Ima imaUltraSA je napisao/la:Ima li kakva tabela da se prati, ona na prvoj stranici jos od 3.kola
Mramore hoces li moci danas da zavrsimo tu zaostalu utakmicu?
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ima imaUltraSA je napisao/la:Ima li kakva tabela da se prati, ona na prvoj stranici jos od 3.kola
Cekajuci da se kompletira 7. kolo, zaboravio sam postaviti tabele .UltraSA je napisao/la:Ima li kakva tabela da se prati, ona na prvoj stranici jos od 3.kola
tako cemo i uraditi, ovako nema smisla. prva 3 kola sve je bilo na vrijeme, sto znaci da se moze kad se hoce. a ako neko ipak ne mogne odigrat u roku od 3-4 dana, onda nek halali ta 3 boda, nije smak svijeta.UltraSA je napisao/la:Moj prijedlog za 2.polusezonu je da se uvede da se jedno kolo moze igrati od ponedjeljka do cetvrtka, drugo od petka do nedjelje, svako da ima pravo da iskoristi samo 1 odgodu (i to najdalje do sljedece sedmice). Ako utakmica ne pocne prije ponoci (cetvrtak/nedjelja), a pravo na 1 odgodu je iskoristeno ili nije javljeno da se utakmica treba odgoditi, nek drugi igrac slika kao dokaz da se njegov protivnik nije pojavio i rezultat neka bude sluzbeno 3:0.
Ovo moze natjerati igrace da budu aktivniji.
NKMramor
irfo
momci hajmo brzinski se dogovorite da odigrate ove zaostale utakmice, da mozemo poceti 8.kolone_znam_ko_sam
Irfo prije cetvrtka ne moze (nije kod kuce) a mramor se ne javlja.BigDaddy je napisao/la:momci hajmo brzinski se dogovorite da odigrate ove zaostale utakmice, da mozemo poceti 8.kolone_znam_ko_sam
NKMramor je napisao/la:Igrat će se derbi večeras...
ja sam doso kuci prije pet minuta, tako da mogu odmah ako je kolega tuBigDaddy je napisao/la:kakvo je stanje, hoce li tottenham i chelsea igrati veceras?
to se bilo na planini?irfo je napisao/la:ja sam doso kuci prije pet minuta, tako da mogu odmah ako je kolega tuBigDaddy je napisao/la:kakvo je stanje, hoce li tottenham i chelsea igrati veceras?
U toplim krajevimaBigDaddy je napisao/la:to se bilo na planini?irfo je napisao/la:ja sam doso kuci prije pet minuta, tako da mogu odmah ako je kolega tuBigDaddy je napisao/la:kakvo je stanje, hoce li tottenham i chelsea igrati veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.