Nisam ni s jednim imao iskustva, ali sitnice odlucuju, ti moras skontati je li ti bitnija prednja kamera i baterija vise od cini mi se boljeg procesora (ipak je malo brzi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidi...telefon mi sluzi za pozive i za 3-4 aplikacije u vrh glave. Tako da nisam nikad, niti cu davati neke vece pare za to i uzimat neke top modeleQUARESMA 18<<< je napisao/la:Zar bas da uzimas midrangere od lg.a i htc.a ?
Izmedju ta dva htc samo zbog procesora.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Pa nađi u tom cjenovnom rangu nešto boljehodža je napisao/la:Vidi...telefon mi sluzi za pozive i za 3-4 aplikacije u vrh glave. Tako da nisam nikad, niti cu davati neke vece pare za to i uzimat neke top modeleQUARESMA 18<<< je napisao/la:Zar bas da uzimas midrangere od lg.a i htc.a ?
Nisam ni napisao da ganjas top modele.hodža je napisao/la:Vidi...telefon mi sluzi za pozive i za 3-4 aplikacije u vrh glave. Tako da nisam nikad, niti cu davati neke vece pare za to i uzimat neke top modeleQUARESMA 18<<< je napisao/la:Zar bas da uzimas midrangere od lg.a i htc.a ?
Imas ovih Xiaomia za 3 glave, nisu losi telefoni.hodža je napisao/la:Pa dajte prijedloge ondajedno 3 stoje, i ne bih polovno nista
Ako vec dajes 300km u kesu protegni se jos 50-ak km i kupi samsung j5 2016 nov i miran si a imas extra uredjaj,sto napisa gore kolega alemhodža je napisao/la:Pa dajte prijedloge ondajedno 3 stoje, i ne bih polovno nista
Jesi imao neki mobitel,od nabrojanih zadnje 2 godine da je star. Ako nisi onda napamet pričaš. Samsung je morao povući svoj flagship mobitel iz prodaje. Gorio ko lud,zapali se. To da se desilo nekom drugom mogao bi odmah bankrotirat. Ali eto platis Samsung 1600 KM i on ti se zapali. To ne znači da su Samsung mobiteli loši,ali su svakako precijenjeniBosniacum Lilium je napisao/la:nemoj huawei sa tim mjau mjau markama
i Tata se prodaje u Indiji ko mahnita, pa bih ja radije pjehoke nego sto bih Tatu vozio
samo iPhone bracadema je napisao/la:Jesi imao neki mobitel,od nabrojanih zadnje 2 godine da je star. Ako nisi onda napamet pričaš. Samsung je morao povući svoj flagship mobitel iz prodaje. Gorio ko lud,zapali se. To da se desilo nekom drugom mogao bi odmah bankrotirat. Ali eto platis Samsung 1600 KM i on ti se zapali. To ne znači da su Samsung mobiteli loši,ali su svakako precijenjeniBosniacum Lilium je napisao/la:nemoj huawei sa tim mjau mjau markama
i Tata se prodaje u Indiji ko mahnita, pa bih ja radije pjehoke nego sto bih Tatu vozio
Lenovo Vibe K5 Plusdema je napisao/la:Jesi imao neki mobitel,od nabrojanih zadnje 2 godine da je star. Ako nisi onda napamet pričaš. Samsung je morao povući svoj flagship mobitel iz prodaje. Gorio ko lud,zapali se. To da se desilo nekom drugom mogao bi odmah bankrotirat. Ali eto platis Samsung 1600 KM i on ti se zapali. To ne znači da su Samsung mobiteli loši,ali su svakako precijenjeniBosniacum Lilium je napisao/la:nemoj huawei sa tim mjau mjau markama
Jesi ikad imao zte nubia z7 Max. Ako nisi kako možeš znati da ne valja. A ovo drugo uzeo si coolpad lošijih karakteristika da si uzeo npr cool 1 to bi bila druga priča. U bh telecomu su preskupi mobiteli i nemaju oni 3 ili 4 flagship mobitela. Jedna kategorija su flagship mobiteli npr ovaj zte je flagship of prije 2 godine i ima jači i bolji procesor od j5 ,jer je on mid range of samsungakoalem je napisao/la:Vidim i telekom počeo ove neke pikaću marke prodavati. Ja uzeh Coolpad Torino, nakon mjesec - dva korištenja sam malo intenzivnije testirao kameru i skontah da je ****. Pa kamera sa j5 je **** nikon za ovaj telefon. Baterija se troši prilično brzo za razliku od J5(ako upališ knock on mode, dok telefon spava od navečer do ujutro ode oko 15%), i display je nekakav ... bez saturacije, blijed. Kao i svaka slika koju uslikam. Njihova ZEN varijanta (zen weather, zen alarm, zen space i cool batler) mi ide malo na klinac. Stavio bi stock android 6 na njega, zna li neko kako?
Poenta svega ovoga da neću više nikad telefon kupit za koji ne postoji bilo kakav review. Daleko od toga da je telefon loš, ali brate za 450 KM moglo je bolje. Ide ovo uskoro materi, a ja ću na starog lisca, nokiu
Tako da bi ja radije uzeo J5 2016 nego pika pika zte max.