FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 06 jan 2017, 00:17

solinas je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:naravno i bez grada oni su truba! meni je drago sto su promjenili statut cisto zbog robijasa sto su ustrajali u borbi i radujem se njihovom povratku na tribine! ali Celik je i dalje u g.ovnima do grla vecim nego mi......... tek sad im predstoje borbe prave :kafa: ali nasi klubovi bez privatizacije, odnosno bez nekakvog "gazde" (Mamic, Volpi) koji ce kesirati kad bude trebalo ne mogu opstati nazalost :!:
sve si ti upravu,ali.....mi imali nekog gazdu u pokusaju,pa malo njegove gluposti,malo malo Jasmin i onakvi ko fazla,malo i nepostojanje jasnog zakona o sportu i kurcevaca.
A onakvi ko Jasmin i pojedini koji imaju korist nikada nece dat privatizovat.nazalost.
ma dat ce privatizovati ozbiljnom covjeku, Azmir koliko god ga gotivili nije bio ozbiljan :!: evo Volpi izgradi Rijeki stadion na Rujevici yebe mu se za grad, da svoje pare i radi stadion. covjek nije nikad kukao za posjetu. Osijek preuzeo lik iz Madjarske odnosno grupacija. doveli dobre igrace, vratili najbolju Osjecku dijecu i pobjedjuju redom ..... nikad nisu kukali za bilo sta :!: kod nas samo nekakva kuknjava bila, pa malo raje na stadionu, pa zasto protiv Drine niko ne navija, sve neke historijske sjednice, hocel grad ovo, hocel Azmir ono........ pod gazdom mislim na covjeka koji ce voditi klub kao dd ili u nekom drugom obliku i kojem nece trebati pare od bilo koga. covjek koji ce se posvetiti klubu 365 dana u godini a ne ko Azmir kad ode u USA (opravdano jer zivi od te firme) kod nas raspad sistema 3 mjeseca........i kad imas takvog covjeka Jasmin mu moze samo podudlati :kafa:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jan 2017, 00:20

fukaratz je napisao/la:
solinas je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:naravno i bez grada oni su truba! meni je drago sto su promjenili statut cisto zbog robijasa sto su ustrajali u borbi i radujem se njihovom povratku na tribine! ali Celik je i dalje u g.ovnima do grla vecim nego mi......... tek sad im predstoje borbe prave :kafa: ali nasi klubovi bez privatizacije, odnosno bez nekakvog "gazde" (Mamic, Volpi) koji ce kesirati kad bude trebalo ne mogu opstati nazalost :!:
sve si ti upravu,ali.....mi imali nekog gazdu u pokusaju,pa malo njegove gluposti,malo malo Jasmin i onakvi ko fazla,malo i nepostojanje jasnog zakona o sportu i kurcevaca.
A onakvi ko Jasmin i pojedini koji imaju korist nikada nece dat privatizovat.nazalost.
ma dat ce privatizovati ozbiljnom covjeku, Azmir koliko god ga gotivili nije bio ozbiljan :!: evo Volpi izgradi Rijeki stadion na Rujevici yebe mu se za grad, da svoje pare i radi stadion. covjek nije nikad kukao za posjetu. Osijek preuzeo lik iz Madjarske odnosno grupacija. doveli dobre igrace, vratili najbolju Osjecku dijecu i pobjedjuju redom ..... nikad nisu kukali za bilo sta :!: kod nas samo nekakva kuknjava bila, pa malo raje na stadionu, pa zasto protiv Drine niko ne navija, sve neke historijske sjednice, hocel grad ovo, hocel Azmir ono........ pod gazdom mislim na covjeka koji ce voditi klub kao dd ili u nekom drugom obliku i kojem nece trebati pare od bilo koga. covjek koji ce se posvetiti klubu 365 dana u godini a ne ko Azmir kad ode u USA (opravdano jer zivi od te firme) kod nas raspad sistema 3 mjeseca........i kad imas takvog covjeka Jasmin mu moze samo podudlati :kafa:
Ma slazem se,ovako nemoze...privatizacija potpuna i to je to...
Ako ne ide,znas koga prozivati makar :D salim se
ovako zaista ne ide...Slazem se da je Azmir bio,ne neozbiljan....meni je vise bio,neodlucan....ako me razumijes...bilo proslo,gotovo,ali kazem,slazem se,samo privatizacija...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 jan 2017, 00:39

:thumbup: bravo majstore neodlucan je prava rijec :kafa: koga nema bez njega se mora dalje, na kraju kad sagledas privatizacija je neophodna :kafa:
Sloboda Tuzla

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 06 jan 2017, 02:50

A sta cemo... ja drugog kluba nemam... Slobodo ti si moja ljubav, moja radost sreca, moja boool..

WWIN
Kontakt:

Post Postao/la WWIN » 06 jan 2017, 11:15

HElo je napisao/la:
costacurta08 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:To nema nikakve veze s stvarima koje si napisao u prethodnom postu
U Lištici su svi ili familija ili pajde. Kod njih je sve podređeno materijalnom i patriotizmu, nema toga ko će me ubijediti u to da je ovaj sponzorski dogovor potpisan zato što wiliams voli da sponzorira klubove koji će MOŽDA u ligu za prvaka. Što ne sponorišu Zrinjskog? Zato što su u svađi sa klubom NK Široki, radi se u principima, Hercegovci su to bato moj.
Što neko reko, spreman sam pojesti sva goFna sto sam iskenjao ako me demantuju. Jedini nacin da budemo 100% sigurni je proljeće i nastavak prvenstva...... ustvari 10. januar i prozivka, da vidimo koliko će se i KOJI ljudi pojaviti na treningu.
A mozda je to samo marketing tj jednogodisnje sponzorisanje Slobode kako bi se "uvuklo" Tuzlacima (centar treci po br. stanovnika u BiH) i TK (najmnogoljudnijem kantonu) te na taj nacin pokusao uzeti primat od P...... kladionice u ovo ne bas "sjajno doba" za kladionice u BiH. Jer sta ti imas od sponzorisanja Sirokog (oko 28 000 stanovnika) ili zrinjskog (pola Mostara jer su druga polovica velezovci) kad mozes probati "uzeti" Tuzlu (120 hiljada stanovnika) i TK (470 hiljada stanovnika) na ovaj nacin.
Ali bitno je odma o mahalskim zavjerama i prevarama, sto bi rekao jedan mudar covjek "Znam ja nas **** ti nas".
:clap:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 jan 2017, 13:52

ne dopada mi se privatizacija, nije mi to siguran modalitet, bar ne na ovim prostorima
mislim da je svaki "dobar" modalitet, bolji od tog

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 jan 2017, 13:56

Chinaglia je napisao/la:ne dopada mi se privatizacija, nije mi to siguran modalitet, bar ne na ovim prostorima
A sta je druze midalitet da prosis novac svaki mhesec. Bez privatizacije nema dobrog fudbala. Prije 3 god bugare smo mogli samobsanjat u ligi prvaka i lugi wvrope na kladionucama samo si mogo par jedan odugrat. A za 3 god napravise stadione i skok . A mi i dalje prosimo

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 06 jan 2017, 13:57

Bravo za predsjednika, ako ispuni ovo 60 % što priča bit će dostojna zamjena Azmiru!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 jan 2017, 13:59

A sta mislis na sponzora. Dobar potez i 100 000 km u kasi kluba

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 06 jan 2017, 14:17

Mortus je napisao/la:Muamer Zoletić Free Agent,
imal' ko da kontaktira Mačora, ovog ne smijemo izgubiti
Kod Tom Cat-a je u Kikačima, on i Gradimir Crnogorac, samo kažem... :mrgreen:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 06 jan 2017, 14:27

Titula ale titula ale titula je na Tusnju ale

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jan 2017, 14:38

"Ne vole tuzlaci Slobodu koliko se zaklinju".
E svaka ti cast Senade na ovoj recenici.

Sta kaze covjek preminuo dosla njegova zena i tuzila klub :rol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 jan 2017, 14:49

I još dalje ovo
"Angažovali smo revizora da nam kaže šta se dešava, koliko smo široki i duboki, kao i pravnika da nam pravne stvari riješi jer dolaze ljudi koji nisu nigdje zavedeni. Na našoj web stranici vrlo brzo će izaći imena onih koliko potražuju i šta."

Hajd dabogda da i to vidimo

"Nezadovoljni smo trenerima u omladinskom pogonu. Prošli predsjednik i njegova svita nisu marili za omladinski pogon pa su neki ljudi koristili da rade šta hoće. Mladi igrači iz Slobode svih ovih godina su išli džaba, nikakve obaveze nisu imali prema Slobodi. S praksom tih ispisnica prekidamo".

Opet preseravanje...

"Nećemo dozvoliti da menadžeri prodaju našu djecu, neka se sa njihovim roditeljima dogovore. Što se tiče ugovora Kostića i Veselinovića, oni su igrači Slobode do ljeta. Oko novog ugovora smo 85-90 posto stvari dogovorili, a ni oni nisu izrazili želju da odu".

Samo da ne bude "85% ostaju, a 100% idu"...Veseli može i ići što se mene tiče. A neka otjerjau Husaru prvo pa onda možemo pričati oko menadžera i naše djece.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 jan 2017, 15:01

Moram da se javim nakon dugo dugo vremena i po prvi put u zivotu pohvalim Senada TC makar za izjavu koju je dao danas;

S druge strane, mandat Denisa Karića na mjestu sportskog direktora još nije siguran, iako je on prije nekoliko dana putem zvanične stranice imenovan sportskim direktorom.
"Karić je vršilac dužnosti sportskog direktora. On će na osnovu toga kakav plan napravi povodom razvoja omladinskog pogona ostati na čelu sportskog segmenta, ili otići sa pozicije ako ne zadovolji naše kriterije. To mu je svojevrstan test, jer nismo zadovoljni načinom na koji se stvari rade u omladinskom pogonu. Igrači dobijaju ispisnice benz problema, ne ulaze u prvi tim i Sloboda od njih nema nikakve koristi. To se uskoro mora promijeniti", završio je Mujkanović.

Kapa do poda, nek ne mlati praznim qrcem, samo rad i dokazivanje pa onda pohvale.
075

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 jan 2017, 15:03

:mrgreen: Pa sve koje si sad angazovao u veh kluba a to je denis karić , mikica i lepina su vedrili i oblacili u omladinskom pogonu. Oni su licno reketirali roditelje i naturali menadzere perspektivnoj djeci. Toliko su bili autonomni da im bivsi predsjednik nije mogo nista jel je klub poslovo preko njih.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 jan 2017, 15:11

TzBulevar87 je napisao/la:Moram da se javim nakon dugo dugo vremena i po prvi put u zivotu pohvalim Senada TC makar za izjavu koju je dao danas;

S druge strane, mandat Denisa Karića na mjestu sportskog direktora još nije siguran, iako je on prije nekoliko dana putem zvanične stranice imenovan sportskim direktorom.
"Karić je vršilac dužnosti sportskog direktora. On će na osnovu toga kakav plan napravi povodom razvoja omladinskog pogona ostati na čelu sportskog segmenta, ili otići sa pozicije ako ne zadovolji naše kriterije. To mu je svojevrstan test, jer nismo zadovoljni načinom na koji se stvari rade u omladinskom pogonu. Igrači dobijaju ispisnice benz problema, ne ulaze u prvi tim i Sloboda od njih nema nikakve koristi. To se uskoro mora promijeniti", završio je Mujkanović.

Kapa do poda, nek ne mlati praznim qrcem, samo rad i dokazivanje pa onda pohvale.
Pa neznam onda ko ovfje laze predsjednik kluba ili onaj ko uređuje site kluba ovo je njihova objava
http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... fk-sloboda

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 06 jan 2017, 15:12

Ma ovaj nije nista rekao sto i azmir nije prije spomijao, a ovo za Denisa mogu samo djeci prodavati pricu, isto kao da nece on donijeti program rada kojim ce ovi kao biti zadovoljni i on dobi mjesto sportskog direktora... I od danas im ponovo nista ne vjerujem, jer iz dana u dan mijenjaju price oko igraca, i jos jedna stvar sluzbenu stranicu bi trebalo ugasiti jer iznosi neistine

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 jan 2017, 15:14

pa citaj pazljivo, dogovoreno je :urnebes:
bice to ok :salut:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 jan 2017, 15:35

Od kad je predsjednik iznjeo je tri stvari i đisle je pobio , mislim na site kluba i izjavama u medijima kaze jedno a kad drzi press drugo ili pobije. Ne kazem da nema volje da uradi bolje al nemoj bivseg piminjat i ljagat koji je doso u klub rasula i sebe gde si zazeko ile nornalnije stanje i sto si u klub dove te iste koji su urnisali omladinski pogon

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 jan 2017, 15:43

Kakve varalice.. Ahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.