FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
SVE pijane i drogirane kvazi navijače,bez obzira iz koje navijačke skupine dolazili,treba poduzeti da ih više nikada,ali NIKADA ne puste na trening,a kamoli na utakmicu!Naime,da je policija od 2000-te god.,pa na ovamo godišnje registrovala nekoliko izgrednika(standardnih),mogla je do danas znati imena SVIH tih huligana koji zagorčavaju život normalnim navijačima,koji SAMO žele normalno navijati i tako pomoči klubu!U Engleskoj,SVAKI registrovani problematični navijač,MORA se javiti u policijsku stanicu prije utakmice,gdje bude podvrugnut testu na alkohol i narkotike,pa ako je pozitivan nema ići na utakmicu.A ovog "našeg" navijača,treba dobro kazniti za primjer onome kome padne na pamet nešto slično!Pozdrav SVIM normalnim navijačima našeg ŽELJE.VOLIM TE ŽELJO!
- RagazziDelSud
- Kontakt:
zlaja-73TM87 je napisao/la:SVE pijane i drogirane kvazi navijače,bez obzira iz koje navijačke skupine dolazili,treba poduzeti da ih više nikada,ali NIKADA ne puste na trening,a kamoli na utakmicu!Naime,da je policija od 2000-te god.,pa na ovamo godišnje registrovala nekoliko izgrednika(standardnih),mogla je do danas znati imena SVIH tih huligana koji zagorčavaju život normalnim navijačima,koji SAMO žele normalno navijati i tako pomoči klubu!U Engleskoj,SVAKI registrovani problematični navijač,MORA se javiti u policijsku stanicu prije utakmice,gdje bude podvrugnut testu na alkohol i narkotike,pa ako je pozitivan nema ići na utakmicu.A ovog "našeg" navijača,treba dobro kazniti za primjer onome kome padne na pamet nešto slično!Pozdrav SVIM normalnim navijačima našeg ŽELJE.VOLIM TE ŽELJO!

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
ovo je žalosno...
moderatori, hvala što ste obrisali moj post, sad pišem hladne glave.
bezveze je i ofirno ko god da je napao Lazara, sad svak ima pravo da sumnja ko ga je napao, bezveze je ono što je bilo u fojnici, sve je ovo bezveze... ja bih volio da bude ko staro vrijeme, kad su ljudi zajedno išli na utakmice i zajedno se vraćali, smišljali šale i slično...
danas je to samo ko će koga bolje namlatit, i ko će izazvat bolje nerede...
da nam je fudbal nešto dobar, pa et da imaš šta gledat, al stadioni sve više počinju bit okupljalište za huligane, gdje istresaju svoj višak energije...
treba da budemo složni, a ne da se radi ovo što se trenutno radi...
moderatori, hvala što ste obrisali moj post, sad pišem hladne glave.
bezveze je i ofirno ko god da je napao Lazara, sad svak ima pravo da sumnja ko ga je napao, bezveze je ono što je bilo u fojnici, sve je ovo bezveze... ja bih volio da bude ko staro vrijeme, kad su ljudi zajedno išli na utakmice i zajedno se vraćali, smišljali šale i slično...
danas je to samo ko će koga bolje namlatit, i ko će izazvat bolje nerede...
da nam je fudbal nešto dobar, pa et da imaš šta gledat, al stadioni sve više počinju bit okupljalište za huligane, gdje istresaju svoj višak energije...
treba da budemo složni, a ne da se radi ovo što se trenutno radi...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
svaka ti cast samo kad bi nas bilo malo vise sa takvim razmisljanjem.........Avanes je napisao/la:Za ove nove navijace se pocinje opasno vezati recenica "dodjose divlji, otjerase pitome".
Treba po gradu da se ganjamo ko budale kakve, ..bale vas furkice, sto se niste furali kad smo bili u krizi ili ste tad bas premladi bili da bi vas roditelji pustili na utakmicu.
Treba da ljudi gube zivote ili dijelove tijela zbog fudbala koji ne da je los, zbog ove pisljive lige u jos pisljivijoj drzavi u kojoj se igra.
Meni su gostujuce utakmice izgubile smisao poslije Zenice i rahmetli Buaza s kojim sam u osnovnu isao i ode covjek pod zemlju onako... sad ce mi se zgaditi i domace, jer je kako se krenulo samo pitanje vremena kad ce neko u gradu zivot da izgubi jer je nosio sal svog kluba, u gradu u kojem smo i gladni i zedni 44 mjeseca skupa ginuli.
Kaze onaj momak nemogu ja to da shvatim sto je Dinolj pisao, nemoj molim te da shvatis kad i tebi prijatelj ode pod zemlju, onda ce biti kasno.
Trebali smo ici danas ali je izgleda doslo do promjene...vjerovatno sutra, ali et sabur da se provjeri...Seyo_TM je napisao/la:Sutra se ide u medjugorje...znaci nema treninga...
Seyo_TM je napisao/la:Pa kakav je bio Markovic?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Daj matereti smanji dozivljaje i ne navodi ono sto il neznas ili ko fol slucajno navodis ... Zenica i mi koji postujemo navijace Zeljeznicara i sam klub (a procitaj moj zadnji post gore) nije zasluzila da je ovako ko fol prozivas. Znam tacno da nijedan normalan navijac Zelje nakon toga nije bacio onu bombu na Kamberovica polju kad je povrijedzena ona djevojcica. Eto ne zamjerite svi dobronamjerni ovdje ali ko fol i ja slucajno navede jedno sra.e koje treba izolovati i osuditi. Ja imam dosta priajtelja medzu manijacima i znam da su to super momci. U vrijeme kad sam i Dzildu rahmetli upoznao na jugu na tekmi s Rijekom kad je Zeljo pobjedio 3:1 (krajem 80-ih) sve je bilo drugacije i mnogo korektnije. Sta ovi mladi treba da razumiju ? Sve te tipove treba sklonit sa i oko stadiona.
p.s. uskoro dolazim na svadbu jednom dobrom manijak-prijatelju i to ja - Robijas iz Zenice. Jel to nesto lose ? Covjek je u Zenici takodze dobrodosao... On voli svoj klub-ja svoj - takmicimo se u koreo - ali poslije smo opet zajedno. I uzivo i na netu ... naravno uz zdravu zayeb.nciju... Pozdrav svim Manijacima koji ovo razumiju... bparena
p.s. uskoro dolazim na svadbu jednom dobrom manijak-prijatelju i to ja - Robijas iz Zenice. Jel to nesto lose ? Covjek je u Zenici takodze dobrodosao... On voli svoj klub-ja svoj - takmicimo se u koreo - ali poslije smo opet zajedno. I uzivo i na netu ... naravno uz zdravu zayeb.nciju... Pozdrav svim Manijacima koji ovo razumiju... bparena
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Edit moderacija:
Iznosenje sadrzaja PP-a je protivno pravilima foruma,hvala
Iznosenje sadrzaja PP-a je protivno pravilima foruma,hvala
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
radikalizacija predizborna.....
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Napad na Popivica samo jos jedan primjer jada i bijede pojedinih clanova navijackih grupa,ljudi moji ako vas tuce organizujte to medjusobno na nekoj livadi a igrace i ostale navijace ostavite na miru.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
dino lj je napisao/la:Napad na Popivica samo jos jedan primjer jada i bijede pojedinih clanova navijackih grupa,ljudi moji ako vas tuce organizujte to medjusobno na nekoj livadi a igrace i ostale navijace ostavite na miru.
Derbi na Grbavici ako se ovako nastavi nece gledati ni 2 hiljade navijaca,a ovi koji imaju muda pa dodu nek ponesu pancire i sljemove.Zivjela demokratija!!

Ja sad ozbiljno razmišljam da ne idem na tekmu protiv Olimpika, jer ovo prelazi granice normalnog. Ne želim da idem i da gledam hoće li me neka budala iza čoška napasti.
Ovo je sve bezpotrebno ,mi iz Evrope preuzimamo samo ono što je negativno a nikad ništa pozitivno.

