Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kawhi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Kawhi » 03 jan 2017, 20:31

madridist je napisao/la:..
Nevezano za ta imena koja si ti spomenuo može i loša osoba biti pametna i možeš nešto i od takve osobe naučiti. Mene ja Mein Kampf razočarao jer sam očekivao da ga je pisala pametna osoba. Nakon nje mi nije bilo jasno kako je uspio zavesti tolike ljude i napraviti toliko sranje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

High

Post Postao/la High » 03 jan 2017, 20:50

Nudim ediciju Dostojevskog i Gogolja za dva-tri članka Elvedina Pezića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jan 2017, 20:53

madridist je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Bavite se pametnijom rabotom. Evo ja poceo istrazivati ovu Javu cum bajšpil
Buraz samo lova.
Yebes svu suplju ovog svijeta a ljudi koji rade u starackim domovima mi prolaze pored kuce u novim A6...
Tacno. Doduse, kod nas se slabo sta cijeni. Tako da i ja ozbiljno razmisljam o starackom domu. Mahala otisla, svima dobro. Bas sam i ja na granici.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 jan 2017, 20:54

Hendo je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
Hendo je napisao/la:U Njemačkoj najprodavanija knjiga "Moj rat" od Hitlera.
Vrijeme je da se svi spremamo. :mrgreen:
Kod mene mali rodjak (ne toliko mali, ali Osnovna skola) bas nedavno kupio tu knjigu i jos neku od Hitlera i navukao se da cita, ne ispusta iz ruku. Govorim mu ja, uzmi siru Poslanika a. s., koliko o njemu znas (tj. vrlo malo toga), a ti uhvatio citat' o nekakvim tamo zlocincima...

Haman da sam ga uspio nagovorit'. :mrgreen: Mislim, sve je lijepo znati i poznavati, ali se trebaju znati prioriteti.
Kupi mu knjigu:
[img]http://1.bp.****.com/-jhjr2m2I5Kk/UH_OTR549HI/AAAAAAAABpY/smtTfui-rXE/s1600/images.jpg[/img]
slika

Ima da se nafura još bolje. Treba nam takva generacija, ne mogu sve stići sam. :cool:
Generacija vojskovođa? Za šta?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 jan 2017, 21:00

Kawhi je napisao/la:
Nevezano za ta imena koja si ti spomenuo može i loša osoba biti pametna i možeš nešto i od takve osobe naučiti. Mene ja Mein Kampf razočarao jer sam očekivao da ga je pisala pametna osoba. Nakon nje mi nije bilo jasno kako je uspio zavesti tolike ljude i napraviti toliko sranje.
E to sam se i ja oduvijek pitao,kakva masovna halucinacija je u pitanju da se pokrene 80 miliona ljudi u misiju osvajanja planete Zemlje te usputno istrebljivanje svih koji nisu arijevci(nakon jevreja dolazili bi na red jedni po jedni ne sumnjam u to nimalo).
Sad sa ove vremenske udaljenosti mi to djeluje nestvarno.
Zamisli sad odjednom Trump da pokusa nesto tako ili Putin :crazy: :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 jan 2017, 21:02

madridist je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
E to sam se i ja oduvijek pitao,kakva masovna halucinacija je u pitanju da se pokrene 80 miliona ljudi u misiju osvajanja planete Zemlje te usputno istrebljivanje svih koji nisu arijevci(nakon jevreja dolazili bi na red jedni po jedni ne sumnjam u to nimalo).
Ja sam vjerovao u teorije zavjere dok nisam pročitao to. Onda sam shvatio da su ljudi glupi jednostavno. Nema trećeg objašnjenja.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 03 jan 2017, 21:07

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/svak ... /170103051

Svaka preminula osoba u Francuskoj automatski postaje donor organa

Kako se kod nas postaje donor organa, gdje se to može otići potpisati ?

Da li je neko od vas potencijalni donor organa ?

Vidim po internetu ljudi masovno šeruju postove kada neko umre, pa ostale organe koji su uredni, doniraju drugima, a kada njima kažeš da li bi to, bježe kao od đavla, još ovi muslimani govore, kako to nije vjerski :tokralju:

Znam sve da to u ovoj državi, svijetu, može se zolupotrijebiti, kada su svi premazani svime i svačim, zdrave bi ljude ubili samo da zarade koju sa strane

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 jan 2017, 21:13

:salut:

Don't believe the hype.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 03 jan 2017, 21:32

High je napisao/la:Nudim ediciju Dostojevskog i Gogolja za dva-tri članka Elvedina Pezića.
Nisam znao da si poštovalac lika i djela ahija Ismeta Hore :mrgreen:
A takav se latentni sufija krio u tebi :lol:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

High

Post Postao/la High » 03 jan 2017, 21:34

IlProfessore je napisao/la:
High je napisao/la:Nudim ediciju Dostojevskog i Gogolja za dva-tri članka Elvedina Pezića.
Nisam znao da si poštovalac lika i djela ahija Ismeta Hore :mrgreen:
A takav se latentni sufija krio u tebi :lol:
Za Kuduzovića dajem čitavu privatnu biblioteku. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 03 jan 2017, 21:47

madridist je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Baš zato je i čitam. Zanima me šta je ljudina pisao. Doduše, nije samo u pitanju utjecaj knjige.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 03 jan 2017, 22:16

BelminM23 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/svak ... /170103051

Svaka preminula osoba u Francuskoj automatski postaje donor organa

Kako se kod nas postaje donor organa, gdje se to može otići potpisati ?

Da li je neko od vas potencijalni donor organa ?

Vidim po internetu ljudi masovno šeruju postove kada neko umre, pa ostale organe koji su uredni, doniraju drugima, a kada njima kažeš da li bi to, bježe kao od đavla, još ovi muslimani govore, kako to nije vjerski :tokralju:

Znam sve da to u ovoj državi, svijetu, može se zolupotrijebiti, kada su svi premazani svime i svačim, zdrave bi ljude ubili samo da zarade koju sa strane
Grome otidji u crveni krst ili kriz , ne vjerujem za polumjesec :mrgreen: svoje opstine i tu ces dobiti sve upute ili se uclani u neki moto- klub, postani bajker i vidi s njima jer oni su manje-vise svi donori organa :salut:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 jan 2017, 22:39

Misljenja sam da bi svako trebao procitati Mein kampf, ne da bi uspijao znanje ili slijedio ideologiju vec cisto sto je napisana iz uma vjerovatno najfascinantnije licnosti u historiji covjecanstva.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

High

Post Postao/la High » 03 jan 2017, 22:49

Ista knjiga u rukama učenog čovjeka i fanatične budale uvijek će biti različito protumačena. Zavisi od same recepcije, koja se valja vremenom naučiti, a koja se tiče tačnog vaganja poruka. Ovu knjigu ne dati ovim iz zapadnog dijela Mostara i onim sa sela pokraj Lištice.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 jan 2017, 23:01

Hahahahahahhahahahhah
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jan 2017, 23:08

Odoh u altenpfleger-e, **** ovo vise

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 jan 2017, 23:15

Puma je napisao/la:Misljenja sam da bi svako trebao procitati Mein kampf, ne da bi uspijao znanje ili slijedio ideologiju vec cisto sto je napisana iz uma vjerovatno najfascinantnije licnosti u historiji covjecanstva.
Meni je bio fascinantan dok nisam pročitao knjigu. Kasnije sam izgubio svako interesovanje za njega. Što je dobra stvar.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jan 2017, 23:58

Đava je zanimljiva. Logika kao kod metodologije i statistike. Toliko ocigledno da moras razmisljati kao petogodisnjak. Zato nam i jeste tesko. Mi volimo sve komplikovat. Ovo preporucujem svim huliganima i onima koji ne vole citati i uciti

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jan 2017, 02:12

I programiranje je zanimljivo kad se priblizavaju ispiti :urnebes:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 jan 2017, 10:44

Nova gradjanska opcijau BiH. :urnebes: Dino Mustafic. :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.