Nevezano za ta imena koja si ti spomenuo može i loša osoba biti pametna i možeš nešto i od takve osobe naučiti. Mene ja Mein Kampf razočarao jer sam očekivao da ga je pisala pametna osoba. Nakon nje mi nije bilo jasno kako je uspio zavesti tolike ljude i napraviti toliko sranje.madridist je napisao/la:..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nudim ediciju Dostojevskog i Gogolja za dva-tri članka Elvedina Pezića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tacno. Doduse, kod nas se slabo sta cijeni. Tako da i ja ozbiljno razmisljam o starackom domu. Mahala otisla, svima dobro. Bas sam i ja na granici.madridist je napisao/la:Buraz samo lova.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bavite se pametnijom rabotom. Evo ja poceo istrazivati ovu Javu cum bajšpil
Yebes svu suplju ovog svijeta a ljudi koji rade u starackim domovima mi prolaze pored kuce u novim A6...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Generacija vojskovođa? Za šta?Hendo je napisao/la:Kupi mu knjigu:Federer17 je napisao/la:Kod mene mali rodjak (ne toliko mali, ali Osnovna skola) bas nedavno kupio tu knjigu i jos neku od Hitlera i navukao se da cita, ne ispusta iz ruku. Govorim mu ja, uzmi siru Poslanika a. s., koliko o njemu znas (tj. vrlo malo toga), a ti uhvatio citat' o nekakvim tamo zlocincima...Hendo je napisao/la:U Njemačkoj najprodavanija knjiga "Moj rat" od Hitlera.
Vrijeme je da se svi spremamo.
Haman da sam ga uspio nagovorit'.Mislim, sve je lijepo znati i poznavati, ali se trebaju znati prioriteti.
[img]http://1.bp.****.com/-jhjr2m2I5Kk/UH_OTR549HI/AAAAAAAABpY/smtTfui-rXE/s1600/images.jpg[/img]
Ima da se nafura još bolje. Treba nam takva generacija, ne mogu sve stići sam.
E to sam se i ja oduvijek pitao,kakva masovna halucinacija je u pitanju da se pokrene 80 miliona ljudi u misiju osvajanja planete Zemlje te usputno istrebljivanje svih koji nisu arijevci(nakon jevreja dolazili bi na red jedni po jedni ne sumnjam u to nimalo).Kawhi je napisao/la:Nevezano za ta imena koja si ti spomenuo može i loša osoba biti pametna i možeš nešto i od takve osobe naučiti. Mene ja Mein Kampf razočarao jer sam očekivao da ga je pisala pametna osoba. Nakon nje mi nije bilo jasno kako je uspio zavesti tolike ljude i napraviti toliko sranje.madridist je napisao/la:..
Sad sa ove vremenske udaljenosti mi to djeluje nestvarno.
Zamisli sad odjednom Trump da pokusa nesto tako ili Putin

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ja sam vjerovao u teorije zavjere dok nisam pročitao to. Onda sam shvatio da su ljudi glupi jednostavno. Nema trećeg objašnjenja.madridist je napisao/la:E to sam se i ja oduvijek pitao,kakva masovna halucinacija je u pitanju da se pokrene 80 miliona ljudi u misiju osvajanja planete Zemlje te usputno istrebljivanje svih koji nisu arijevci(nakon jevreja dolazili bi na red jedni po jedni ne sumnjam u to nimalo).Kawhi je napisao/la:Nevezano za ta imena koja si ti spomenuo može i loša osoba biti pametna i možeš nešto i od takve osobe naučiti. Mene ja Mein Kampf razočarao jer sam očekivao da ga je pisala pametna osoba. Nakon nje mi nije bilo jasno kako je uspio zavesti tolike ljude i napraviti toliko sranje.madridist je napisao/la:..
Zamisli sad odjednom Trump da pokusa nesto tako ili Putin![]()
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/svak ... /170103051
Svaka preminula osoba u Francuskoj automatski postaje donor organa
Kako se kod nas postaje donor organa, gdje se to može otići potpisati ?
Da li je neko od vas potencijalni donor organa ?
Vidim po internetu ljudi masovno šeruju postove kada neko umre, pa ostale organe koji su uredni, doniraju drugima, a kada njima kažeš da li bi to, bježe kao od đavla, još ovi muslimani govore, kako to nije vjerski
Znam sve da to u ovoj državi, svijetu, može se zolupotrijebiti, kada su svi premazani svime i svačim, zdrave bi ljude ubili samo da zarade koju sa strane
Vidim po internetu ljudi masovno šeruju postove kada neko umre, pa ostale organe koji su uredni, doniraju drugima, a kada njima kažeš da li bi to, bježe kao od đavla, još ovi muslimani govore, kako to nije vjerski

