FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TobeYarabi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 03 jan 2017, 17:41

said il duljevic, pitanje je sad?!?

High

Post Postao/la High » 03 jan 2017, 17:42

pitic je napisao/la:
High je napisao/la:Said će se ispišati po hejterima!
Ili će ga on šuknuti komplentom Istoku ili kompletan Istok njemu, trećeg nema.
Legenda Kluba. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 03 jan 2017, 17:48

Duljević je sam sebe zeznuo. Suspendovati će ga i forma mu je gotova, nema takmičarskih utakmica. I kad dođe ljeto, neće ga niko htjeti. Umjesto, da produži ugovor, odigra ovih nekoliko mjeseci i dodatno poboljša svoju statistiku, taman je počeo ekstra igrati na novoj poziciji. Pa onda će ga Meša zvati za kvalifikacije jer nam fali pola igrača, pa zapadne za oko strancima, to bi mu pravo valjalo. Pa akoBogda i titula i na kraju kao šlag na tortu, transfer u neki dobar klub. Dobar on, dobar Klub, još bi ga raja više zavolila. A ne ovako, sjebati će sebe prvenstveno, a i Klub koji mu je mnogo pomogao i pitanje je gdje bi sad igrao da nije došao u FKS, a sve zbog glupih para, jer mu nije 70.000€ po sezoni. Kako ne konta glavom.. :damn:

Ali, sačekajmo sve ovo da prođe, pa da vidimo zvanično šta će biti.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 03 jan 2017, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 03 jan 2017, 17:50

polako braco
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jan 2017, 17:52

Haha.. joj insajdera..
Neko baci udicu za Dulju, ev odma su ga ljudi i suspendovali, poslali na tribine.. Sam sebi upropastio karijeru i ostala sranja :lol:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 jan 2017, 17:52

ne kontam zašto bi dulju slali na tribine ako ne potpiše?realno i ja da sam na njegovom mjestu ne bih potpis'o,ovo mu je jedinstvena prilika da ode negdje bolje i obezbjedi neku egzistenciju,imamo sa njim ugovor do kraja sezone i to treba iskoristiti maksimalno,grozna bi bila greška poslati ga na tribinu,je.bo ponos u ovom slučaju

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jan 2017, 17:53

Ja cuo Dulja ima dogovor sa zeljeznicarom pa zeli da zakomplikuje situaciju s nama :nedam:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jan 2017, 17:54

KenChoo je napisao/la:Duljević je sam sebe zeznuo. Suspendovati će ga i forma mu je gotova, nema takmičarskih utakmica. I kad dođe ljeto, neće ga niko htjeti. Umjesto, da produži ugovor, odigra ovih nekoliko mjeseci i dodatno poboljša svoju statistiku, taman je počeo ekstra igrati na novoj poziciji. Pa onda će ga Meša zvati za kvalifikacije jer nam fali pola igrača, pa zapadne za oko strancima, to bi mu pravo valjalo. Pa akoBogda i titula i na kraju kao šlag na tortu, transfer u neki dobar klub. Dobar on, dobar Klub, još bi ga raja više zavolila. A ne ovako, sjebati će sebe prvenstveno, a i Klub koji mu je mnogo pomogao i pitanje je gdje bi sad igrao da nije došao u FKS, a sve zbog glupih para, jer mu nije 70.000€ po sezoni. Kako ne konta glavom.. :damn:

Ako je tako, decko je onda fakat mentalno zakinut...

Umjesto da skonta da ce za pola godine zaradjivati mozda i 700.000€ po sezoni, sta mu onda ta jedna polusezona predstavlja. Ovako ce se posrati i po nama i po sebi. Valjda ima toliko pameti pa ce produziti :facepalm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

High

Post Postao/la High » 03 jan 2017, 17:54

Duljević je rekao da će produžiti ugovor pod uvjetom da to isto uradi i Hrustemović, s tim da će ovaj potonji potpisati doživotni ugovor.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jan 2017, 17:55

mislim da je preglupo staviti ga na tribinu....treba ga iskoristiti dok je tu i adio ako je odlučio da ne produži, to je njegov izbor, ne dozvoliti da se to ponovi kroz klauzule s budućim igračima ili šta god, ali ne treba pomagati konkurenciji i odmagati sebi put do trofeja....rezultati kluba da trpe zbog lošeg pregovarača ili manjka vizije sportskog direktora?? nemjerljivo glupo.... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 jan 2017, 17:55

Produzit ce dulja :opaopa:
ili ce na tribine
:rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jan 2017, 17:57

samo ću jedno reći treba komentarisati nešto što se dogodilo a ne nešto što ne znamo da će se dogoditi znači ako ne potpiše dulja onda ćemo komentarisati ja evo prvi kažem ako ne potpiše tko ga je.e jer nitko nije iznad Sarajeva i neka ide na tribine i gotova priča zato neću da razbijam glavu prije vremena

