FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

katarakta

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la katarakta » 04 jan 2017, 20:57

Ali zato s Krpicem nisu jos ni pricali haha
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 04 jan 2017, 20:59

Sunderland je napisao/la:Senade Mujicu na tebe je red, samo zazeli i dres Slobode je tvoja naredna stanica :bih:
Blizu je. Security u Mercatoru. Obecava da bi ginuo za klub i grb. Odigrao zadnju polusezonu u Poljicama haha
Niko, niko, samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jan 2017, 21:12

Ako ce enormno smanjiti dugove, vratiti pare potrazivacima i nulirati pravosnazne presude, onda neka dovode Jahu, Kuduza i slicne, jer opstanak je neupitan. Samo neka na kraju sezone podnesu izvjestaj o vracenim dugovima i da se okreneno narednim sezonama i stogodisnjici kluba. Ja bih bio presretan ovakvim scenarijem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jan 2017, 21:37

Beduin je napisao/la:Ako ce enormno smanjiti dugove, vratiti pare potrazivacima i nulirati pravosnazne presude, onda neka dovode Jahu, Kuduza i slicne, jer opstanak je neupitan. Samo neka na kraju sezone podnesu izvjestaj o vracenim dugovima i da se okreneno narednim sezonama i stogodisnjici kluba. Ja bih bio presretan ovakvim scenarijem.
Brate jel vjerujes sam da ce uraditi to sto pises :)
Taj dio oko dugova.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jan 2017, 21:45

solinas je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Ako ce enormno smanjiti dugove, vratiti pare potrazivacima i nulirati pravosnazne presude, onda neka dovode Jahu, Kuduza i slicne, jer opstanak je neupitan. Samo neka na kraju sezone podnesu izvjestaj o vracenim dugovima i da se okreneno narednim sezonama i stogodisnjici kluba. Ja bih bio presretan ovakvim scenarijem.
Taj dio oko dugova.
Ne vjerujem. Nego naglas razmisljao i mastao, sta bi bilo kad bi bilo. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jan 2017, 21:47

Beduin je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Taj dio oko dugova.
Ne vjerujem. Nego naglas razmisljao i mastao, sta bi bilo kad bi bilo. :mrgreen:
I ja bi volio da je tako,i da ce vratiti dugove,Selamovica bi prizeljkivao kao Rikelmea. :mrgreen:
Ali...

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 04 jan 2017, 22:48

Solinas
Da se vise ne citiramo, jer obojica pisemo kilometarske postove.
Je.be.m.o raju s tim ovdje.
Ova uprava trenutno nema moju podrsku, to neka ti je odmah jasno.
Ali ne zelim ih pljuvati, barem dok ne vidim rezultat u konacnici, kakav ce biti, ne znamo, do njih je ne do nas.
Niko me ne moze ubijediti da zna sta u vezi pojacanja kada nam ni uprava ne zna nista oko toga.
Kako onda da mi znamo? Pa ni Jaha nije znao da ce igrati u Slobodi, to su oni onako njemu rekli, ajde poigraj i cao.
Hocu samo da ti kazem, sacekajmo, pa cemo zajedno pljuvati.
Na fb ih isto kritikujem i svadjam se sa Fazlom, zajedno s tobom i Beduinom.
Boli me k za Fazlu seljaka.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 jan 2017, 23:04

a gdje se to tacno svadjate? :mrgreen:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 jan 2017, 23:17

fukaratz je napisao/la: Kuduz je u Gracanici, i jesmo ga kontaktirali :urnebes: sta se sekirate samo nek obeca kao Jaha da ce dati posljednji atom snage na pripremama za nasu Slobodu :urnebes: ovo su veoma dobre vijesti za sve forumase jer mozda neki od nas zakucaju na vrata prvog tima :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pocnite sa laganim trcanjem ujutro, nikad se ne zna :nedam: :rol:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

JureKerosevic
Kontakt:

Post Postao/la JureKerosevic » 04 jan 2017, 23:26

Ko zna na sta ce ovo izaci. Kako rekoh prije, ako ce napraviti klub sa svim svojim kapacitetima bez dugova, neka rade sta god hoce. Nece biti prvi. Strepimo i dalje :/
SamoSloboda

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 04 jan 2017, 23:33

Chinaglia je napisao/la:Vlado produzi ugovor, nista, sa igracima se dogovori produzenje ugovora, nista, novi generalni sponzor, nista
dovedemo Jahica, gasimo se :tokralju:
Sasvim slučajno novi sponzor je iz Širokog Brijega, našeg direktnog konkurenta za 6. mjesto koje vodi u ligu za prvaka.
Dogovaramo sponzorstvo s WINom do kraja sezone. Dobićemo neku kintu, malo više od iznosa kojeg bi dobili za nastup u europa ligi ali kome bi taj izlet u Evropu koristio? Nemamo stadiona, nemamo licencu, znači opet Zenica i sve te laži. Ovako bolje vrabac u ruci. ;) malo popustiti u ova naredna 4 kola, stignu nas i prestižu Škripari u 3 kolu nastavka dok se Jaha i ekipa uigravaju

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 jan 2017, 23:35

costacurta08 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Vlado produzi ugovor, nista, sa igracima se dogovori produzenje ugovora, nista, novi generalni sponzor, nista
dovedemo Jahica, gasimo se :tokralju:
Sasvim slučajno novi sponzor je iz Širokog Brijega, našeg direktnog konkurenta za 6. mjesto koje vodi u ligu za prvaka.
Dogovaramo sponzorstvo s WINom do kraja sezone. Dobićemo neku kintu, malo više od iznosa kojeg bi dobili za nastup u europa ligi ali kome bi taj izlet u Evropu koristio? Nemamo stadiona, nemamo licencu, znači opet Zenica i sve te laži. Ovako bolje vrabac u ruci. ;) malo popustiti u ova naredna 4 kola, stignu nas i prestižu Škripari u 3 kolu nastavka dok se Jaha i ekipa uigravaju
Stvarno imate bujnu maštu. Dokle se neće otići...
Nad tobom sunce najljepše sja

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 04 jan 2017, 23:41

Ja ne maštam, davno sam rekao da ćemo u borbu za opstanak a sva ova dešavanja idu tome u prilog, osim naravno ako neko misli da se u ligu za prvaka ide sa pojačanjima iz Svatovca.
Bilo je u jesenjem dijelu par dobrih bljeskova gdje sam se i ponadao da bi mogli nesto napraviti, ali bgmi 'rđavo!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 jan 2017, 23:46

To nema nikakve veze s stvarima koje si napisao u prethodnom postu
Nad tobom sunce najljepše sja

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 04 jan 2017, 23:49

A sto da ne samo su trebali reci u narednih 5 godina ne ocekujte velike rezultate, vracamo dugove i borimo se za opstanak, igracki kadar cemo smanjit i dovodit samo sto mozemo, ja mislim da se na te rijeci niko ne bi ljutio.
Vamo obecavaju titule evropu i dovedu igraca iz Poljica.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jan 2017, 23:56

Skojevska je napisao/la:
A sto da ne samo su trebali reci u narednih 5 godina ne ocekujte velike rezultate, vracamo dugove i borimo se za opstanak, igracki kadar cemo smanjit i dovodit samo sto mozemo, ja mislim da se na te rijeci niko ne bi ljutio.
Vamo obecavaju titule evropu i dovedu igraca iz Poljica.
To je to.

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 05 jan 2017, 00:09

Hvala vam na podršci i na facebooku i na forumu..da nam iduča tekma bude puno Bilino
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2017, 00:13

Treba dovesti zene i pustiti im klipove od Vlade i Mujkanovica, pa neka odrede jesul iskreni ili ne. Nema tu zene ne fulaju, namirisu kada musko laze na 100 kilometara :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jan 2017, 01:04

pinoglavi ti i ja smo iskreni i pravi navijaci Slobode, sto se tesko za jos nekoga ovdje moze reci :kafa:

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 05 jan 2017, 01:26

Hajmo BOMBE hahaha
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 8 gostiju.