FEDERER= KLOC
Iker C je napisao/la:Ja sad ozbiljno razmišljam da ne idem na tekmu protiv Olimpika, jer ovo prelazi granice normalnog. Ne želim da idem i da gledam hoće li me neka budala iza čoška napasti.Ovo je sve bezpotrebno ,mi iz Evrope preuzimamo samo ono što je negativno a nikad ništa pozitivno.
Kakve Evrope ovo je kod njih bilo 80 god,a kod nas je nazalost tek sad postalo popularno!!
Sramotno je prvenstveno sto postoji taj huliganizam kod nas. Opomena nam nije bila pokojni Vedran i rahmetli Aner? Koliko jos Vedrana i Anera treba da bi mi shvatili neke stvari.
Ja sam aktivan navijac Sarajeva, idem na skoro svakog gostovanje bla bla, pripadam recimo srednjoj generaciji "navijaca", ali onaj koji ima razmisljanje da ide na utakmice samo da napravi belaj, ja ga iskreno zalim.
A pored svega ovoga, kad se jos cuje da se napadaju igraci nozevima sakama ili pivskim bocama to je tragedija. Zelimo da nam fudbal napreduje? Pa kako ce jedan brazilac, spanac, englez doci u bosnu kad cuje da je neko nozem napao igrace bilo kojeg tima.
Nema nama napretka dok je ovakvog drustva.
Pozdrav
Ja sam aktivan navijac Sarajeva, idem na skoro svakog gostovanje bla bla, pripadam recimo srednjoj generaciji "navijaca", ali onaj koji ima razmisljanje da ide na utakmice samo da napravi belaj, ja ga iskreno zalim.
A pored svega ovoga, kad se jos cuje da se napadaju igraci nozevima sakama ili pivskim bocama to je tragedija. Zelimo da nam fudbal napreduje? Pa kako ce jedan brazilac, spanac, englez doci u bosnu kad cuje da je neko nozem napao igrace bilo kojeg tima.
Nema nama napretka dok je ovakvog drustva.
Pozdrav
Kao prvo ti nisi upucen u navijace i Zelju. Navijaci Zelje su uvijek isli zajedno na kosarkaske utakmice gdje djevojke igraju i uvijek smo navijali. Zeljeznicar nije bio u prvoj ligi rukometa pa nismo ni isli a sad kad je usao, treba punu podrsku i vjeruj da cemo u udruzenju mi nesto organizovat da se ide. A takodjer ako se igra u Zetri, uvijek ce pitari doci da prave belaj i tu ce biti na primjer i sacekusa i belaja i t d.vuvu_zzz je napisao/la:kakve bolan rukometne utakmice i kakvi belaji, ko ce to ici na te utakmice manijaci da navijaju za zeljuDove87 je napisao/la:P.S. Sad nas jos puno vise ocekuje belaja kad se bude islo na Rukometne utakmice i ako je jos u Zetri bit ce belaja.protiv koga belaj ko ce biti s druge strane ili mozda da napadnete igrace rk bosne...svasta
Evo nas na rukometnoj utakmici, imas na ovom blogu sliku a ispod nje imas i horde zla pa vidi koliko nas dodje a koliko njih
http://www.wow-tube.ru/index.php?key=Izvidjac
kad ste mogli golmana Sirokog, ne vidm sto ne bi i LazaraFare_Sa je napisao/la:Ma brate,ne mozes ti to sabanima objasniti !adnan_hzsa je napisao/la:ja sam sam napisao da nije logicno da su ga horde napale i to jos pred grbavicom.. to isto da su manijaci se okupili pred kosevom.. nerealno... al ovdje ne daju nista napisati... 100% navijaca sarajeva ne zna ni kako izgleda taj lazar jos da ga i napadnu...
Cuj da suparnicke igrace udaramo,eejjj...

to je uradjeno jer je covjek mislio da je ovaj SIROKOBRIZENIN i ,da je znao da je iz sarajeva NEBI ali ,zna se zbog cega je to bilo ...zna se sta se desilo u sirokom.. az na se sta se desilo u foojniciManijac18 je napisao/la:kad ste mogli golmana Sirokog, ne vidm sto ne bi i LazaraFare_Sa je napisao/la:Ma brate,ne mozes ti to sabanima objasniti !adnan_hzsa je napisao/la:ja sam sam napisao da nije logicno da su ga horde napale i to jos pred grbavicom.. to isto da su manijaci se okupili pred kosevom.. nerealno... al ovdje ne daju nista napisati... 100% navijaca sarajeva ne zna ni kako izgleda taj lazar jos da ga i napadnu...
Cuj da suparnicke igrace udaramo,eejjj...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Nema drzave,nema vlasti,policija ne moze,nece ili ne zna ali rezultat je isti.Ja sam isao sam umotan u plavo bijelu zastavu na utakmice od svoje seste godine(to je bilo 1972)i nikad me niko nije ni poprijeko pogledao,a sad ne smijes pustiti djecu od 15 godina da idu na utakmice sa salom da ih ko ne prebije.BOŽE SAČUVAJ.
Prijedlog:Pohvatati huligane i na prisilni(pardon drustveno korisni )rad ciscenje rijecnih korita za pocetak,ciscenje kanalizacije,malo u rudnik pa mozda dodju pameti.A za sve ostalo postoji pendrek pa opleti.
Ima li posve svega uopšte svrhe komentarisati o fudbalu??
FUJ!!!
Prijedlog:Pohvatati huligane i na prisilni(pardon drustveno korisni )rad ciscenje rijecnih korita za pocetak,ciscenje kanalizacije,malo u rudnik pa mozda dodju pameti.A za sve ostalo postoji pendrek pa opleti.
Ima li posve svega uopšte svrhe komentarisati o fudbalu??
FUJ!!!
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da pogodim, TM je napao Lazara, igrača Želje, kojima su TM skandirali šampioni, pljeskali, bodrili, cijelu utakmicu navijali bez ijednog zvižduka i bez obzira na dva poraza od Hapoela
Samo retard ili njanjo može negirati da su Lazara napale njanje kao osvetu za Fojnicu

Samo retard ili njanjo može negirati da su Lazara napale njanje kao osvetu za Fojnicu

Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 26 jul 2010, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Sad ce kod Laze kao kontraefekat proraditi inat da na derbiju njanjama uvali barem dvicu

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, tiagofaria25 i 57 gostiju.