Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 26 jul 2010, 22:18

t mac ce bit starter umjesto brewera ak dode naravno i siguran sam da je bolji nego u knicksima i da ima puno
veci motiv sad i jos nesto on ima 31g ak bude zdrav moze nam dat dobre 3 godine u dresu bullsa
a deng je siguran na svom mjestu kako bi ga rose koristio moglo bi tu bit dobrih akcija jedva cekam da ovo bullsi kompletiraju

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 jul 2010, 22:20

brewer ce biti starter, on i jest poptisao ugovor zato sto su mu rekli da ce biti starter. nisam siguran, mozda je to stajalo i u ugovoru.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 jul 2010, 23:34

ne vjerujem nema toga u ugovoru to ce se tek znat na pocetku sezone kad prode kamp a to da je brewer starter se odmah pretpostavljalo ako t mac dode i bude dobar grijace klupu brewer ali t mac nece igrat 35 minuta sigurno tak da ce brewer doc na svoje a on ce i denga mjenjat

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 jul 2010, 00:06

ma kad ti kazem, pocinjat ce utakmice sa klupe. smijem se okadit u sta god hoces.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jul 2010, 01:19

Nema Brewer sta grijat klupu on ce u tom slucaju igrati odnosno ulaziti umjesto Denga, a i umjesto T Maca jer na obadvije pozicije moze igrati...znaci opet bi Brewer imao tu nekih 25 minuta po utakmici

Evo i video T Mac poslije treninga u Chicagu :)

http://www.chicagobreakingsports.com/20 ... bulls.html
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 jul 2010, 13:17

ima li sta za t maca odradio je trening dobro je sutao ali valjda se ne krece bas onako kako su mislili e sad ovaj trener bullsa ga zna iz perioda kad je bio u huostonu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jul 2010, 17:03

nista se nezna i nije sigurno...mnogi ne vole zato sto je dao bas ovakve izjave, kao da je vec igrac Bullsa...ebiga reko sam vec on jos uvjek sebe vidi kao startera, a ja mislim objektivno Brewer je najbolja opcija, jer Rose ne igra odbranu dobru, a ako mu se u startnoj petorci doda T Mac onda nam se ne pise dobro
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 28 jul 2010, 21:24

nista od t-maca 8-) navodno je bio los na treningu, bio je preaspaor i slabo okretan, a ni one izjave mu bas ne idu u korist. sad su u lovu na fernandeza za kojeg nude johnsona. druge opcije su keith bogans, mason jr. i eddie house.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2010, 02:47

Wolverine je napisao/la:nista od t-maca 8-) navodno je bio los na treningu, bio je preaspaor i slabo okretan, a ni one izjave mu bas ne idu u korist. sad su u lovu na fernandeza za kojeg nude johnsona. druge opcije su keith bogans, mason jr. i eddie house.

ma nije jos nista odluceno ipak ce sacekati da vide dali se sta moze drugo uzeti....pa jesu li nam ova trojica bolji od T Maca?... nesto neznam , ali ja bi ipak njega vise volio bez obzira na sve
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 29 jul 2010, 06:48

nemogu da vjerujem na sta je spao da se klub poigrava sa njim i to za minimalac, ajde ti brate mili u bosnu i bices starter 100% sad kad je Sehovic napustio klub.
Tracy McGrady!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2010, 12:32

Edo_Majka je napisao/la:nemogu da vjerujem na sta je spao da se klub poigrava sa njim i to za minimalac, ajde ti brate mili u bosnu i bices starter 100% sad kad je Sehovic napustio klub.
ma ja bi ga volio brate , ali sto jest jest nije za startera trenutno.Bullsi nece da se nama desi ko Memphisu sa Iversonom.Da on igra malo odbranu, sigurno bi ga uzeli,ali kazu da se slabo krece i to odmah znaci da nema njegove odbrane nikako, a on i Rose skupa u odbrani su 0.Rose je izgleda i odbranu popravio neku noc u onoj utkamici bijeli i plavi on je imao cak 5 ukradenih lopti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 jul 2010, 12:35

SaltCityAttack je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:nemogu da vjerujem na sta je spao da se klub poigrava sa njim i to za minimalac, ajde ti brate mili u bosnu i bices starter 100% sad kad je Sehovic napustio klub.
ma ja bi ga volio brate , ali sto jest jest nije za startera trenutno.Bullsi nece da se nama desi ko Memphisu sa Iversonom.Da on igra malo odbranu, sigurno bi ga uzeli,ali kazu da se slabo krece i to odmah znaci da nema njegove odbrane nikako, a on i Rose skupa u odbrani su 0.Rose je izgleda i odbranu popravio neku noc u onoj utkamici bijeli i plavi on je imao cak 5 ukradenih lopti

T-Mac je rekao da ako ne bude na nivou da nema nista protiv klupe, ali ko zna mozda podivlja a znamo kakav je kad podivlja sto nebi stavili igraca onda koji moze zabit 20+ nekad na startera. Mozda da mu se ponudi nesto kao i Ginobiliju da bude 6th man.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2010, 12:59

ma niko nije u to siguran ****, ali eto ako bude da dovedu Housa ja nebi volio nema sanse ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 29 jul 2010, 13:00

ja vjerujem u njega da moze jos dosta toga pokazati samo da ga povrede zaobidju, a to je sasvim realno da bude na klupi ako to zasluzi, ali ako dodje mislim da ce poludjeti jer ce mu ovo biti nizak udarac i on ce htjeti pokazati da jos nije za staro gvozdje, ipak svi mi koji ga znamo od pocetka svjesni smo sta sve on moze, gledao sam ga u NYK i vidio sam da covjek jednostavno nece da bude sebican, e sad ako u pukne film onda bi mogao da vrati onu svoju drskost prema protivnicima sto bi znacilo da bi vise trazio ulaz pod kos a kad to radi samo je uz faul zaustavljiv, jos ce mu ici na ruku sto ima Rose u ekipi koji takodje ide cesto 1 na 1 tako da nece biti uvjek 2 igraca oko njega. Samo molim Boga da ode u neku ekipu koja se bori za naslov jer bi i on tada imao vise motivacije da uspije sto mu do sada nije uspjelo a to je da uzme naslov. Sacekajmo jos koji dan pa cemo vidjeti sta ce biti sa njim.
Tracy McGrady!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2010, 13:23

ma nadam se da ce doci vamo, jer kako kazu u Portlandu da je Boston trenutno prva opcija za trade Fernandeza, tako da Bullsi onda ce morati uzeti T Maca...samo se nadam da nece biti problema poslije :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 jul 2010, 16:03

moj prvi izbor je rookie xavier ali izgleda da su bullsi zaboravili na njeg
a t mac po meni prije svih ovih house bogans i to ma s t macom je rizik mali a dobitak bi mogao bit velik on ako uspije vratit dio forme od prije nek bude starter ako moze dat vise ekipi nek da a ako ne bude mogao sam je rekao da nema nis protiv klupe

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2010, 17:45

dema je napisao/la:moj prvi izbor je rookie xavier ali izgleda da su bullsi zaboravili na njeg
a t mac po meni prije svih ovih house bogans i to ma s t macom je rizik mali a dobitak bi mogao bit velik on ako uspije vratit dio forme od prije nek bude starter ako moze dat vise ekipi nek da a ako ne bude mogao sam je rekao da nema nis protiv klupe

ma ja bi bio zadovoljan d T Mac ubaci 10 po utakmici i ne treba vise :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 jul 2010, 23:20

on sad moze 10 poena ubacit bez problema ali kad bi uz to imao 5 asista i igrao odbranu koliko moze tj da se potrudi sto vise evo house je otisao nemaju bullsi bas preveliki izbor

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jul 2010, 01:58

ma nakraju mi ni njega necemo potpisati, jer evo House potpisao za Miami, i tako nemamo neku drgu bolju opciju nego taj trade za Fernandeza...ma nadam se da ce ga potpisati, ako se slozi da ce ulaziti sa klupe i da ce imzti dovoljano minuta naravno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 30 jul 2010, 02:40

E moji jarani o kome toliko raspravljate ,T mac ima ugovor od 23 miliona a ono sto je odigrao za Knickse nije vrijedno ni pare .
T mac je gotov ,on je totalno izgubljen za basket.
Izgleda vi nesto procitate u novinama i to je to,ja sam ga gledao i u Raptorsima i Hostonu i u Knicksima (sve utaknmice jer zivim blizu Medisona)on nije cak ni prosjecan bio u Knicksima a da ne govorimo o nekim dobrim igrama.On samo zauzima mjesto nekome mladjem i perspektivnijem.A sto se tice Housea nemojte ni njega zaliti
nije se Miami usrecio,on ce biti samo na spisku,kada on nije mogao da igra vise od par minuta u onakvom Kniksu,sta da se onda dalje raspravlja.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: tiketoke i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []