amazon je napisao/la:Vrlo dobro ti znas sta ja pisem. Kad je bilo vrijeme za dovodjenje igraca na pocetku sezonu mogli smo dovesti Ordagica, J.Mesanovica, Kajkuta, Subica da pokrije lijevu stranu ali mi kao necemo na posudbu jer mi smo velikan samo prodajemo igrace. A kod nas igraca bez posudbe odu za 4 mjeseca. I da ne nabrajam dalje. Ko to jos pravi ekipu na polusezoni, ko? Nemas lijeve strane nikako, stopera nemas. Al je bitno bilo otjerati Kosorica s seljackim pricama po forumima, poturanjima price, kako zaman nije u formi i on je jedini problem. Je.bes Kosorica, al kad decka otjeras, onda dovedi 5 puta boljeg i poseri se svima u u...
Nije pitanje kod nas ko ce doci, nego ko ce do priprema jos biti otjeran. Bekric, Beganovic, Mujagic? Neko ce morati da se tradicija nastavi. Jer to je pravi posao.
Nego hajmo svrsavat otjerali Violinu, Husaric zabranili prilaz, treneri ne mogu uzimati pare i kolektivno idemo u ambis.
Znas Mujagic nece da produzi menadzer ga truje, a mali dobije pola minute. Cim traze vise, a Pozder za 3 mjeseeca odnese iz kluba oko 50.000KM.
De jos nesto nam recite da svrsavamo? Menaf koci jelde?
Nisi mogao na pocetku godine ordagica dovest, Mesanovica isto ne vjerujem, ali i ne treba ti imamo napadaca, Kajkut nepotreban, Subic bi bio pun pogodak, nabrojavat nemoj dalje jer si od 4 naveo jednog kojeg se moglo na posudbu dovest
Imas Krizmana lijevo, eto mozda dodje zakaric, treba ti samo lijevi bek
Da ja kazem stopere nemamo ok, ali ti kojem je Bogi super stoper ne znam sto to govoris
Kosoric je sam htjeo da ide, ja prvi nisam za njegov odlazak jer je po meni jedan od najboljih stopera lige
Opet ides u neke svoje projekcije da neko ce biti otjeran, a i da bude to nije tradicija, igraci ce uvijek ici iz zelje koji ne zadovolje, samo je fazon to smanjiti na prihvatljivi nivo
Za miru sam rekao do igraca je, ali njemu nemam srca zamjeriti i ako ne produzi, da ce ispast nefer i to je istina ali jbg ni prvi ni zadnji koji ce to uraditi
ja ti kazem konkretno tesko ista napises, a i jadas se kao da je sutra pocetak proljetnog dijela, a ne da jos ni okupljanje nije bilo
plavousrcu je napisao/la:Quinlan je napisao/la:pa i Zakaric i Crnov su bili sjajni u BH ligi, ne znam koga bi vi da mi dovedemo?
Zakaric je klasa za ovu ligu uvijek bio, ja bih ga rado volio vidjeti kod nas
Ja ne znam koga to boljeg mozemo dovesti? vi ko da pratite od jucer nasu ligu? pa pojacanja ce uvijek biti oni koji nisu mogli igrati van bh pa hoce jos jedan krug da ovdje razvaljuju pa ino transfer i slobodni igraci iz drugih timova bh lige koji ne mogu jos u ino
fazon je ubosti tj. procjeniti ko ce biti od njih pojacanje, ali to su dvije grupe igraca koje mozes dovest i nikoga vise

Crnov u polusezoni jedan od najlosijih igraca nikad goreg Sirokog. Sta je tu sjajno. Zakaric otisao na posudbu u Slaven Belupo i glumio zid na treninzima. Meni je u redu sto pokusavas ili pokusavate svaki potez opravdati, ali nije mi u redu da svi skacete u od srece kad Petrovic kaze za dvije godine Evropa liga, a sta dovodimo i na osnovu cega mu vjerujete. Na osnovu dolaska Stojanovica, Zakarica i Crnova? Na osnovu toga sto cemo dovoditi ove "propale" iz vana i slobodne iz BiH. Tu iskoraka nema i tacka. Bolje gurati Zerica i Mujagica nego ove dovoditi.
Crnov u zrinjskom je bio dobar, na momente i u sirokom u kojem ove godine osim wagnera niko nije zadovoljio

na treninge zelje ne ides, da znas kakav je zakaric bio u belupu, a i da je drko na treninzima za nasu ligu je tito sto je pokazao kad god je ovdje igro ili imas nekog boljeg koga bi mogli dovest?
ja imam povjerenja u petrovica i za razliku od vas navijam i nadam se, yebo vas pesimizam sta god da se uradi vi okrenete da ne valja, pa yebemu zivot nije to navijanje za klub nikako, ne mogu biti lose neke stvari koje se nisu ni desile nikako