Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Iako mi nisu medju najdrazim premijerligasima (cisto sportski rivalitet) isto podrska navijacima Celika na ovoj velikoj pobjedi danas.
NK Široki Brijeg
Listam par stranica unazad, da Bog sacuva razmisljanja opcenito. Zemljo draga ko sve zivi u tebi... Tobejarabi ccc.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- brkatasomina
- Kontakt:
Iako idemo im prvo kolo, pobjeda navijača u Zenici čestitke!
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
-
Convicts1988
- Kontakt:
brkatasomina je napisao/la:Iako idemo im prvo kolo, pobjeda navijača u Zenici čestitke!
Hvala brko moj
- TobeYarabi
- Kontakt:
sta jeDerdiyok je napisao/la:Listam par stranica unazad, da Bog sacuva razmisljanja opcenito. Zemljo draga ko sve zivi u tebi... Tobejarabi ccc.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne smijem vise ni napisati tu rijec [emoji38] ubuduce cu da koristim subhanallahTobeYarabi je napisao/la:sta jeDerdiyok je napisao/la:Listam par stranica unazad, da Bog sacuva razmisljanja opcenito. Zemljo draga ko sve zivi u tebi... Tobejarabi ccc.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Fudbal se igra pred navijačima i zbog navijača, što mu kao sportu daje smisao.
Danas je jedan od najvećih bosanskohercegovačkih klubova vraćen u ruke upravo navijača, koji ga jedini bezuslovno vole.
To je svakako pobjeda za BH sport, te se nadam da će i ostali klubovi politiku, i sve ono negativno što ona nosi, odstraniti iz svojih redova.
Danas je jedan od najvećih bosanskohercegovačkih klubova vraćen u ruke upravo navijača, koji ga jedini bezuslovno vole.
To je svakako pobjeda za BH sport, te se nadam da će i ostali klubovi politiku, i sve ono negativno što ona nosi, odstraniti iz svojih redova.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
nadam se da ce ss.ba opet obezbjediti live stream sa pripremnih utakmica

Cestitke Celiku na izabranom statutu, nadam se da je to znak da ostajete u ligi, jer steta da se na najboljem nasem stadionu igra nogomet iz cvajte.
Ne simpatisem vas ni najmanje, ali imate tradiciju, grad, navijace, stadion, i nasem nogometu treba jak Celik.
Sretno robijo!
Ne simpatisem vas ni najmanje, ali imate tradiciju, grad, navijace, stadion, i nasem nogometu treba jak Celik.
Sretno robijo!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kome ce ova Krupa Koljica uvaliti
Trese se gora, cuj Deportivo zainteresovan
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
GradKamena1
- Kontakt:
Mogo bi ovaj Stojicev dignut titulu u Hercegovini !
mene ovo sa elvirom najvise asocira na jedan vas slucajMokroguz je napisao/la:Kome ce ova Krupa Koljica uvalitiTrese se gora, cuj Deportivo zainteresovan
posto volis olimpic,sigurno ces me podsjetiti kako se zvao onaj prije par godina sto "vise nije mogao cekat valenciu i njihovo,hocu,necu" vec covjek presjekao i potpisao za olimipc?
vidovic,ili kako vec?
Pa tebe otkako su te banovali nigdje te nema!?Schlager je napisao/la:mene ovo sa elvirom najvise asocira na jedan vas slucajMokroguz je napisao/la:Kome ce ova Krupa Koljica uvalitiTrese se gora, cuj Deportivo zainteresovan
![]()
![]()
posto volis olimpic,sigurno ces me podsjetiti kako se zvao onaj prije par godina sto "vise nije mogao cekat valenciu i njihovo,hocu,necu" vec covjek presjekao i potpisao za olimipc?![]()
vidovic,ili kako vec?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa vraćao sa on sa novim nikovima, ali nakon posljednjeg bana ga nije dugo bilo do sada. Nije mogao bez nas i ovog foruma to se odmah vidi.

arelinho je napisao/la:Pa vraćao sa on sa novim nikovima, ali nakon posljednjeg bana ga nije dugo bilo do sada. Nije mogao bez nas i ovog foruma to se odmah vidi.![]()
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=38715
?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Joj bilo je dosta nikova ne mogu se sjetiti svih. Bio mu je nik i Armagedon. Na prvu nije loš momak, ali zna puknuti u trenutku. hahahaHigh je napisao/la:arelinho je napisao/la:Pa vraćao sa on sa novim nikovima, ali nakon posljednjeg bana ga nije dugo bilo do sada. Nije mogao bez nas i ovog foruma to se odmah vidi.![]()
?
- Tristan
- Kontakt:
Ma kakav. Taj Vulture je onaj Piroman, pisao je samo gluposti, mene je nekad bilo sramota citati sta pise. Mislim da nije bio ni punoljetan.High je napisao/la:arelinho je napisao/la:Pa vraćao sa on sa novim nikovima, ali nakon posljednjeg bana ga nije dugo bilo do sada. Nije mogao bez nas i ovog foruma to se odmah vidi.![]()
?
Schlager/Armagedon je normalan covjek.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Realno **** ovu ligu bez Borca i Veleza.To mi je isto da u Spaniji nema Atletika i Valencije a igraju Alcorcon i Mirandes .Jos ako i mi ispadnemo ...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.