FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 03 jan 2017, 15:01

Nermin Jamak bi bio odlicno pojacanje, sa ovim trenutnim igrackim kadrom, lijevi bek, stoper i krilo nam trebaju itekako ako zelimo iskorak u evropi a pogotovo titulu. Ja idalje vjerujem u titulu. Citiram se na kraju sezone!

A ovi konstantni pljuvaci gledajte kako se istocna tribina gradi, kako rasturamo Zrinjski i kako osvajamo titulu aBd ;) ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 03 jan 2017, 15:06

Neymar11 je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Marin Popovic dolazi? Ima ugovor jos pola godine. Odigrao je 18 utakmica ove sezone samo ne znam jel frajer lijevi bek ili lijevi vezni :D
Marin popovic je dolazio i nudio se nasi su ga odbili :D sto se tice jamaka vraca se u zelju 100%
http://sportsport.ba/bh_fudbal/popovic- ... tvo/219831 ti pojma nemas sta pricas :tokralju:
I ne znam sto nasi kontaktiraju smogovce kad mrze citav grad Sarajevo vise nego cetnike, mozda bi Popovic i dosao ali znamo svi sto ne smije.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 jan 2017, 15:08

Zeljo92 je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Marin Popovic dolazi? Ima ugovor jos pola godine. Odigrao je 18 utakmica ove sezone samo ne znam jel frajer lijevi bek ili lijevi vezni :D
Marin popovic je dolazio i nudio se nasi su ga odbili :D sto se tice jamaka vraca se u zelju 100%
http://sportsport.ba/bh_fudbal/popovic- ... tvo/219831 ti pojma nemas sta pricas :tokralju:
I ne znam sto nasi kontaktiraju smogovce kad mrze citav grad Sarajevo vise nego cetnike, mozda bi Popovic i dosao ali znamo svi sto ne smije.
dolazio je nece da kaze odbijen je infoo iz kluba imam - citaj izmjedu redova tu izjavu- stojanovic ce doci na ljevom beku- stoper kostic- lijevo krilo se ceka do odredjenog roka, onda imaju rezerne opcije . a o tome u svoje vrijeme :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 03 jan 2017, 15:09

amazon je napisao/la:Najjaci su mi ovi s pisanjem daleko mu kuca od grbavice, ko da dolazi kod njih u kuci. Joj pacijenata :D
Zeljo je nasa "kuca" a takvi se kuci vrate navodno iz ljubavi tj. ministarske plate a na terenu ne pokazu nista. Pa eto ti ga placaj a neka se odmah sutra vrati.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jan 2017, 15:15

Imam osjecaj da smo se dobro pogubili sto se tice sportskog segmenta. Upravi skidam kapu za svaku stvar koju su uradili ,a da se ne tice igrackog kadra. Doduse u jednom dijelu i za njega jer su doveli Lendrica i Stevanovica. Vrhunski su uradili sve te stvari. I za to imaju moju podrsku. Medjutim,dovodjenje Jamaka,donekle Stojanovica mi nije jasno ni sekunde. Sta je cilj ? Mozda okupiti staru ekipu jer mic po mic vracamo se u vrijeme prije 3-4 godine samo tad su ti igraci bili u top formi. Da zelimo Zeljkovica,Tomica,Djelmica ja bih podrzao vracanja starih igraca,ali moguce vracanje Jamaka i Adilovica me zbunjuje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 jan 2017, 15:16

:facepalm:

Trebao bi postojati kodeks ponasanja svakog igraca kojeg klub kontaktira a to je da ne iznosi u javnost bilo kakve info., i to prije svega mislim na primjere poput Popovica, kao u pocetku sa Kosticem, Vukoticem a zatim Zizovicem, Projovicem, Tomicem i svima ostalim, jer pazite njih klub kontaktira i pokaze interesovanje, ali daleko od toga da su vodjeni pregovori, nudjeni uslovi i sl., i onda igrac to plasira u javnost, dize sebi cijenu i spominje inostranstvo, kao i neke druge klubove iz lige koji su zainteresovani za njega, na kraju klub kakav je Zeljo ostavi po strani a sebi max. digne cijenu sto mu omugacava kalkulisanje, eh takve bih ja u startu samarao klupskim saopstenjima poput "Nije istina" i sl. i odmah bi mu dao sut kartu za bilo kakav moguc dogovor, jer ovo do sada je ispod svakog nivoa i nikada nisamo imali ovakve slicne situacije ...