Znam sve da to u ovoj državi, svijetu, može se zolupotrijebiti, kada su svi premazani svime i svačim, zdrave bi ljude ubili samo da zarade koju sa strane
- akisarajevo92
- Kontakt:
- IlProfessore
- Kontakt:
Nisam znao da si poštovalac lika i djela ahija Ismeta HoreHigh je napisao/la:Nudim ediciju Dostojevskog i Gogolja za dva-tri članka Elvedina Pezića.

A takav se latentni sufija krio u tebi

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Za Kuduzovića dajem čitavu privatnu biblioteku.IlProfessore je napisao/la:Nisam znao da si poštovalac lika i djela ahija Ismeta HoreHigh je napisao/la:Nudim ediciju Dostojevskog i Gogolja za dva-tri članka Elvedina Pezića.![]()
A takav se latentni sufija krio u tebi

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Stone Island
- Kontakt:
Baš zato je i čitam. Zanima me šta je ljudina pisao. Doduše, nije samo u pitanju utjecaj knjige.madridist je napisao/la:E to sam se i ja oduvijek pitao,kakva masovna halucinacija je u pitanju da se pokrene 80 miliona ljudi u misiju osvajanja planete Zemlje te usputno istrebljivanje svih koji nisu arijevci(nakon jevreja dolazili bi na red jedni po jedni ne sumnjam u to nimalo).Kawhi je napisao/la:Nevezano za ta imena koja si ti spomenuo može i loša osoba biti pametna i možeš nešto i od takve osobe naučiti. Mene ja Mein Kampf razočarao jer sam očekivao da ga je pisala pametna osoba. Nakon nje mi nije bilo jasno kako je uspio zavesti tolike ljude i napraviti toliko sranje.madridist je napisao/la:..
Zamisli sad odjednom Trump da pokusa nesto tako ili Putin![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Grome otidji u crveni krst ili kriz , ne vjerujem za polumjesecBelminM23 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/svak ... /170103051

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Misljenja sam da bi svako trebao procitati Mein kampf, ne da bi uspijao znanje ili slijedio ideologiju vec cisto sto je napisana iz uma vjerovatno najfascinantnije licnosti u historiji covjecanstva.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ista knjiga u rukama učenog čovjeka i fanatične budale uvijek će biti različito protumačena. Zavisi od same recepcije, koja se valja vremenom naučiti, a koja se tiče tačnog vaganja poruka. Ovu knjigu ne dati ovim iz zapadnog dijela Mostara i onim sa sela pokraj Lištice.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Odoh u altenpfleger-e, **** ovo vise
Meni je bio fascinantan dok nisam pročitao knjigu. Kasnije sam izgubio svako interesovanje za njega. Što je dobra stvar.Puma je napisao/la:Misljenja sam da bi svako trebao procitati Mein kampf, ne da bi uspijao znanje ili slijedio ideologiju vec cisto sto je napisana iz uma vjerovatno najfascinantnije licnosti u historiji covjecanstva.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Đava je zanimljiva. Logika kao kod metodologije i statistike. Toliko ocigledno da moras razmisljati kao petogodisnjak. Zato nam i jeste tesko. Mi volimo sve komplikovat. Ovo preporucujem svim huliganima i onima koji ne vole citati i uciti
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I programiranje je zanimljivo kad se priblizavaju ispiti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.