meni je drago sto Fabregas dolazi u BarselonuQUARESMA 18<<< je napisao/la:meni je vise zao sto guti odlazi neg raul
p.s. djeca se vracaju a ne tjeraju od kuce...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
meni je drago sto Fabregas dolazi u BarselonuQUARESMA 18<<< je napisao/la:meni je vise zao sto guti odlazi neg raul
Posto 99% nece, nek odma pocnu smisljati ime za ribolovno drustvo, recimo "Škobalj"kenank7 je napisao/la:Ove godine ako RMD ne osvoji Primeru,neka onda fino raspuste ekipu i svi zaedno odu ribe pecat.![]()
![]()
Nadam se najboljem za vas ,a mislim da će tako i biti jer gdje je Special One tu su i trofeji,tako je bilo i kad je bio u Portu,pa kod nas,u Interu i sad će i s vama biti superioran![]()
![]()
semafresh< je napisao/la:Posto 99% nece, nek odma pocnu smisljati ime za ribolovno drustvo, recimo "Škobalj"kenank7 je napisao/la:Ove godine ako RMD ne osvoji Primeru,neka onda fino raspuste ekipu i svi zaedno odu ribe pecat.![]()
![]()
Nadam se najboljem za vas ,a mislim da će tako i biti jer gdje je Special One tu su i trofeji,tako je bilo i kad je bio u Portu,pa kod nas,u Interu i sad će i s vama biti superioran![]()
![]()
Smijem dat glavu da ce kad Iker dodje u godine poslat glomaznu ponudu za De Geu.tony-mortale je napisao/la:ovaj sam klub jako cijenio i u španiji mi je bio daleko najdraži ali ovako škartirati dvije najveće legende sebi jedan takav klub ne smije dopustiti, pa zar im stvarno nisu mogli ponuditi ugovor na još 1-2 god, nek ulaze s klupe imaće šta mlađi igrači od njih naučiti sigurno,pa kad se oproste dati im neke funkcije u klubu, a ne ovako.
možda i najveći igrač reala svih vremena ide za nekih par miliona igrati u neki gelzenkirhen??- bruka
ma sramota nek bude tog predsjednika, šta je sljedeće škartiraće ikera čim napravi 3-4 kiksa??
ma fujjj
Ma kakav De Gea, previse su ga uzdigli. Jest dobro branio, ali to nije kalibar za Reala. Iker ce otici za 5-6 godina, a tad ce De Gea biti zaboravljenChologol je napisao/la: Smijem dat glavu da ce kad Iker dodje u godine poslat glomaznu ponudu za De Geu.
Ma neeeee, kakav translator, on zivi u Madridu, zna Raula ko svoj penisčekgeronimo je napisao/la:Brnjo, šta ti misliš kako ovaj El_7 prenosi vijesti? Koristi li on translator ili, pak, razumije španski?
Imali su oni obojica ugovore na jos godinu dana. Raul je trazio da ode, i nece ga Real tjerati da ostane. Guti je govorio kako bi isao, kasnije kako ne bi, i onda mu je Mourinho rekao da za njega nema mjesta i da pakuje kofere.tony-mortale je napisao/la:ovaj sam klub jako cijenio i u španiji mi je bio daleko najdraži ali ovako škartirati dvije najveće legende sebi jedan takav klub ne smije dopustiti, pa zar im stvarno nisu mogli ponuditi ugovor na još 1-2 god, nek ulaze s klupe imaće šta mlađi igrači od njih naučiti sigurno,pa kad se oproste dati im neke funkcije u klubu, a ne ovako.
možda i najveći igrač reala svih vremena ide za nekih par miliona igrati u neki gelzenkirhen??- bruka
ma sramota nek bude tog predsjednika, šta je sljedeće škartiraće ikera čim napravi 3-4 kiksa??
ma fujjj
Ma kakav De Gea, previse su ga uzdigli. Jest dobro branio, ali to nije kalibar za Reala. Iker ce otici za 5-6 godina, a tad ce De Gea biti zaboravljenBrnjoo je napisao/la: Smijem dat glavu da ce kad Iker dodje u godine poslat glomaznu ponudu za De Geu.
Vicevi su ti u podforumu "diskusije".Brnjoo je napisao/la:Zato je Iker prema svakome najbolji golman svijeta, od nogometnih institucija do sportskih medija.
Victor Valdez je branio bolje od De Gee i usudim se reci cak jednako dobro kao Casillas.
Uglavnom, taj De gea ce za koju godinu biti zaboravljen
Kao prvo Aguero nije klasicni napadac i zato nije ni igrao u Argentini s obzirom da je istoj potreban klasicni napadac bez kojeg su igrali duze vrijeme, to Milito sigurno nije jer nije dovoljno pokretan, zato je i igrao sa Higuainom.Brnjoo je napisao/la:Dobro, ti se mozes nadati, kao sto se vec duze vrijeme nadate da ce Aguero biti jedan od boljih napadaca, ako nista, barem u Argentini, ali ni to mu ne polazi za rukom.
Ahajuznjak> je napisao/la:hahahaahhhahaahhhon je odavno jedan od najboljih igraca na svijetu i bolji je od kloca Pipite bar 4-5 puta
![]()
Dobar si majke mi. Taj Luis Filipe je kanta ko svi ostali bekovi u Spaniji (lijevi naravno), a sto se tice 2. najboljeg golmana lige, taj vas isti nece dovesti ni do treceg mjesta a kamoli naslova prvaka. A govoreci o najboljem napadacu na svijet... pa dobro, nije lose u jednoj sezoni zabiti samo 18 golova a odigrati 15 utakmica vise nego sto si golova zabioChologol je napisao/la:Kao prvo Aguero nije klasicni napadac i zato nije ni igrao u Argentini s obzirom da je istoj potreban klasicni napadac bez kojeg su igrali duze vrijeme, to Milito sigurno nije jer nije dovoljno pokretan, zato je i igrao sa Higuainom.Brnjoo je napisao/la:Dobro, ti se mozes nadati, kao sto se vec duze vrijeme nadate da ce Aguero biti jedan od boljih napadaca, ako nista, barem u Argentini, ali ni to mu ne polazi za rukom.
I nemam se ja sta nadati: Imamo 2. najboljeg golmana lige, najboljeg lijevog beka, i najboljeg napadaca na svijetu.
Jel ti to govoris o Agueru? Bolji od Pipite?juznjak> je napisao/la:hahahaahhhahaahhhon je odavno jedan od najboljih igraca na svijetu i bolji je od kloca Pipite bar 4-5 puta
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.