Ja ne znam ljudi sta toliko svrsajete na Blekica,i ja volim Sarajevo i postujem ako covjek stvarno zeli nesto napraviti,kada Sarajevo bude prvak BiH,te ne kraju sezone ne rasproda sve sto vrijedi i jos se pojaca i udje u grupnu fazu Evropa lige e onda cu ga i ja hvaliti na svakome koraku,a vi od njeg vec sad napravili kult licnosti
Evo jedan mali tekst koji pokazaju da nisu bas svi odusevljeni velikem gospodinom Blekicem
Biogradlić, Muzurović, Musemić ogorčeni na Blekića
račke legende Sarajeva; Vahudin Musemić, Fuad Muzurović, Ibro Biogradlić, Fahrudin Prljača, Refik Muftić i drugi, ogorčeni su ponašanjem nove Uprave na čelu za Zijadom Blekićem. Najviše ih je pogodilo što im je Uprava poručila da su «nepoželjni» u loži ako ne plate godišnju ulaznicu, koja košta oko 400 maraka.
- Nekorektno je što nas niko iz nove Uprave nije pozvao na sastanak. Priča se kako sa novim ljudima sve cvjeta, a poručili su nam da na stadion možemo samo ako kupimo godišnje, izuzetno skupe VIP ulaznice. Da je Nijaz Merdanović u Upravi ovako se nešto ne bi moglo desiti. Sada i da nas zovu, da nam daju besplatno ne želimo. Žalosno je što na Grbavici imamo besplatan ulaz - iznijeli su bordo asovi svoje ogorčenje zbog odnosa prema njima od strane nove Uprave Sarajeva.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif