Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma nek' necu gledati Hairliju na forumu, odmah mi je srce na mjestu..![]()
Na tvoju zalost gledaces gos.Blekica na tv-u svaki dan ,jer je ocito cova zanimljiv svim tv i mediskim kucama!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma nek' necu gledati Hairliju na forumu, odmah mi je srce na mjestu..![]()
Ne gledam tv. Pozzcena je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma nek' necu gledati Hairliju na forumu, odmah mi je srce na mjestu..![]()
Na tvoju zalost gledaces gos.Blekica na tv-u svaki dan ,jer je ocito cova zanimljiv svim tv i mediskim kucama!
Nema veze ispostovacu oodluku,ovo sam morao napisati jer se ticalo meneRobovlasnik je napisao/la:Sto se tice opklade halalolsum vidim koliko volis Sarajevo i nebi da ispastas toliko,ipak sam ja bio malo vise upuceniji od tebe i to je toHairlija je napisao/la:RAzocaran sam ovakvom odlukom,kao sto sam i obecao necu pisati narednih sedam dana tako da me nema do ponedjeljka![]()
Steta bi bila da izgube jednog ovakog clana na forumu na 7-icu![]()
![]()
dovoljna mi je satisfakcija sto onoga nece biti 10 dana xD xD on se nekako kur..io
![]()
![]()
![]()
![]()
i neki nazivaju odluku smijesnom a zaboravili su izvorne razloge odgadjanje utakmice ( koncert op.a ) al je glupo sto nas trener hoce na seminar .... a siguran sam da je obrnuta situacija da Mirza ide isto bi pricali al et , nek vam bude![]()
See U on 11.08![]()
![]()
![]()
Zagor je napisao/la:Haj ovo čak i može proći, al da se mjenja domaćinstvo to mi je totalno bezveze bilo ! Hairlija taman da se malo smiriš i jesi se vala ovih dana ispiso.
cena je napisao/la:Mi sad branimo cast ovog grada,jer mi smo Horde Zla sarajevska brigada.......
Još da ste došli u Fojnicu bilo bi lijepotax je napisao/la:cena je napisao/la:Mi sad branimo cast ovog grada,jer mi smo Horde Zla sarajevska brigada.......
a jos lakse bjezat preko visokognikad_izvini je napisao/la:Još da ste došli u Fojnicu bilo bi lijepotax je napisao/la:cena je napisao/la:Mi sad branimo cast ovog grada,jer mi smo Horde Zla sarajevska brigada.......Lakše je čeku praviti na osmicama a fol se ne ide organizovano
Ti sve znas,jesi ti jedan od ovih pistoljasa i cakijasa.nikad_izvini je napisao/la:Još da ste došli u Fojnicu bilo bi lijepotax je napisao/la:cena je napisao/la:Mi sad branimo cast ovog grada,jer mi smo Horde Zla sarajevska brigada.......Lakše je čeku praviti na osmicama a fol se ne ide organizovano
Silkoni je napisao/la:Ma to je 2 ko kuca..Vec znali neko kako ide prodaja clanski mozda???????''
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.