dovest ako imaju imalo pameti,vidjet ćemo.Još je dosta do kraja prijelaznog roka.Nece nitko bit zadovoljan ako samo na ovom ostane.
Veratti u Interu koji ne igra LP mi je prenerealno još uvijek.
A nije ti ni Kessie čisti zadnji vezni kao ni ovaj kojeg će moguce forsirati na toj poziciji.
I sad mi je tek palo na pamet da ovo na nista sad nece utjecat jer je placanje tek na ljeto.A beka će valjda dovest ako imaju imalo pameti,vidjet ćemo.Još je dosta do kraja prijelaznog roka.Nece nitko bit zadovoljan ako samo na ovom ostane.
Veratti u Interu koji ne igra LP mi je prenerealno još uvijek.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
'ta ce nam bekovi imamo sakatoma 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
CM - Tomorrow Ausilio is meeting the agent of Gagliardini to reach an agreement on the salary. The agreement with Atalanta has already been found.
TS: Inter still interested in Darmian. The player has yet to convince Mourinho and this window could be time for his return to Italy.
Također od odlazaka se spominju mogući transferi.
Melo u Palmeiras, Santon u Sampdoriu, Manaj u Las Palmas, Palacio u Atalantu, te Yao, Gnoukouri i Biabiany u Crotone..
Football Italia: Mourinho pushes Schneiderlin to Inter?

TS: Inter still interested in Darmian. The player has yet to convince Mourinho and this window could be time for his return to Italy.
Također od odlazaka se spominju mogući transferi.
Melo u Palmeiras, Santon u Sampdoriu, Manaj u Las Palmas, Palacio u Atalantu, te Yao, Gnoukouri i Biabiany u Crotone..
Football Italia: Mourinho pushes Schneiderlin to Inter?
#SuningOUT
Imam ja jedan prijedlog za ovaj prelazni rok..
Ponudit Biliću Perišića za Payeta + keša 15ak miliona
Payet nezadovoljan u Engleskoj, izgleda da zeli da ode iz Londona. Perisic igra uzasno za Inter, a Bilić je uvijek svršavao na Ivana, pa eto. Who says NO? Win-win za obe ekipe pogotovo mislim za nas jer sa Payetom bi i LP bila mnogo bliža
Ponudit Biliću Perišića za Payeta + keša 15ak miliona
Payet nezadovoljan u Engleskoj, izgleda da zeli da ode iz Londona. Perisic igra uzasno za Inter, a Bilić je uvijek svršavao na Ivana, pa eto. Who says NO? Win-win za obe ekipe pogotovo mislim za nas jer sa Payetom bi i LP bila mnogo bliža
#SuningOUT
Ivan je mnogo bolji igrac od Payeta.
Ti bi bio strasan sportski direktor, apliciraj u Milan ili Juventus pls.
Ti bi bio strasan sportski direktor, apliciraj u Milan ili Juventus pls.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ovo mora da je najgluplji post u povijesti ovog podforumaPuma je napisao/la:Ivan je mnogo bolji igrac od Payeta.
#SuningOUT
Payet i Perisic ne mogu uopste da se porede,Perisic je koristan igrac kakvih nema na trzistu,ja nebi dao Perisica 1 za 1,kamo li jos para da se daje.
Sent from my C6903 using Tapatalk
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Eto covjek iznad bi u nekoj svojoj viziji video igara dao Ivana i vrecu para za tog Payeta, igraca prosjecnog engleskog tima od 30 godina i ukupno 12 mjeseci dobrog fudbala u zivotu. Perisic je jedan od fizicki najspremnijih igraca, jedan od najboljih krila, uvijek radisan i produktivan, igrac koji pokriva citavu svoju stranu, drugi strijelac tima i opet mnogima ne valja. Mozda da vrti neke potezice i nabija statistiku preko slobodnjaka bio bi superzvijezda pa bi ga zaganjali i kineski velikani.sanjingr je napisao/la:Payet i Perisic ne mogu uopste da se porede,Perisic je koristan igrac kakvih nema na trzistu,ja nebi dao Perisica 1 za 1,kamo li jos para da se daje.
Call the coroner!
Imao je Perisic padova u ovoj sezoni ali je radnik na terenu,trci ,bori se,naprijed nazad svugdje ga ima,na svakoj utakmici napravi 2,3 sanse za gol.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Tko odlazi iz sredine kad su ovog doveli,,
Melo ide u Palmeiras a Medela ce se prekomandovat u odbranuVrebac07 je napisao/la:Tko odlazi iz sredine kad su ovog doveli,,
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.