AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

celikmilan
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la celikmilan » 02 jan 2017, 15:24

Maestro21 je napisao/la:to onaj čupo što je igrao za Inter??? jao majko mila povraća mi se
Ne. To je onaj čupo što je bio član Intera ali nikada nije zaigrao za njih u zvaničnim utakmicama.

Bez obzira šta se desi samo da više ne gledamo Gallianija i da se svaki igrač Genoe više ne povezuje sa nama.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 02 jan 2017, 15:41

Valjda kinezi blokiraju takva sranja od transfera, ako ih se pita nešto.
Forza Milan!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 jan 2017, 16:00

Deulofeu danas nije ni na klupi. Nadam se da je to onda to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 02 jan 2017, 17:58

Postoji dogovor Mirabellija i agenta Keite iz Lazija, valjda su Laziju ponudili posudbu+ otkup za 20 miliona, ako bude imao 14 nastupa za Milan :thumbup:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jan 2017, 19:39

malo mi taj keita djeluje glupavo u faci, obična trkača kokoš :zzz: ne dao im bog da opet bace 20 miliona u rijeku, al' ovaj je dobar potencijal i mlad pa valjda ne bude promašaj, vakat je da se konačno ubode neko dobro pojačanje.

laxalt u suštini nije loš igrač, al' mi se gadi sve što iz genoe dolazi :puke:

i već se počeo tražiti novi napadač, pa koji qrac si onda prodavao adriana :facepalm: razumio bih da su dobili kakve dobre pare za njega, al' daju ga praktički besplatno i onda opet traže kojeg napadača dovesti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 02 jan 2017, 23:16

Jel ovo za Keitu vazi za Januar? Ja mislim da bi bio odlično pojačanje i pravo osvježenje sto se tiče transfer politike kluba. :thumbup:

Vala bas kad se spomene Genoa :puke:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 jan 2017, 00:02

Ja sam procitao da to vazi tek od ljeta,mislim jos su spekulacije.
Nisam nigdje vidio da se povezujemo sa napacem,roup ne siri negativnu energiju :D

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 jan 2017, 02:59

Nastavlja se sapunica, L.Adriana poklonis dzaba umjesto da ga prodas kinezima za bar 8-10mil, pa frajer je imao jednak br golova kao C.Ronaldo i Messi u CL.... :wtf:

Trazis mu alternative a nema tog koji ce nac dokazanog igraca za manje love. Ovo smece i anonimuse iz yebene Genoe necu ni komentarisat.

Jos sve to gledajuci kako kinezi prze milijarde na Teveze, Oscare itd :puke:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2017, 03:47

UrbyEmanuelson je napisao/la:Ja sam procitao da to vazi tek od ljeta,mislim jos su spekulacije.
Nisam nigdje vidio da se povezujemo sa napacem,roup ne siri negativnu energiju :D
ajde ne zajebaji ba urbi, pise zadnjih dana kako se interesuju za borinija i simeonea, jos ces me i budalom napraviti :mrgreen:
nisi od jucer i znas da imaju fetis na napadace, mene bi iskreno vise zacudilo to da ga ne traze.

meni bi taj adriano onda radije truhnuo na klupi, kad vec nema love za njega onda sjedi i budi dobar dzoker, a ne dati ga za dzabaluka i onda opet okolo traziti kakvog otpatka dovesti, ma ajde boga ti... :zzz:

a ja, za keitu vazi od ljeta, ne sad.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jan 2017, 10:20

Ni ja nisam procitao da se pretjerano zanimamo za Adrianovu zamjenu, nego najvise za krilo i beka da se zanimaju.
Kao i uvijek tih medijskih piskaranja ce biti, a tek 2% bude istina.

075 ❤

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 03 jan 2017, 10:31

Ovo što sad rade je toliko neozbiljno, čak i sramotno.
Navijačima podvaljuju te kineze već 2 godine a mi željni bilo kakvog uspijeha pušimo te priče.
Te priče o 200-300 mil za transfere su vlažni snovi i jasno je da od toga nema ništa. Možda je i bolje tako.

Prije svega, na čelo kluba staviti nekoga ko ima viziju i plan šta se želi ostvariti u sljedećih 5 godina. I naravno koji zna kako to realizovati.
Ovo "resetovanje" svake sezone ne vodi nigdje. Zadnjih 10 godina živimo u sljedećoj sezoni jer se tekuća otpiše već nakon 7-8 kola.

