PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
crnov potpisao za željesničara platio im 20 000 km i onda raskinuo ugovor i sada traži drugi klub
-
Povezuju se, ali se još brže odvezuju...Virtu4l je napisao/la:Logično je da se najviše igrača povezuje sa najvećim i najtrofejnijim klubom u državi.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jer smo tako u mogucnosti.PiazzaGrande je napisao/la:Povezuju se, ali se još brže odvezuju...Virtu4l je napisao/la:Logično je da se najviše igrača povezuje sa najvećim i najtrofejnijim klubom u državi.
- amazon
- Kontakt:
Platio Zelji da ga povezuju s klubom ne bi li mu cijena skocila. Kazu oko 10 milja dao Siljku.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ima li još ko da se povezuje sa Željezničarom
A, polovina povezivanih nikada nije ni bila kontaktirana

SRETAN BROJ - 1725
- amazon
- Kontakt:
Sad ce intelektualci s sklj foruma da nam objasne sve 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Amazon puca od kompleksa i od ljubomore prema Misimovic Senadu. Samo takvi kao i hrasno mogu srat po forumu 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
To ove kvazi novinare treba pitati, svako malo clanak o igracu kojeg je Zeljo kontaktirao a on trazi inostrani angazman.pitic je napisao/la:Ima li još ko da se povezuje sa Željezničarom![]()
Zar je moguce da nijedan klub sem Zelje u ovoj ligi ne kontaktira nekog igraca pa da o njemu ne napisu clanak ili demant.
- Zeljeznicar -
Ja koliko sam vidio ovaj portal vam baš pomaže, a ne odmaže kao što govorite ili ste govorili. Neka imena koja su se dovodila u kontekst sa vama je ovaj portal kontaktirao da vam prenese tačne informacije, a ne da vam forumaši i još neki drugi prenose ublehu i da vas lože.
I ja se pitam odakle sve cure ove informacije u vezi prinova za Željezničar. Postaje baš pravi cirkus...
I ja se pitam odakle sve cure ove informacije u vezi prinova za Željezničar. Postaje baš pravi cirkus...
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
I dalje vise odbijenica nego prosjecan diplomant socijalnog rada...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
U Zelji kad potpises ugovor, odma potpises i raskid bjanko.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Zašto su se pitari ovoliko uzbudili zbog naših eventualnih transfera, zar do sad nisu naučili lekciju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Skrećemo misli s Dulje! Sta je sa Stevanovićem? Nadam se bar da i on podjednako jede vnago..Virtu4l je napisao/la:Zašto su se pitari ovoliko uzbudili zbog naših eventualnih transfera, zar do sad nisu naučili lekciju

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako ode sretno mu, ako ostane - odlično. Niko mu neće zamjeriti ako ode.joker90 je napisao/la:Skrećemo misli s Dulje! Sta je sa Stevanovićem? Nadam se bar da i on podjednako jede vnago..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Ja mu necu halalitiVirtu4l je napisao/la:Ako ode sretno mu, ako ostane - odlično. Niko mu neće zamjeriti ako ode.joker90 je napisao/la:Skrećemo misli s Dulje! Sta je sa Stevanovićem? Nadam se bar da i on podjednako jede vnago..

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Znam to, nego me zanima ima li kakvih ponuda? Zateze li s pregovorima, trazi li kakve goleme novce?Virtu4l je napisao/la:Ako ode sretno mu, ako ostane - odlično. Niko mu neće zamjeriti ako ode.joker90 je napisao/la:Skrećemo misli s Dulje! Sta je sa Stevanovićem? Nadam se bar da i on podjednako jede vnago..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Brat..narodniheroj je napisao/la:@ Highne zaslužujemo te na ovom forumu
![]()
![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=11932

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hahahahah, glaj malog pljunuti Said 

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, NeSamSafetee, Proximic, Truba1905burazeru i 26 gostiju.