Da, Zeljo je sa Tomicem na tribinama profitirao pravo, nikako im nije nedostajao, al u limburgu! Nego meni sad nije jasno, da li je to prosao trend okivanja Duljevica u zvijezde i price da je naj igrac lige koji ce se prodati za preko 1mil€ pa sad ipak pricamo o igracu koji je odigrao par susretq da valja(sto realno jest tako).. kada kazes "klub iznad svega", mislim da ces vise naskoditi klubu tjeranjem inata nego da ga pustis da odigra jos pola godine i ode djaba. Vec sam gore naveo, krivi su ljudi koji vode klub! Ovo smo svi znali, doci ces u situaciju da klub ne moze da plati koliko igrac trazi ili da on nece da produzi bez obzira na lovu, ako si mislio zaraditi na njemu trebao se prodati dok je bilo vrijeme za to, sad nije. Davno sam se ja uvjerio da igrace boli neka stvar za klub, svugdje je to tako, cast izuzetcima! Boli mene neka stvar za Duljevica ali moje licno misljenje je da je veca steta tjeranje inata i slanje na tribine, vise ce to nama naskoditi nego njemu.Pantelija je napisao/la:halo majstore šricas o igracu koji u dvije godine je imao 3 kvaitetne tekme, pa onda uzas, pa dolaskom cale odigrao 4-5 da valja...BordoBolesnik je napisao/la:Zamislim da igrac ima jos pola godine ugovor u Barceloni, Bayernu, Unitedu itd itd da ne nabrajan i te ekipe igraca posalju na tribine?! Koji amaterizam! To jos samo prolazi u kokuruz ligama. Nije Duljevic kriv sto ljudi koji vode klub ne znaju da vode klub, nije kriv sto se od njega ocekuje da voli ovaj klub na nacin na koji to rade oni sa tribina, ne moze osjecati duznost prema ovom klubu nakon svih prozivki i pljuvaca. Zasto jednog igrača prisiljavat da potpise ili ide na tribinu? Jer nisi bio sposoban da ga prodas a znao si da ces doci u ovu situaciju? Nismo bili sposobni da Evropu izborimo da se tu igrac reklamira? Hocemo neke cifre koje su smijesne! Napuhali smo sve pricom, od kluba do igraca a pri tome necemo da stvari sagledamo realno. Amaterizam na svakom nivou.
Majke mi kao da pricate o igracu koji dvije sezone razvaljuje...pa izmedju ostalog, i taj duljevic je neko ko je igralo lose kad nismo izborili evropu, nisam ja igrao
da, tribine, jer si KAPITEN, jer si neko ko je do repke dosao preko FKS, jer ti je sarajevo dalo sansu da se afirmises, primjera sa tribinama imas ogroman broj u svijetu igraca koji nisu htjeli da potpisu produzenje ugovora, zarovi se pa ces vidjeti, KLUB IZNAD SVEGA!
Zivio