Šta će nam on?joker90 je napisao/la:Dobro jutro pitari! Slusate Radio Bir, a sa vama je vas Joker Devedeset! Poslusat cemo sljedecu muzicku numeru kojom cemo prizvati dolazak Milosa Stojceva u ponedjeljak. Tako mi je najavio jedan insajder ovog foruma na fb! Necemo reci javno ko je, ali cemo ovim testirati ozbiljnost njegovih infomacija i izvora! Budite nam poseljamljeni u ostatku dana i ostanite uz nas program. Eselamu alejkum!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Da li zna Stojcev da ce imati konkurenciju u vidu Saida koji sprema karanje lige i stream navijaca ?
1946~
1. Umjetik na terenu, umjetnik van terenaHigh je napisao/la: Šta će nam on?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U jedno sam siguran. I na proljece Rustemovit ce biti neizostavan u prvih 11.
- Evolution87
- Kontakt:
Joj brate nisi normalan
Ovo sa Mikelom me je dokrajcilo
Ako nista, dolaskom Lelica njegova hanuma ce dobiti konkurenciju
Ovo sa Mikelom me je dokrajcilo
Ako nista, dolaskom Lelica njegova hanuma ce dobiti konkurenciju
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
joker90 je napisao/la:1. Umjetik na terenu, umjetnik van terenaHigh je napisao/la: Šta će nam on?
2. Magistar u kopačkama
3. Ko brat je s Puzijem
5. Voli da piša po sirotinji i bahat je, to se poklapa sa našim stavovima
6. MoRe li iko od naših trenutnih igrača ovo?![]()
7. On je Miloš Stojčev
8. Ima obje noge, ne moramo čekati da mu muda porastu itd.
9. Zna kako se uzimaju trofeji, za razliku od većine naših trenutnih igrača
U ovom nabrajanju gore smo maksuz preskocili jedan broj jer ga nosi Edin Dino Hrustanović, pa nećemo da pehiramo Milošev dolazak!![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Hrusteme, igračino!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad Hrustemovic dobije poziv u reprezentaciju, koga da odaberemo da ima cast otvoriti njegovu temu na podforumu reprezentacija?
Predlažem nekoga ko najviše prati Hrustemovićev rad.Evander je napisao/la:Kad Hrustemovic dobije poziv u reprezentaciju, koga da odaberemo da ima cast otvoriti njegovu temu na podforumu reprezentacija?
@Joker, zaduzen si za to.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel to ode hrustemovic?
TobeYarabi je napisao/la:jel to ode hrustemovic?
Samo se vi zajebavajte, a tačno će se ostvariti ona moja zajebancija da će Rustem otići iz Sarajeva tek kad njemu dosadi ili će se ovdje oprostiti kao legenda kluba u 36-oj godini! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Možemo li skupiti 1.000 lajkova na njegovoj fan stranici?
Izvinjavam se na upadu, ali Lelic je odmah u sljedecem napadu dao gol (doduse vise radi greske nase kriminalne odbrane). Zanimljiv igrac...sigurno nije odmah za startnih 11 Sarajeva u borbi za titulu ali nije los za razvoja...Evander je napisao/la:Nista strasno, presla lopta preko noge. Desava se i najboljim igracima na svijetu.MCMXLVI je napisao/la:"Lelic prolazi iiii pogadja....... Neeee!!! Pa jaoooooooouu!"![]()
Meni je na ovom snimku vise za oko zapao los dodir lopte kad je isao sevati golmana. Ne znam da li mu je odskocila ili je losa tehnika u pitanju.
Helem, 19 godina, ima potencijala. Sacekat cemo da vidimo hoce li biti sta od njega.
Ali on definitivno nije pojacanje za borbu za titulu, niti ono cemu smo se nadali ako mislimo ojacati ekipu za proljece.
Za sad, samo fina i perskektivna prinova.
KenoRob je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, ali Lelic je odmah u sljedecem napadu dao gol (doduse vise radi greske nase kriminalne odbrane). Zanimljiv igrac...sigurno nije odmah za startnih 11 Sarajeva u borbi za titulu ali nije los za razvoja...Evander je napisao/la:Nista strasno, presla lopta preko noge. Desava se i najboljim igracima na svijetu.MCMXLVI je napisao/la:"Lelic prolazi iiii pogadja....... