Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Konstantin
- Kontakt:
Re: Navijaci..
kakve koreografije, vidi ludila

[youtube][/youtube]
Jos malo zagrevanja pred Slovan.
Jos malo zagrevanja pred Slovan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
njihova verzija "lets go fuckin' mental"
[youtube][/youtube]
prije utakmice..
[youtube][/youtube]
splitska torcida @ superkup
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
prije utakmice..
[youtube][/youtube]
splitska torcida @ superkup
[youtube][/youtube]
- Konstantin
- Kontakt:
Pitanje za Admina koji mi je upravo zakljucao temu o navijackim pesmama, nek mi objasni o cemu je ova tema ovde ako nije o navijacima???
Pocni da se crvenis Admine

Uostalom za koga se igra Fudbal nego za navijace, al oceigledno da neko ne zna da napravi razliku izmedju huligana i navijaca

Pocni da se crvenis Admine
Ovo je tvoj potpisovo nije tifo forum, na njemu nijedno mjesto nije primjereno za ovakve diskusije.
za disukusije o navijačkim pjesmama, navijačima domaćih i klubova iz regiona, te ostalim dešavanjima na tribini potraži neki drugi adekvatan forum.
hvala na razumjevanju.
Uostalom za koga se igra Fudbal nego za navijace, al oceigledno da neko ne zna da napravi razliku izmedju huligana i navijaca
Pa u pravu ti je covek,ovo je sportski forum i imas jednu temu gde pismemo navijacke stvari(osim Bh scene).
Ti si sada otvorio novu temu i tu ce staviti neko od TM pesmu i reci da je najbolja i onda ce se tu navuci i Hz i RZ,i svi ostali navijaci i ode tema u nedogled.
Ti si sada otvorio novu temu i tu ce staviti neko od TM pesmu i reci da je najbolja i onda ce se tu navuci i Hz i RZ,i svi ostali navijaci i ode tema u nedogled.
Brutalno
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Buducnost-Polonia Warsaw

Beroe-Pomorie, finale bugarskog kupa

Beroe-Pomorie, finale bugarskog kupa

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Konstantin je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako su zalosni![]()
![]()
![]()
Kako ,god Grobari su Vrh !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
zna se tko je majstor svog zanata! 3.000 lechovaca u pragu sinoc
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
steve-o je napisao/la:zna se tko je majstor svog zanata! 3.000 lechovaca u pragu sinoc![]()
[youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Cek jel se ovo Lechovci maze sa Anti-Wislovcima???steve-o je napisao/la:zna se tko je majstor svog zanata! 3.000 lechovaca u pragu sinoc![]()
[youtube][/youtube]
@Goram mislim da da ali nisam 100% siguran
Lechovci jos jednom pokazali da su trenutno No.1 na svetu,bar za mene.
Lechovci jos jednom pokazali da su trenutno No.1 na svetu,bar za mene.
@Goran: jesu oni su u prijateljskim odnosima s Anty Wisla(cracovia), ima jedan video na youtube gdje pricaju o ovome.
korteo kroz prag

- Konstantin
- Kontakt:
Retrospektiva Delija za sezonu 2009\2010
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
pa jbt odavno moćnije slike nisam gledao,nisam znao da su ovako moćni....a i zbog toga što im klub baš i nije popularan...
Ako si mislio na Delije da odavno nesta mocnije nisi vidio,to ti vjerujem,postavljaju nove granice i zadatke za sve navijac ena Balkanu a i sire,a ako si mislio na Zvezdu da nije popularna,onda decko ti zivis u nekoj drugoj dimenziji.Ujaci su me 1978 ,kad sam imao 1 -godinu uclanili u Zvezdine navijace,i dan danas imam tu clansku,ponosno je cuvam,da bi ja prije pola mjeseca ponovo uclanio sebe,brata te njegovog dvomjesecnog sina i trogodisnju kcerku.Podatak da smo mi bili od 24357-og do 24361 broja od ljudi koji su se uclanili u tkzv"sociose",clanove ,ZVEZDE,i to za pola mjeseca od poketanja akcije,a taj broj raste iz dana u dan.Ne nije Zvezda popularan klubDabar je napisao/la:pa jbt odavno moćnije slike nisam gledao,nisam znao da su ovako moćni....a i zbog toga što im klub baš i nije popularan...
Ma misli na Lech bre.Mladen je napisao/la:Ako si mislio na Delije da odavno nesta mocnije nisi vidio,to ti vjerujem,postavljaju nove granice i zadatke za sve navijac ena Balkanu a i sire,a ako si mislio na Zvezdu da nije popularna,onda decko ti zivis u nekoj drugoj dimenziji.Ujaci su me 1978 ,kad sam imao 1 -godinu uclanili u Zvezdine navijace,i dan danas imam tu clansku,ponosno je cuvam,da bi ja prije pola mjeseca ponovo uclanio sebe,brata te njegovog dvomjesecnog sina i trogodisnju kcerku.Podatak da smo mi bili od 24357-og do 24361 broja od ljudi koji su se uclanili u tkzv"sociose",clanove ,ZVEZDE,i to za pola mjeseca od poketanja akcije,a taj broj raste iz dana u dan.Ne nije Zvezda popularan klubDabar je napisao/la:pa jbt odavno moćnije slike nisam gledao,nisam znao da su ovako moćni....a i zbog toga što im klub baš i nije popularan...
OK,nego vidim posle ova dva posta o Zvezdi stavlja takav post,pa zato,a zbunila me rijec mocni,a ko je drugi mocan ako nisu delije,a tek posle ova dva klipaDevil je napisao/la:Ma misli na Lech bre.Mladen je napisao/la:Ako si mislio na Delije da odavno nesta mocnije nisi vidio,to ti vjerujem,postavljaju nove granice i zadatke za sve navijac ena Balkanu a i sire,a ako si mislio na Zvezdu da nije popularna,onda decko ti zivis u nekoj drugoj dimenziji.Ujaci su me 1978 ,kad sam imao 1 -godinu uclanili u Zvezdine navijace,i dan danas imam tu clansku,ponosno je cuvam,da bi ja prije pola mjeseca ponovo uclanio sebe,brata te njegovog dvomjesecnog sina i trogodisnju kcerku.Podatak da smo mi bili od 24357-og do 24361 broja od ljudi koji su se uclanili u tkzv"sociose",clanove ,ZVEZDE,i to za pola mjeseca od poketanja akcije,a taj broj raste iz dana u dan.Ne nije Zvezda popularan klubDabar je napisao/la:pa jbt odavno moćnije slike nisam gledao,nisam znao da su ovako moćni....a i zbog toga što im klub baš i nije popularan...
dobra je i zvezda,u ex jugi najbolja,ali sam mislio na lech odlični navijači,a klub i nije tako popularan....Devil je napisao/la:Ma misli na Lech bre.Mladen je napisao/la:Ako si mislio na Delije da odavno nesta mocnije nisi vidio,to ti vjerujem,postavljaju nove granice i zadatke za sve navijac ena Balkanu a i sire,a ako si mislio na Zvezdu da nije popularna,onda decko ti zivis u nekoj drugoj dimenziji.Ujaci su me 1978 ,kad sam imao 1 -godinu uclanili u Zvezdine navijace,i dan danas imam tu clansku,ponosno je cuvam,da bi ja prije pola mjeseca ponovo uclanio sebe,brata te njegovog dvomjesecnog sina i trogodisnju kcerku.Podatak da smo mi bili od 24357-og do 24361 broja od ljudi koji su se uclanili u tkzv"sociose",clanove ,ZVEZDE,i to za pola mjeseca od poketanja akcije,a taj broj raste iz dana u dan.Ne nije Zvezda popularan klubDabar je napisao/la:pa jbt odavno moćnije slike nisam gledao,nisam znao da su ovako moćni....a i zbog toga što im klub baš i nije popularan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.