Imamo trenera kome treba pružiti vremena i prostora za disanje. Imamo nekoliko mlađih igrača, koji već igraju u prvom timu (Donaruma, Romagnoli, Locatelli....) i nekoliko kvalitetnih, iskusnijih igrača (Suso, Bonaventura, Bacca). Mislim da je to pristojan temelj na kojem se u narednih 5 godina može graditi respektabilan tim. Tim koji neće napasti titulu ali koji može biti redovan učesnik LP i možda posle tih 5 godina biti pretendent na scudetto.

To "malo" para što se bude imalo, pametno ulagati. Pod pametno, mislim na pojačavanje pozicija koje su nam deficitarne a ne gomilanje devetki u timu koji nema centralnog veznog. Dobar skauting a ne dovođenje igrača samo zato što je za DŽ. i što je prije 3-4 godine odigrao dobru polusezonu.

Milan je veliki klub i vrijeme je da se tako počne i ponašati.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jan 2017, 13:33

Bristol dadne za Djurica 4mil, a mi za 7-8 igraca u zadnjih godinu i pol nismo mogli dobiti 4mil jbte. Ne mogu docekat da postojeca Uprava postane historija Milana.

075 ❤

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 03 jan 2017, 18:01

Eto Spahe u Milan :bih: :mrgreen:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 03 jan 2017, 22:13

Milan je poslao novu ponudu za Deulofeu-a, u kojoj će biti opcija otkupa na kraju sezone. [GdS]
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jan 2017, 22:45

Yebem im sve :rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jan 2017, 23:12

Sta kaze Zazin otac, od ljeta nije bilo nikakvog kontakta, ali bi bio presretan ako ga pozovu jer Milan je Milan, veliki klub. Evo ti taKi sad, goni se u Genou.

Ako nista, imamo golmane na kojima nam zavidi cijela Evropa, na Donarumi i Plizzariju ima da se obogatimo.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 jan 2017, 14:18

Kao i posljednjih 5 godina, tako i ove zime sve će se dešavati u zadnjoj sedmici januara.Barem što se Milana tiče. Al' bojim se da će do tad puno toga da se raspadne, jer Milan ima nimalo lagan raspored u narednih par sedmica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 jan 2017, 14:38

I ove zime ne znaju gdje udaraju. Tko zna šta će da naprave, opet neke posudbe i dovođenje levata. Sve dok ne bude nekog plana i normalnih ljudi koji će da vode klub nama nema dobrog. Nije došlo do prodaje, pitaj boga da li će i biti, dakle prelazni rok pripada Galianiu. Očekujte nekog panja na kojeg će baciti ono malo para što imaju.

Samo dovođenje Storaria pokazuje koliko su propali, ako Gabi treba da igra onda daj ga nekome a ne moraju nama tog djeda da uvaljuju. Znam da će lik biti treći golman ali ne znam koji će nam qrac.
Forza Milan!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 04 jan 2017, 15:19

Maestro21 je napisao/la:
Samo dovođenje Storaria pokazuje koliko su propali, ako Gabi treba da igra onda daj ga nekome a ne moraju nama tog djeda da uvaljuju. Znam da će lik biti treći golman ali ne znam koji će nam qrac.
Pa ima 40 godina i mnogo iskustva u Seriji A. Ugovor će biti potpisan do kraja ove sezone i poslije te sezone on će postati trener golmana, s tim da će iskoristiti ovu polusezonu da sa svojim iskustvom pomogne Gigiju i Plizzariju. Ovaj potez i nekako mogu shvatiti.

Izgleda da smo odustali od Badelja, Fiorentina ga prodaje za 10 mil € i kakvi se svi panjevi prodaju za mnogo veći novac, glupost je ne uzeti ga, ali eto nismo mi u upravi, a onaj tko je kupa se u Brazilu do nedjelje pa će tek tad natrag na posao. ( Galijani) :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jan 2017, 16:10

nemaju para, sta's :mrgreen:

ali bitno da se ljetos za sosu imalo yebo vam on mater, kojeg je strucnjak galiani izmajmunisao :puke:

ovo sa storarijem nije lose jer onog hudnika konacno saljes na posudbu da igra, a zauzvrat dobijas drugog golmana tako da se ne moras cimati sa trazenjem novog.
jos ako ga planiraju medju trenere golmana, to je to.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: koraj i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []