FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 03 jan 2017, 15:08

Dulja shvatam za Olimpic, ali zar ćeš i nas zahebati na isti način. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 jan 2017, 15:09

Evander je napisao/la:Kad ljetos napisah u nedjelju oko 13h da onaj slovenac nece doci kod nas, iste ovakve reakcije bijahose. To ismijavaju, sto sta ti znas, nemas dobar izvor vec je potpisoa... Navece isti dan, sluzbeno se klub ocituje i kaze da slovenac ne dolazi niti je bio u planovima.
Naravno, MIchael, Lacsoute i slicne maskote se povukose u rupe, a o izvinjenju da i ne govorimo.
Mislim, ovo za Dulju sam cuo od izvora koji mi je rijetko kad dao pogresnu informaciju. Nadam se da je ovaj put u krivu.

Daj ba nikad niko nije ni pregovaro sa tim slovencen nit je neko od nasih znao ko je taj parmak,ali sa ovim danas si me bas nasmijao haha
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 jan 2017, 15:21

Merso postani najskuplji igrac japanske lige :mrgreen:

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 jan 2017, 15:24

Majkl je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kad ljetos napisah u nedjelju oko 13h da onaj slovenac nece doci kod nas, iste ovakve reakcije bijahose. To ismijavaju, sto sta ti znas, nemas dobar izvor vec je potpisoa... Navece isti dan, sluzbeno se klub ocituje i kaze da slovenac ne dolazi niti je bio u planovima.
Naravno, MIchael, Lacsoute i slicne maskote se povukose u rupe, a o izvinjenju da i ne govorimo.
Mislim, ovo za Dulju sam cuo od izvora koji mi je rijetko kad dao pogresnu informaciju. Nadam se da je ovaj put u krivu.

Daj ba nikad niko nije ni pregovaro sa tim slovencen nit je neko od nasih znao ko je taj parmak,ali sa ovim danas si me bas nasmijao haha
ne provaljuj se zivota ti
Pyro is not a crime !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jan 2017, 15:31

@Majkle sada postavljaj ovu umjesto Minusa i plusa.

SRETAN BROJ - 1725

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jan 2017, 15:36

Zip je napisao/la:Sve sami strucnjaci...
Umjesto da se pohvali igrac koji se sprema i ima zelju da opet igra onako kako on zeli i kako svi zelimo, ovde se ismijava pa mozda najbolji poslijeratni igrac FkS.
Boze sacuvaj!
normalno je da trenira, i ostali igrači treniraju, i prošlih godina su trenirali u pauzama, možda nisu na instagramu pa se ne broji???
puno ste spustili ljestvicu ako vas ovo impresionira.... :thumbdown: :kafa:

u drugim vijestima Soldo, sekretar lištice:
Čelnici Širokog Brijega su, kao i kolege iz Slobode, odlučili da ove godine ne idu u Tursku.

Četiri godine smo bili na zimskim pripremama u Turskoj i zaključili smo da nakon toga, odnosno u nastavku sezone, ekipa uvijek igra lošije. Tamo imamo idealne uslove, a onda se vratimo na ove naše terene, u kaljužu i sve to predstavlja problem ekipi, koja tada ne pruža partije koje se od njih očekuju. Zbog toga smo odustali i ekipe će ići u Istru na pripreme. Danas smo imali sastanak na kojem smo dogovorili da je to najbolja opcija za nas, da ekipa ne putuje daleko. Tačan termin polaska u Istru nije poznat, jer još uvijek čekamo potvrdu za jedan turnir, nakon čega će sve biti jasnije, Također, tradicionalno ćemo nastupiti i na turniru u Gabeli, a ti mečevi poslužit će i kao generalna proba za nastavak sezone
p.s. - :( :o :? :cool: :silent: :kafa: :salut: :bih:
Krste Velkoski, nekadašnji fudbaler Sarajeva i miljenik navijača bordo kluba, pronašao je novi klub, a potpisao je dvogodišnji ugovor sa tajlandskim Nakhon Ratchasima.

Makedonski napadač povezivao se sa povratkom u Sarajevo nakon što je raskinuo ugovor sa Incheon Unitedom, međutim to se nije desilo i otišao je u klub koji predvodi srbijanski stručnjak, Miloš Joksić.

Vrijedi istaći da za Nakhon Ratchasima nastupa i nekadašnja velika nada Gane, Dominic Adiyiah. Dvadesetsedmogodišnji napadač bio je u Milanu dvije sezone (od 2010. do 2012.), ali nikada nije opravdao očekivanja.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 03 jan 2017, 16:05

Zar Velkoski nije mogao naći klub u nekoj finoj ligi, čuj Tajland. Mada, nije on neki sad igrač da se otimaju za njim, ali ne znam kako nije mogao izganjati nešto bolje. Eto njega za par mjeseci, kao i iz Koreje.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jan 2017, 16:09

KenChoo je napisao/la:Zar Velkoski nije mogao naći klub u nekoj finoj ligi, čuj Tajland. Mada, nije on neki sad igrač da se otimaju za njim, ali ne znam kako nije mogao izganjati nešto bolje. Eto njega za par mjeseci, kao i iz Koreje.
vjerovatno im još nije pokazao svoju statistiku :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 03 jan 2017, 16:09

DenchiNL je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Zar Velkoski nije mogao naći klub u nekoj finoj ligi, čuj Tajland. Mada, nije on neki sad igrač da se otimaju za njim, ali ne znam kako nije mogao izganjati nešto bolje. Eto njega za par mjeseci, kao i iz Koreje.
vjerovatno im još nije pokazao svoju statistiku :kafa:
:rol:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 03 jan 2017, 16:11

Lakoste je napisao/la:

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

slika
slika

i šta je ovdje specijalno ?
pa ovo isto ja radim, samo sa puno većim težinama iako sam rekreativac...
frajer radi nožnu ekstenziju sa 50 kg koliko vidim ? ja se sa tim zagrijavam...
i šta ovo glumi na razboju ? jesul mu ovo propadanja ? :urnebes:

da mi daju ugovor šta misliš ? :facepalm:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jan 2017, 16:11

Mozes misliti koliko igraci vole nasu ligu kada im je bolji tajland nego ovdje i zaboravih reci evanderu dulja ce potpisati ha ha ha

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jan 2017, 16:15

Testo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

slika
slika

i šta je ovdje specijalno ?
pa ovo isto ja radim, samo sa puno većim težinama iako sam rekreativac...
frajer radi nožnu ekstenziju sa 50 kg koliko vidim ? ja se sa tim zagrijavam...
i šta ovo glumi na razboju ? jesul mu ovo propadanja ? :urnebes:

da mi daju ugovor šta misliš ? :facepalm:
pa to i ja kažem , ništa posebno niti je to nešto čime se može/treba kurchit , eno pogledaj onaj klip one bakice od 78 godina, baba deadliftuje 111kg jbt

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 03 jan 2017, 16:42

:bih:
fks74 je napisao/la:
Mozes misliti koliko igraci vole nasu ligu kada im je bolji tajland nego ovdje i zaboravih reci evanderu dulja ce potpisati ha ha ha
Tajland jebote.. Ne može on ni ovdje više igrati, pa veli bolje išta nego ništa. Isto tako, da mi je doživjeti da neki naš igrač iz ove lige ode u Italiju, Španiju, Njemačku, a ne u hebenu Tursku. Ja bi se prije oprostio nego igrao u Turskoj i sličnim sredinama. Gojkara će biti jedini igrač koji će napraviti vrhunsku karijeru akoBogda, jer je onakvih igrača sve manje i manje. Ne bi me čudilo i da kroz koju sezonu ode u neki veliki klub.

Ništa od Dulje, male su šanse da će produžiti. Izgleda da mu se smješi tribina. Nadam se da me neće napasti neki sad, jer glumim insajdera. :kafa:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 jan 2017, 16:43

Lakoste je napisao/la:
Ti mi nadji post gdje sam ja rekao da ce doci Cvijanovic od mene imas godisnju kartu za koju hoces tribinu.
Pisao si zato na fb grupi. :shh:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 jan 2017, 16:54

Kakvoj grupi, ja nisam clan nijedne grupe. Ti si mene pomjesao s nekim. :D

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jan 2017, 17:28

Said ima opciju da prekine sa loptom, bice ziv, zdrav, nek' upise trenerstvo ako ga zanima.
Druga opcija je da ostane igrati, a onda moze;
Uspjeti, igrati jos par godina, zaraditi jos para itd.
Ili uci u duel, 'izginuti' i zavrsiti karijeru teskom povredom koljena.
Ovo stanje sada je nezahvalno za Klub, moraju se odluciti sta dalje... Nadam se najboljem i nama i njemu :D

Dulja ako ne produzi, zeznuce se posteno; tribina, treniranje sa juniorima, opada mu raspolozenje za rad, pritisak sa tribina na njega (u gradu npr.) itd itd :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jan 2017, 17:34

Već je bio na tribinama i trenirao sa juniorima pola godine, nije mu to strano. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 03 jan 2017, 17:35

Said će se ispišati po hejterima!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 03 jan 2017, 17:36

pitic je napisao/la:Već je bio na tribinama i trenirao sa juniorima pola godine, nije mu to strano. :kafa:
bas hghahah
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jan 2017, 17:37

High je napisao/la:Said će se ispišati po hejterima!
Ili će ga on šuknuti komplentom Istoku ili kompletan Istok njemu, trećeg nema.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []