solinas je napisao/la:fukaratz je napisao/la:naravno i bez grada oni su truba! meni je drago sto su promjenili statut cisto zbog robijasa sto su ustrajali u borbi i radujem se njihovom povratku na tribine! ali Celik je i dalje u g.ovnima do grla vecim nego mi......... tek sad im predstoje borbe prave

ali nasi klubovi bez privatizacije, odnosno bez nekakvog "gazde" (Mamic, Volpi) koji ce kesirati kad bude trebalo ne mogu opstati nazalost

sve si ti upravu,ali.....mi imali nekog gazdu u pokusaju,pa malo njegove gluposti,malo malo Jasmin i onakvi ko fazla,malo i nepostojanje jasnog zakona o sportu i kurcevaca.
A onakvi ko Jasmin i pojedini koji imaju korist nikada nece dat privatizovat.nazalost.
ma dat ce privatizovati ozbiljnom covjeku, Azmir koliko god ga gotivili nije bio ozbiljan

evo Volpi izgradi Rijeki stadion na Rujevici yebe mu se za grad, da svoje pare i radi stadion. covjek nije nikad kukao za posjetu. Osijek preuzeo lik iz Madjarske odnosno grupacija. doveli dobre igrace, vratili najbolju Osjecku dijecu i pobjedjuju redom ..... nikad nisu kukali za bilo sta

kod nas samo nekakva kuknjava bila, pa malo raje na stadionu, pa zasto protiv Drine niko ne navija, sve neke historijske sjednice, hocel grad ovo, hocel Azmir ono........ pod gazdom mislim na covjeka koji ce voditi klub kao dd ili u nekom drugom obliku i kojem nece trebati pare od bilo koga. covjek koji ce se posvetiti klubu 365 dana u godini a ne ko Azmir kad ode u USA (opravdano jer zivi od te firme) kod nas raspad sistema 3 mjeseca........i kad imas takvog covjeka Jasmin mu moze samo podudlati