FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 jan 2017, 18:02

Mora da i Rijecani imaju nekog Hurtica u akademiji pa ovako kao mi dobro rade :think:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 04 jan 2017, 18:09

de ce duljevic u kinu hahaha tamo igraju dobri igraci
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jan 2017, 18:16

ne znam šta da se dešavalo ranije, nisu trebali dopustiti da mu ugovor spadne na pola godine pa tad da pođu pričati o produžetku, naravno da tad ide teško...čim ga nisu prodali ljetos , trebali su sjesti i produžiti ili čak prošle sezone....tačno da nije igrao dobro ali svejedno je igrač u kojeg smo uložili i radili na tome da mu se digne vrijednost, proigra, traka na ruku ,repka, itd. on i dalje ima svoje sposobnosti(1-na-1, prvi dodir, šut) koje ga čine vrijednijim i interesantnijim od drugih krila u ligi....lakše je podebljati ugovor na godinu za par hiljada više nego sada bukvalno novi ugovor od 0 pregovaraš, valjda ćemo nadoći i u ovim zbivanjima, uvijek me je frustriralo to "učenje" osoblja preko leđa kluba, osobe koje zbog svog neznanja/nesposobnosti štete klubu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 jan 2017, 18:18

duljevic kaze da lazete sve sto pisete na forumu :kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 jan 2017, 18:22

EXKLUZIVNO; Izjava Duljevica o produzenju ugovpra. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 jan 2017, 18:41

Sad nešto gledam slobodne igrače na TM i nijednog kvalitetnog nema za naše mogućnosti. Sve neki amateri i polovnjaci, molim Boga da nađu nekog dobrog. Ako se ne dovedu dva kvalitetna veznjaka, biti će kasnije hvatanja za glavu. Nadam se da će nešto pronaći, jer su pripreme pred samim početkom.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 jan 2017, 18:48

KenChoo je napisao/la:Sad nešto gledam slobodne igrače na TM i nijednog kvalitetnog nema za naše mogućnosti. Sve neki amateri i polovnjaci, molim Boga da nađu nekog dobrog. Ako se ne dovedu dva kvalitetna veznjaka, biti će kasnije hvatanja za glavu. Nadam se da će nešto pronaći, jer su pripreme pred samim početkom.
Bolje nikoga da ne dovode, nego neke levate cisto radi reda.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jan 2017, 18:50

KenChoo je napisao/la:Sad nešto gledam slobodne igrače na TM i nijednog kvalitetnog nema za naše mogućnosti. Sve neki amateri i polovnjaci, molim Boga da nađu nekog dobrog. Ako se ne dovedu dva kvalitetna veznjaka, biti će kasnije hvatanja za glavu. Nadam se da će nešto pronaći, jer su pripreme pred samim početkom.
ma ima, ne znam šta misliš da tražimo? centralnog veznog sigurno ne, ofanzivnog isto sumnjam, s jednim hoćemo produžit a za drugog uplaćujemo kod 7 braće, dakle dolaziš na defanzivnog, tih ima kakvog ti duša hoće...špiceva takođe, jedino desnih krila ni na mapi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 jan 2017, 18:58

DenchiNL je napisao/la:
ma ima, ne znam šta misliš da tražimo? centralnog veznog sigurno ne, ofanzivnog isto sumnjam, s jednim hoćemo produžit a za drugog uplaćujemo kod 7 braće, dakle dolaziš na defanzivnog, tih ima kakvog ti duša hoće...špiceva takođe, jedino desnih krila ni na mapi....
Koliko ja znam, tražimo defanzivnog i ofanzivnog veznog. Pregledavao sam malo TM, ali niša, barem po mom mišljenju.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 jan 2017, 19:07

Eno poceli su se majklu javljati neki glasovi na prepucavanjima ha ha ha

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jan 2017, 19:08

KenChoo je napisao/la: Koliko ja znam, tražimo defanzivnog i ofanzivnog veznog. Pregledavao sam malo TM, ali niša, barem po mom mišljenju.
pa ne znam zašto bi tražili ofanzivnog ako imamo 3 u kadru već?? Dulja, Said i crnogorac... a nijednog se ne odričemo? + navodno Ordagića muntamo na ljeto?? ima koliko sam vidio finog izbora od visokih staromodnih zadnjih veznih(iz regije) do modernijih , bržih radilica, afrikanaca i egzotike, svakako bi treba-o/li biti napredak u odnosu na trenutni vezni red u svakom pogledu...

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 jan 2017, 19:17

DenchiNL je napisao/la:
KenChoo je napisao/la: Koliko ja znam, tražimo defanzivnog i ofanzivnog veznog. Pregledavao sam malo TM, ali niša, barem po mom mišljenju.
pa ne znam zašto bi tražili ofanzivnog ako imamo 3 u kadru već?? Dulja, Said i crnogorac... a nijednog se ne odričemo? + navodno Ordagića muntamo na ljeto?? ima koliko sam vidio finog izbora od visokih staromodnih zadnjih veznih(iz regije) do modernijih , bržih radilica, afrikanaca i egzotike, svakako bi treba-o/li biti napredak u odnosu na trenutni vezni red u svakom pogledu...
Sva trojica su veliki rizik. Dulja možda ode, nikad se ne zna da li će stići ponuda. Said je rizik, tj. neizvjesno je da li će moći uopšte zaigrati, ali ja gajim nadu, akoBogda da nam se vrati. Od Četkovića nema ništa vjerovatno.

Meni ovaj nije loš - http://www.transfermarkt.com/rok-elsner ... eler/34281

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 04 jan 2017, 19:18

DenchiNL je napisao/la:
streetstyle je napisao/la:Duljevic radi sve da bi odbio klub u kojem je stekao afirmaciju i Pantelija je u pravu ...ko si moj dulja. Nije toliki problem u plati nego je problem ono sto trazi na ruke za produzenje ugovora...100 000 eura. Da imamo ponudu za njega od milion pa da mu se dadne ok , ovako kako je sada tj ponudama od 400 i 600 milja eura , ne moze mu se dati niti bi to neko od Malezijaca dozvolio. Kako mi rekose i vrlo je ne korektan pa se nije pojavio na 3 sastanka pred Novu Godinu koji su bili organizovani radi njegovog produzenja ugovora.
streetstyle je napisao/la:i tebi mahanje DenchiNL , cujemo se za nekih 15 dana
šta bi s Krstom cakani? mislim jes da je tek 13 dana prošlo ali ipak...da te podsjetim da si rekao i da Dulju prodajemo u januaru ili februaru....baš si na izvoru ono....pršti od informacija :thumbup: :D :wave: :wtf:

Cakani , krste nije htio nase uslove kaze bolje mu je na tajlandu a haris ce ili tribina ili biti prodat. Do sada je blizi tribini jer mu se ne vjeruje. Cuvace noge za juni kad bi i otiso...ali to podrazumjeva dovodjenje adekvatne zamjene a to kosta....hoce li Tan otvoriti kesu , vidjecemo

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 04 jan 2017, 19:18

FrancescoTotti je napisao/la:Mora da i Rijecani imaju nekog Hurtica u akademiji pa ovako kao mi dobro rade :think:
slika
Za ovakvog igraca uzet 5 mil trebas imat znanje, mi cemo se jos nacekati da uzmemo priblizno ovoliko. Nama za Mihu nude 400 000 smjesno, nemoguce da je tolika razlika u kvaliteti. Dok svi uzimaju milione mi se patimo da produzimo ugovor sa najboljim igracem lige, pa dajte covjeku pare na ruke nek potpise dobit ces milione poslije bar tu nema filozofiranja. :salut:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jan 2017, 19:21

KenChoo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Sva trojica su veliki rizik. Dulja možda ode, nikad se ne zna da li će stići ponuda. Said je rizik, tj. neizvjesno je da li će moći uopšte zaigrati, ali ja gajim nadu, akoBogda da nam se vrati. Od Četkovića nema ništa vjerovatno.

Meni ovaj nije loš - http://www.transfermarkt.com/rok-elsner ... eler/34281
ovome 24 tek, Rustemović limited black edition :rol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jan 2017, 19:28

streetstyle je napisao/la:
Cakani , krste nije htio nase uslove kaze bolje mu je na tajlandu a haris ce ili tribina ili biti prodat. Do sada je blizi tribini jer mu se ne vjeruje. Cuvace noge za juni kad bi i otiso...ali to podrazumjeva dovodjenje adekvatne zamjene a to kosta....hoce li Tan otvoriti kesu , vidjecemo
znam nego ti reče dolazi nam makedonče zvano Statistika, nije bilo spomena "ako"....

nemoj zezat znači od tebi pouzdanih izvora exkluzivno saznajemo da će Dulju ili prodat ili neće??? wow kakva senzacionalna izjava!!! :tokralju: i šta kažeš na tribinama bi do juna čuvao noge??? Pa kako??!! sve te oguljine košpica mogu biti vrlo nezgodne na tribinama, česti su slučajevi da se igrači samozljeđivaju na tribinama :damn: :facepalm: jer intelekt :clap: :oops:
hoće li Tan otvoriti kesu? misliš budžet koji je već usvojen na skupštini ili šta???

uvijek senzacionalni streetstyle :thumbup:

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 jan 2017, 19:31

@DenchiNL Ma kakav ovaj :D :D :D . Ovaj Rok Elsner je beton. Iskusan, dobar CV, a ne bi puno koštao sigurno.

[/quote]

[/quote]

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jan 2017, 19:37

KenChoo je napisao/la:@DenchiNL Ma kakav ovaj :D :D :D . Ovaj Rok Elsner je beton. Iskusan, dobar CV, a ne bi puno koštao sigurno.
zavisi u kom smjeru razmišljaju , da li da dovedu veterana da pogura ostale + akademce, unese mir u igru

ili nekog mlađeg kojeg mogu preprodat, ovaj mali ima i nastup u repki nigerije,

idealno obojicu :D :thumbup:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 jan 2017, 19:39

Majkl je napisao/la:Kukoc u Zrinjskom,sad mi javljaju
Majkle pozdravio te tvoj drug Runda, zasto i njemu ne napravis nick ovdje??
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 04 jan 2017, 19:46

joker90 je napisao/la:Izveo Sajo malo Lakoste-a u šetnju, priča mu bajke o idućoj polusezoni! :mrgreen:
slika
Ma ti nisi normalan
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, bvsic, Jadnimi, kogmagie46, skoJaa, UtdBiH21 i 88 gostiju.