hapuc je napisao/la:U pravu je.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ebi seTobeYarabi je napisao/la:Proljece uvjek najbolje odigraju ekipe koje se pripremaju u nasim mocvarama i minskim poljima. koji se qurac imas pripremati u antaliji kad ces do maja igrati u perucici![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Orangina85
- Kontakt:
Pripreme u Antaliji nisu samo zbog uslova vec i velikim dijelom zbog kontakata i prodaje igraca. Antalija se tih par mjeseci pretvara u pijacu i jedan veliki izlog te je prisutan jako veliki broj menadzera i skauta. Cjenovno Antalija nije puno skuplja od Hrvatske. Da ne spominjem veliki broj ekipa za potencijalne prijateljske utakmice...nasa je greska sto smo igrali utakmice protiv relativno jakih protivnika pa nismo u mogucnosti dobiti neko realno stanje zbog cinjenice da te ekipe dosta kombinuju i eksperimentisu u takvim tekmama.
Zrinjski je ove godine skoro zavrsio pripreme u Antaliji ali imaju sponzora za pripreme iz Hrvatske koji insistira da pripreme budu u Hrvatskoj tako da ostaju tamo.
Zrinjski je ove godine skoro zavrsio pripreme u Antaliji ali imaju sponzora za pripreme iz Hrvatske koji insistira da pripreme budu u Hrvatskoj tako da ostaju tamo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel' to mladi Majkl otkriven hahahahahOrangina85 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Majkle pozdravio te tvoj drug Runda, zasto i njemu ne napravis nick ovdje??Majkl je napisao/la:Kukoc u Zrinjskom,sad mi javljaju
RD sports agency...hahahahahahahahahah
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Javi se babuka, i opovrgni gnusne neistine da si samo kvazimenadzercic 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kada sam ja ovde govorio da Michael ima veze sa menadžerima. Džaba govorit...
@High šta bi sa novom temom

@High šta bi sa novom temom
SRETAN BROJ - 1725
Antalija nije uopste skuplja od Hrvatske, pogotovo ne ove godine, upitno je ko ce biti dole nakon ovog svega, svi njemacki klubovi su otkazali, dosta ruskih takodje, tako da te neke prednosti ove godine ne vaze tj. Se tek treba vidjeti ko ce biti dole uopste....takodje je moguce da mi i zbog TA imamo nekih obaveza biti dole...ne znam sta je u ugovoru tacno ali moguce je....Orangina85 je napisao/la:Pripreme u Antaliji nisu samo zbog uslova vec i velikim dijelom zbog kontakata i prodaje igraca. Antalija se tih par mjeseci pretvara u pijacu i jedan veliki izlog te je prisutan jako veliki broj menadzera i skauta. Cjenovno Antalija nije puno skuplja od Hrvatske. Da ne spominjem veliki broj ekipa za potencijalne prijateljske utakmice...nasa je greska sto smo igrali utakmice protiv relativno jakih protivnika pa nismo u mogucnosti dobiti neko realno stanje zbog cinjenice da te ekipe dosta kombinuju i eksperimentisu u takvim tekmama.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 04 jan 2017, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kaže li još štaTobeYarabi je napisao/la:duljevic kaze da lazete sve sto pisete na forumu
SRETAN BROJ - 1725
Maknuše je dušmani...pitic je napisao/la:Kada sam ja ovde govorio da Michael ima veze sa menadžerima. Džaba govorit...
@High šta bi sa novom temom![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakva tema?High je napisao/la:Maknuše je dušmani...pitic je napisao/la:Kada sam ja ovde govorio da Michael ima veze sa menadžerima. Džaba govorit...
@High šta bi sa novom temom![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
nada se da ce sa FKS igrati kvalifikacije za LSpitic je napisao/la:Kaže li još štaTobeYarabi je napisao/la:duljevic kaze da lazete sve sto pisete na forumu
koji je majkl
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Babuka.zlo87 je napisao/la:koji je majkl
Najeminentniji menadzer kantona sarajevo, on i jaran mu medvjed.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Majkle samo nastavite sa reklamama! Najjači ste!FrancescoTotti je napisao/la:Babuka.zlo87 je napisao/la:koji je majkl
Najeminentniji menadzer kantona sarajevo, on i jaran mu medvjed.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Babuka ne radi ni za jednu menadzersku agenciju,ja sam slobodan strijelac.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Pade snijeg, možda su neki odustali od treninga!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
High je napisao/la:Pade snijeg, možda su neki odustali od treninga!
Nikad nisam bio za odlazak u Tursku,to ke po meni lose.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ne zelim Spahica u Sarajevu 
Trenutno korisnika/ca: budzak, Fouzi1, johntravolta123 i 77 gostiju.