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 03 jan 2017, 17:57

Zip je napisao/la:Haha.. joj insajdera..
Neko baci udicu za Dulju, ev odma su ga ljudi i suspendovali, poslali na tribine.. Sam sebi upropastio karijeru i ostala sranja :lol:
Ja sam napisao da postoji mogućnost suspenzije. Moramo o nečemu pisati i diskutovati, vidiš da je sve mrtvo. Ne budi paglu, ako ti se ne sviđa tema, ne čitaj - IGNORE.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jan 2017, 18:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Duljević je sam sebe zeznuo. Suspendovati će ga i forma mu je gotova, nema takmičarskih utakmica. I kad dođe ljeto, neće ga niko htjeti. Umjesto, da produži ugovor, odigra ovih nekoliko mjeseci i dodatno poboljša svoju statistiku, taman je počeo ekstra igrati na novoj poziciji. Pa onda će ga Meša zvati za kvalifikacije jer nam fali pola igrača, pa zapadne za oko strancima, to bi mu pravo valjalo. Pa akoBogda i titula i na kraju kao šlag na tortu, transfer u neki dobar klub. Dobar on, dobar Klub, još bi ga raja više zavolila. A ne ovako, sjebati će sebe prvenstveno, a i Klub koji mu je mnogo pomogao i pitanje je gdje bi sad igrao da nije došao u FKS, a sve zbog glupih para, jer mu nije 70.000€ po sezoni. Kako ne konta glavom.. :damn:

Ako je tako, decko je onda fakat mentalno zakinut...

Umjesto da skonta da ce za pola godine zaradjivati mozda i 700.000€ po sezoni, sta mu onda ta jedna polusezona predstavlja. Ovako ce se posrati i po nama i po sebi. Valjda ima toliko pameti pa ce produziti :facepalm:
da ne idemo dalje u priču o parama evo samo nek razmisli koliko se lakše prodati kao kapiten šampionske generacije ili osvajač kupa.... :idea:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jan 2017, 18:04

KenChoo je napisao/la:
Zip je napisao/la:Haha.. joj insajdera..
Ja sam napisao da postoji mogućnost suspenzije. Moramo o nečemu pisati i diskutovati, vidiš da je sve mrtvo. Ne budi paglu, ako ti se ne sviđa tema, ne čitaj - IGNORE.
Nisi rekao da postoji mogucnost, nego da ce ga suspendovati...
Ovca prava.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 jan 2017, 18:13

BTX je napisao/la:
pitic je napisao/la:Već je bio na tribinama i trenirao sa juniorima pola godine, nije mu to strano. :kafa:
bas hghahah
Drljeviću je finansijski najbolja opcija da sa Sarajevom osvoji titulu, i nakon evropskih utakmica ode za pristojnu sumu. Tada sa startnom dobrom cjenom istu može dizati(kao Cimirot).
Kao slobodan igrac moze otici u neki klub za klikere.
Gubi mjesto u reprezentaciji, cjena mu se vraca na pocetak. Teško da će se vise spominjati milioni u vezi njega.
Eknomski(sa njegove se strane) je opravdano zatezanje, tako se u pregovorima postize veca cijena.
No uvjeren sam da će i klub i igrač na kraju biti zadovoljni a navijačima donjeti radost.

Pogotovo sada, kada mu je Čala našao pravu poziciju, te se prilagođava igra prema njemu na toj poziciji. Sa igrom koju je imao, u zadnjim utakmicama te kada istu nastavi na proljeće, biće starter protiv Gilbartara, to se ne propusta.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 jan 2017, 18:27

nukleusmember je napisao/la:ne kontam zašto bi dulju slali na tribine ako ne potpiše?realno i ja da sam na njegovom mjestu ne bih potpis'o,ovo mu je jedinstvena prilika da ode negdje bolje i obezbjedi neku egzistenciju,imamo sa njim ugovor do kraja sezone i to treba iskoristiti maksimalno,grozna bi bila greška poslati ga na tribinu,je.bo ponos u ovom slučaju

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma nece ga niko poslati na tribine nit jw neko na to i pomislio,ovo su iste " bombe" ko onda za tog nekog anonimusa Cvitanovica.Ne kazem da ce produziti ali uopste u tom pravcu nikad nisu ni isli pregovori sa Duljom.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 03 jan 2017, 18:29

Ja sam ubijedjen da ce produziti ugovor,realno ovo je upravi zicer da zaradi finu sumu na Duljinoj prodaji za pola godine,a i njemu samom je bolje jos pola godine kod nas,pa put evrope.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 03 jan 2017, 18:33

kupus army je napisao/la:Ja sam ubijedjen da ce produziti ugovor,realno ovo je upravi zicer da zaradi finu sumu na Duljinoj prodaji za pola godine,a i njemu samom je bolje jos pola godine kod nas,pa put evrope.
:salut:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 03 jan 2017, 18:43

BTX je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Ja sam ubijedjen da ce produziti ugovor,realno ovo je upravi zicer da zaradi finu sumu na Duljinoj prodaji za pola godine,a i njemu samom je bolje jos pola godine kod nas,pa put evrope.
:salut:
I jos jedan :salut:

Ne znam sta uprava vise satro kalkulise kad su i oni svjesni da cemo dobro zaraditi na ljeto njegovom prodajom. Ne vjerujem da mu je primarna opcija da ide bez novog ugovora. Ako trazi 15 000 pa daj mu sta rastezete vise koji racku
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Hajdeee, mnon46, ritam21 i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []