FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 jan 2017, 12:15

Zakaric ganja Cesku ligu :facepalm:

Ako ne zavrsi eto ga kod nas po dog. medjutim nadam se da nije shupak i da nece izraditi jer evo i Zrinjski je opasno zagrijan ...

Marin Popovic je prava picoka Zenicka, voli celik zenicu, raju pa da se nebi kome zamjerio ili da nebi imao problema igra samo u celiku za 600KM i nesto pasteta i vrucih kifli, spominjanje takvih igraca sa nama je ispod svake razine :crazy:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 03 jan 2017, 12:17

Damir Zlomislic uskoro slobodan igrac! Bilo bi vrijeme da se i Jovanu pojaca konkurencija.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 03 jan 2017, 12:21

Izvinjavam se kud ikako spomenuh seljacica...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 jan 2017, 12:22

Jos nama samo Popovic treba i da zacinimo ptelazni rok. I kako da se ne nerviram.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 jan 2017, 12:24

amar92 je napisao/la:Damir Zlomislic uskoro slobodan igrac! Bilo bi vrijeme da se i Jovanu pojaca konkurencija.

Pravom Jovanu on nije prijetnja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 03 jan 2017, 12:27

Rokoko87 je napisao/la:
amar92 je napisao/la:Damir Zlomislic uskoro slobodan igrac! Bilo bi vrijeme da se i Jovanu pojaca konkurencija.

Pravom Jovanu on nije prijetnja.
Malo drukciji stil igranja ali Zlomislic je bio odlican dok je igrao tu po Balkanu. Sad ga nisam pratio tamo u Turskoj ali siguran sam da bi nam bio pojacanje, a mozda i natjerao Jovana da bude pravi.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 03 jan 2017, 12:29

Nije se vala naigrao za pola godine u Turskoj , tek nekih 350 minuta zajedno sa kupom ali to nije problem kod nas :P
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 03 jan 2017, 12:30

plavousrcu je napisao/la:Jos nama samo Popovic treba i da zacinimo ptelazni rok. I kako da se ne nerviram.
Daj mi samo jedno ime koje bi se tebi svidjelo.. Usput, ni ja nisam za Popovica.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 jan 2017, 12:48

Thetraphak1921 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Jos nama samo Popovic treba i da zacinimo ptelazni rok. I kako da se ne nerviram.
Daj mi samo jedno ime koje bi se tebi svidjelo.. Usput, ni ja nisam za Popovica.
Mali Coric iz Sirokog Brijega, brz, prodoran i moze napredovati. Redzic iz Krupe, mlad, trkac i zna igrati. Katanec iz Zrinjskog je stoper koji bi nam valjao kao suho zlato. Zadovoljio sam tvoju znatizelju, ali afirmacija Mujagica i Zerica bi trenutno bila mnogo bolja od igraca koji se spominju. Nisu losiji od njih, nasi su i u buducnosti mozemo na njima profitirati.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 jan 2017, 12:51

plavousrcu je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:
Mali Coric iz Sirokog Brijega, brz, prodoran i moze napredovati. Redzic iz Krupe, mlad, trkac i zna igrati. Zadovoljio sam tvoju znatizelju, ali afirmacija Mujagica i Zerica bi trenutno bila mnogo bolja od igraca koji se spominju. Nisu losiji od njih, nasi su i u buducnosti mozemo na njima profitirati.
Ulazi u 27. godinu , svake sezone sve gori i gori , jedan od najgorih u sirokom ove sezone i on moze napredovat ? :damn: , a redzic izvikan igrac totalno, za njega je dado sadikovic pirlo, a za mujagica i zerica se slazem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jan 2017, 12:53

Iz Sirokog da mogu birati nekog izabrao bih samo onog Menala ili kako vec. Odlican igrac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 jan 2017, 12:55

Ne slazem se za Corica. Najbolje godine za fudbalera, igrac poput Corica nam nedostaje. Moze "se ponavljati" cijelu utakmicu i uz Wagnera je njihov najbolji igrac. Redzic je izvikan jer nije na meti nasih, ali respektujem tvoje misljenje.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 jan 2017, 13:00

Ljudi dragi malo realni budite, vidjeli ste na ovom primjeru Vukotica iz Krupe kako se neke stvari odvijaju a zatim i ovo sto valja gleda da ode negdje vani da nebi igralo u BIH, i kada to uzmete u obzir 90% koji se ovdje spominju nisu realni.
Naravno zimska je pauza i u kontekstu "valjao bi nam" svakako da mozemo o svim imenima ali realnost je sasvim drugacija, i naravno sto svako napisano ime ovdje od drugih se uzima zdravo za gotovo i ako ne dodje - "Izradio vas, odbiho vas" ili ce se naci novinar poput Sinana da napise o tome clanak i to sve vec digne na jedan visi nivo.

Nekoliko puta i Slavko i Cenan su rekli sta trazimo i koliko igraca, i toga se trebamo drzati kao i imenima koja su se dosad spominjala u nekom ozbiljnom kontekstu a sve ostalo je vjerujte palamudjenje ...
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jan 2017, 13:03

Naravno da gledaju da odu vani. Pa nece u Zelju doci kojem je praksa da igraci budu otjerani svako 3,4,5 mjeseci do godinu dana. Da raja kao Kosorica proziva nakon dvije godine da covjek mora sam otici i slicno.
Imaju igraci malo mozga ovi ozbiljniji da vide sta se rade. Zato mozemo dovesti samo neku letvu koja nema nigdje drugo da ide. Tipa Zeba pred kraj karijere, Stojanovic s 131 god itd.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jan 2017, 13:04

Vala pored svega šta smo doveli u zadnjih godinu dana (mnogo više fula nego kvaliteta) i posmatrajući aktivno tekme naše lige, ja bi uzeo Subića, mislim da bi kod nas i sa Slavkom "razvalio".....ostalo bi vala sve negdje dalje tražio..

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 jan 2017, 13:07

Nece Subica na posudbu, da je slobodan igrac ili da je voljan raskinuti ugovor sa Partizanom nebi bilo nikakvih problema, pa ljetos prije nego je otisao u slobodanku bilo je razgovora, medjutim "nasi" ne zele igraca sa takvim statusom, i par sedmica nakon toga javila se slobodanka preko menadzera i na kraju je posudba i realizovana, opste poznata prica
1921'

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jan 2017, 13:10

Ma znam ja za cijelu priču, ali pričamo koga bi voljeli vidjeti u Želji....zbog toga sam ga spomenuo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 jan 2017, 13:16

Monci je napisao/la:Vala pored svega šta smo doveli u zadnjih godinu dana (mnogo više fula nego kvaliteta) i posmatrajući aktivno tekme naše lige, ja bi uzeo Subića, mislim da bi kod nas i sa Slavkom "razvalio".....ostalo bi vala sve negdje dalje tražio..
Vjerujem da smo Partizanu ponudili 100.000 eura i pola pola naplatu od transfera da bismo ga doveli bez pouzajmice. Nama je zao dati te pare, a na raskide ih spickamo. Nema vizije i veliki nam je to problem.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 03 jan 2017, 13:20

Ja ne znam koju ste vi ligu gledali,ali mali Marin Popovic je extra igrac, a i Crnov bi lego bas , pojedinci previse ocekujete od imena za dolazak i bezveze ljude zamajavate.Pustite struku da radi vise ,a ne na svaku informaciju vi svi imate sta da kazetei svi ste insajderi a pojma nemate samo supljirate nekakvim teorijama zavjere .Shvatite mi NE MOZEMO nista promijeniti osim sto se bavimo supljom pricom a ne onim sto je nas "zadatak" da pratimo i pomazemo naseg Zelju.Pustimo ljude da rade !

Zivili !!!
Zadnja izmjena: ZeljeznicarFan, dana/u 03 jan 2017, 13:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Radnička klasa !

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 03 jan 2017, 13:21

ZeljeznicarFan je napisao/la:Ja ne znam koju ste vi ligu gledali,ali mali Marin Popovic je extra igrac, a i Crnov bi lego bas , pojedinci previse ocekujete od imena za dolazak i bezveze ljude zamajavate.Pustie struku da radi vise a ne na svaku informaciju vi svi imate sta da kazete.Shvatite mi NE MOZEMO nista promijeniti osim stonse bavimo supljom pricom.Pustimo ljude da rade !

Zivili !!!
Mozemo palamudit o platama :lol: u tom smo najbolji
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.