Pored Bosne, Borca, Slobode teško da može biti najveći. Mislim Borac---->Bosna--->Slobodapitic je napisao/la:A ko je najveće SD u BiHHElo je napisao/la:Sirijac ne bi da ti rusim snove al niste ni najstarije a pogotovo ne najvece SD u BiH!Najstarije i najvece sportsko drustvo u BIH - Sportsko drustvo Željezničar slavi svoj 96.rodjendan
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- amazon
- Kontakt:
Naravno kad je supelizac i uvlaci se u pakas svima. A naravno se.re po onim kad vidi da svi ostali, pa da bude i on in. Nisu ga dzaba strajkaaci protjerali s onog strasnog foruma, jos vece kante kao sto je pile i co.Zenzo je napisao/la:9. godina na forumu, ne znam koliko je puta isao na određeno u Banovice, ali ako nista u 9. godina nije za stalno poslan tamo je za pohvalu.samirr je napisao/la:Milion postova a kanta godine.Thetraphak1921 je napisao/la:Virtual trofejniji od Slobode.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Samir na apratima veselinovic u zelji nije salasamirr je napisao/la:Milion postova a kanta godine.Thetraphak1921 je napisao/la:Virtual trofejniji od Slobode.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Citirajte ga, sevap je, ja nemam snage...:/
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne znam koliko sam puta bio u Banovićima, jednom ili dva puta, i to čini mi se tek prošle godine, prvih 6-7 godina je bilo bez bana. Jednom kad smo napadali ostale podforume, a drugi put jer sam Nurkića nazvao rumeni. Ne idem u Banoviće jer ne kršim pravila, ne vrijeđam i ne učestvujem u nacionalističkim raspravama (na ovo dvoje je administracija najosjetljivija) znam ponekad reći amazonu da je glup i zaostao u razvoju, ali to već odavno na ovom forumu nije uvreda. Sreo sam svašta u životu, ali na takvu mentalnu bolest još nisam naišao.Zenzo je napisao/la:9. godina na forumu, ne znam koliko je puta isao na određeno u Banovice, ali ako nista u 9. godina nije za stalno poslan tamo je za pohvalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kako ce se neki razočarati ,svi iz Slobode imaju ugovore važeće,Seljo sigurno nema para da plati obeštećenje za njih.Čak i kada bi igrači htjeli ici na šugavicu qarinq,ima ugovor!!Neymar11 je napisao/la:Samir na apratima veselinovic u zelji nije salasamirr je napisao/la:Milion postova a kanta godine.Thetraphak1921 je napisao/la:Virtual trofejniji od Slobode.ako zakaric ne dodje veseli je iNN
Uostalom pogledajte profilne slike na viberu(od zeljovaca koji imaju njihov broj) i Kostiću i Govedarici i Veselinoviću i Mehmedagiću i sve će vam se samo reći!Zivi bili
neymar na aparatima od 10 .1. a do data nadaj se,nada zadnja umire al ipak umire

DRŽAVA TUZLA!!
Ne bih da ti kvarim slavlje, ali Sloboda izgleda ima dugovanja prema igračima i na osnovu toga se ugovori mogu raskinuti, još pogotovo ako su onakvi kakve smo nedavno imali priliku vidjeti.NjonjoVam je napisao/la:kako ce se neki razočarati ,svi iz Slobode imaju ugovore važeće,Seljo sigurno nema para da plati obeštećenje za njih.Čak i kada bi igrači htjeli ici na šugavicu qarinq,ima ugovor!!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samke jel' je još koja forumašica odyebala ovih dana? Čujem da su te blokirale i da im više ne možeš slati privatne poruke
kakav blam jbt 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Barem ne molim na fejsu da mi se skine trajni ban radi 40k postova. Nikom ja nisam slao pp tako da ti ta prica pada u vodu.Virtu4l je napisao/la:Samke jel' je još koja forumašica odyebala ovih dana? Čujem da su te blokirale i da im više ne možeš slati privatne porukekakav blam jbt
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Čuj ja dobio trajni bansamirr je napisao/la:Barem ne molim na fejsu da mi se skine trajni ban radi 40k postova. Nikom ja nisam slao pp tako da ti ta prica pada u vodu.Virtu4l je napisao/la:Samke jel' je još koja forumašica odyebala ovih dana? Čujem da su te blokirale i da im više ne možeš slati privatne porukekakav blam jbt

Jesi jesi, maltretirao si cure po forumu samke, nije valjda da si spao na to da po forumu ganjaš ribe

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad ce preuzimanje dresa ? Jel istina da ce isti biti zamjenjenj za dres Mirka Vucinica ?Virtu4l je napisao/la:Čuj ja dobio trajni bansamirr je napisao/la:Barem ne molim na fejsu da mi se skine trajni ban radi 40k postova. Nikom ja nisam slao pp tako da ti ta prica pada u vodu.Virtu4l je napisao/la:Samke jel' je još koja forumašica odyebala ovih dana? Čujem da su te blokirale i da im više ne možeš slati privatne porukekakav blam jbt
![]()
Jesi jesi, maltretirao si cure po forumu samke, nije valjda da si spao na to da po forumu ganjaš ribemada, kad bolje razmislim...
samirr je napisao/la:Ona me ne zanima, još malo cu se potruditi oko Aerials ako ne budem ništa uspio, odjavljujem se sa ovog foruma. Ako me ne bude neko vrijeme nek znate da je to zbog nje..
samirr je napisao/la:Volim te.
samirr je napisao/la: Mala javii mi se u pp slobodno.
Samo ne znam kako mi je promaklo ovo brukanjesamirr je napisao/la:Upravo sam dobio pp od rajvosa gdje ista od mene trazi da napisem nesto lose o aerials a ova ce mi zauzvrat pokazati mnogo toga na kameri.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moj Samke isprska te kanta godine što govori samo jedno, da je izbor glupost
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pozitivna strana sto je kanta - uze original dres repke!
Negativna strana - poneki Tuzlak mu moze reci da je kanta!
Ipak, moj Samire, na dobitku je on..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Pozitivna strana sto je kanta - uze original dres repke Crne Gore!
Jokeru, radi li još uvijek Cristal u Innu, ako radi vodim Samketa da skine paučinu, obećavam.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Hoce li Crnogorac smjeti nosati dres bh. repke po Herceg Novom? 

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Morpheus i 34 gosta.