Jedva cekam Brisbane.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
izgleda moćno... E sad je li to samo opuštenost ili pravo vidjećemobodi123 je napisao/la:Ne smijem nista ni napisati, strah me da ga ne ureknem, ali ovo je bilo brutalno, zglob izgleda potpuno spreman.![]()
Jedva cekam Brisbane.
ma vrlo jednostavno, zglob je zdrav, kad je on zdrav radi i forehand, a kad radi forehand ima i Rafe, to je u sustini sva filozofija, backhand je i dalje odlican, ni servis nije los bio, ali forehand je kljuc svega, a danas je bio neocekivano konstantan i dobarDANTES je napisao/la:izgleda moćno... E sad je li to samo opuštenost ili pravo vidjećemobodi123 je napisao/la:Ne smijem nista ni napisati, strah me da ga ne ureknem, ali ovo je bilo brutalno, zglob izgleda potpuno spreman.![]()
Jedva cekam Brisbane.
Kvale sutra 21h po lokalnom vremenu (Birsbane +9 sati u odnosu na nas a Chennai +4:30h). Glavni žrijeb subota Brisbane 11h po lokalnom a Chennai 15h po lokalnom.KingJamesMVP je napisao/la:Kad će izaći ždrijeb Brisbanea i Chennaija?
uf, jedva čekam vidjeti taj ždrijeb u subotuUnofficialpage je napisao/la:Kvale sutra 21h po lokalnom vremenu (Birsbane +9 sati u odnosu na nas a Chennai +4:30h). Glavni žrijeb subota Brisbane 11h po lokalnom a Chennai 15h po lokalnom.KingJamesMVP je napisao/la:Kad će izaći ždrijeb Brisbanea i Chennaija?
samo lagano, da ne ureknemo covjekabodi123 je napisao/la:ma vrlo jednostavno, zglob je zdrav, kad je on zdrav radi i forehand, a kad radi forehand ima i Rafe, to je u sustini sva filozofija, backhand je i dalje odlican, ni servis nije los bio, ali forehand je kljuc svega, a danas je bio neocekivano konstantan i dobarDANTES je napisao/la:izgleda moćno... E sad je li to samo opuštenost ili pravo vidjećemobodi123 je napisao/la:Ne smijem nista ni napisati, strah me da ga ne ureknem, ali ovo je bilo brutalno, zglob izgleda potpuno spreman.![]()
Jedva cekam Brisbane.
vidjet cemo, i ja sam rekao da mi ovaj Abu Dhabi opet ne znaci pretjerano, Brisbane ce pokazati i nagovjestiti sta da ocekujemo u nastavku sezone, ali mora se priznati da je ovaj uvod bio zaista obecavajuci
i jedna prikladna,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.