PS. Mojne nasjedati na price sa nekih foruma o Jamaku, Kerli, Svraki i sl., to im je namjerno plasirano kao hapica :kafa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 03 jan 2017, 15:17

@LjoZee jel uprava dovodi igrace ili SŠ?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jan 2017, 15:24

Ove price oko Jamaka su cista glupost, servirana iz dobro poznate kuhinje. Ofirate samo a raja jos gluplja nasjeda na takve price. Totalni amateri, a loze vas ko djecu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jan 2017, 15:26

SŠ,ali zelim da kazem da mi je zao sto rad Uprave ne mogu ispratit dobri rezultati na terenu. Mislim nismo toliko losi. U TOP 3 smo i imamo sansu i za titulu ako ozbiljno udjemo u polusezonu. Nego mi nije jasno,ako je istina naravno,zasto Slavko zeli Jamaka i Stojanovica. On je sigurno strucniji od mene,ali eto moje je neko misljenje da nam bas ne mogu pomoci na duge staze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 03 jan 2017, 15:29

Kad vidim ove kako pisu za Subica ponuditi 100.000 eura i plus platu odma mi je jasno o kakvom se ne znanju radi covjeka i opcenito o nasim klubovima i placanju odstete. Ali eto bolje napisati i izvaliti gluopst nego sagledati realno situaciju.

Jadan ne bio Osim nije htio Viscu da plati vise od 20.000KM iako su ovi trazili, pa su ih jedva prelomili. A ti govoris da klub neki iz BiH izvijati 100.000 eura za nekog igraca. Kad se raja vrati u okvire nase lige i platezne moci svi ce prestati pricati nerealne stvari koje se pisu.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 03 jan 2017, 15:31

1921fcz je napisao/la:Kad vidim ove kako pisu za Subica ponuditi 100.000 eura i plus platu odma mi je jasno o kakvom se ne znanju radi covjeka i opcenito o nasim klubovima i placanju odstete. Ali eto bolje napisati i izvaliti gluopst nego sagledati realno situaciju.

Jadan ne bio Osim nije htio Viscu da plati vise od 20.000KM iako su ovi trazili, pa su ih jedva prelomili. A ti govoris da klub neki iz BiH izvijati 100.000 eura za nekog igraca. Kad se raja vrati u okvire nase lige i platezne moci svi ce prestati pricati nerealne stvari koje se pisu.
To ti je isto kad amazon izvali da 50.000 kosta Pozder za 3 mjeseca, pojede gov.no pa opet jede li jede...CENTRALA kad se provali onda se provali i on kuknjava

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 jan 2017, 15:35

1921fcz je napisao/la:Kad vidim ove kako pisu za Subica ponuditi 100.000 eura i plus platu odma mi je jasno o kakvom se ne znanju radi covjeka i opcenito o nasim klubovima i placanju odstete. Ali eto bolje napisati i izvaliti gluopst nego sagledati realno situaciju.

:thumbup:

Ljudi lupaju, prvo sto pojma nemaju o nekim elementarnim osnovnim stvarima a zatim sto vjeruju da npr. Zeljo moze platiti neko obestecenje, ne samo Zeljo vec bilo koji sportski kolektiv u BIH nije u stanju platiti obestecenje od 20.000 eura a da ne govorim o 100.000 eura, nazalost mi smo daleko od toga, cist primjer i dokaz tome je Vukotic iz Krupe a zatim i iskljucivo "ganjanje" slobodnih igraca, sve ostalo su bajke ...
1921'

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 jan 2017, 15:38

O cemu ti zemljace? Ne mozemo platiti 10.000 eura jer smo pet puta vise bacili u jamu bez dna. Skontaj se koliko smo para potrosili na kvazi igrace i trenere u zadnjih pola godinu i onda izracunaj da li smo mogli ponuditi 100.000 eura za Subica. Dobili bismo ekstra igraca kojeg bismo mogli unovciti i koji bi nam donio mnogo u igri. Ali ne, bolje je dovoditi izvikane Husice, Pozdere i druge za dzabaka uz ogromne plate i odstete pri odlasku nego platiti za kvalitetnog igraca. Treba znati dovesti, koliko je samo igraca proslo nam kroz klub u dvije godine. Svi sporazumno raskinuli ugovore, to zemljace kosta. Dvaput mjeri jednom sjeci prije nego se krenes praviti pametan.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 jan 2017, 15:49

Valjda će naši imati bar približnu sliku tima do početka priprema, sve prinove na okupu i jasnu situaciju oko odlazaka. Nemamo baš taj luksuz da sklapamo tim u trku a i nije dobro hbga.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 03 jan 2017, 15:51

Zeljo92 je napisao/la:

To ti je isto kad amazon izvali da 50.000 kosta Pozder za 3 mjeseca, pojede gov.no pa opet jede li jede...CENTRALA kad se provali onda se provali i on kuknjava
Ma ja ga ne smatram normalnim sagovornikom. Jer on pojma nema o bilo cemu i samo lupa. Tu je da bi popljuvao sve. Iako je prije sam pisao da je za pa kad se tako uradi on promjeni to. Ni sam ne zna sta je pisao, za sta je bio i protiv cega je bio. Bitno je samo popljuvati i tu je prvi da to radi. Tako da sto se mene tice moze tako citav zivot jer sam sebe pobija iz dana u dan.

A raja nece ovde da skonta kako sve fercera sto se tice transfera u BiH. Nego samo lupaju cifre. Ja opet kaze ko god moze bolje vrata su mu kluba otvorena posro vidim da ovde ima raznih sportskih menadzera koji imaju taj posao u malom prtsu. Pa bujrum u klub i pomozi je garantujem sa su mu vrata kluba otvorena 100%.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 03 jan 2017, 15:55

plavousrcu je napisao/la:

O cemu ti zemljace? Ne mozemo platiti 10.000 eura jer smo pet puta vise bacili u jamu bez dna. Skontaj se koliko smo para potrosili na kvazi igrace i trenere u zadnjih pola godinu i onda izracunaj da li smo mogli ponuditi 100.000 eura za Subica. Dobili bismo ekstra igraca kojeg bismo mogli unovciti i koji bi nam donio mnogo u igri. Ali ne, bolje je dovoditi izvikane Husice, Pozdere i druge za dzabaka uz ogromne plate i odstete pri odlasku nego platiti za kvalitetnog igraca. Treba znati dovesti, koliko je samo igraca proslo nam kroz klub u dvije godine. Svi sporazumno raskinuli ugovore, to zemljace kosta. Dvaput mjeri jednom sjeci prije nego se krenes praviti pametan.
Da se Subic prvi ne pokaze igrac za te pare koje ga plate ti bi prvi ovde srao i govorio sto su ga platilo los je. Pusti se te price. Sagledaj sitaciju sa druge strane. Drugacije je izdvojiti 300.000-400.000KM kroz citavu godinu nego da je izvijatis za jedan dan. Kad to shvatis i poslovanje ne samo klubova nego i firmi. Onda ces shvatiti sto je tesko platiti igraca ili nesto durgo.

Izvini pametni kad tako znas pravac klub i ponudi pomoc. Vjeruj mi vrata kluba su otvorena za sve vidove pomoci. Vidim da se razumijes u sve pa pokazi nam to kako se radi a i ljudima u klubu

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 jan 2017, 15:56

1921fcz je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:

Ma ja ga ne smatram normalnim sagovornikom. Jer on pojma nema o bilo cemu i samo lupa. Tu je da bi popljuvao sve. Iako je prije sam pisao da je za pa kad se tako uradi on promjeni to. Ni sam ne zna sta je pisao, za sta je bio i protiv cega je bio. Bitno je samo popljuvati i tu je prvi da to radi. Tako da sto se mene tice moze tako citav zivot jer sam sebe pobija iz dana u dan.

A raja nece ovde da skonta kako sve fercera sto se tice transfera u BiH. Nego samo lupaju cifre. Ja opet kaze ko god moze bolje vrata su mu kluba otvorena posro vidim da ovde ima raznih sportskih menadzera koji imaju taj posao u malom prtsu. Pa bujrum u klub i pomozi je garantujem sa su mu vrata kluba otvorena 100%.
Daleko od toga, jedini ako si Misimovicev covjek, i neces praviti halabuku oko nekih stvari i klimat ces glavom na sve sto ti se kaze, da je drugacije kao sto kazes nebi inace iz kluba odlazili ko prije stigne, i nebi ovoliko nezadovoljstvo bilo unutar kluba ...
1921'

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 03 jan 2017, 15:59

Da mozes misliti Misimovicev sam covjek i klimam samo glavom. Moj hrasno uzivaj sa CENTRALOM i tom pricom da su vrata kluba zatvorena i da tamo sjede samo klimaci glavom.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 jan 2017, 16:02

1921fcz je napisao/la:Da mozes misliti Misimovicev sam covjek i klimam samo glavom. Moj hrasno uzivaj sa CENTRALOM i tom pricom da su vrata kluba zatvorena i da tamo sjede samo klimaci glavom.
Ne kazem da si njegov covjek, niti bi ikada imao tu mogucnost da im klimas glavom, daleko od toga ...
Ako ti nije nesto jasno samo procitas Acin clanak ...

http://sportsport.ba/bh_fudbal/propast- ... ica/204260
1921'

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jan 2017, 16:08

A članak je baš onako realno napisan, istinit, objektivan u P.M.Akcija za Grbavicu , kao i akcija za istok i prikupljene pare pokazuju koliko navijači Želje vjeruju ljudima koi trenutno upravljaju klubom. A isto tako koliko vjeruju onome što piše u ovom članku. Dakle ne vjeruj svojim očima vjeruj člancima na portalu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hrasno15, Levin i 46 gostiju.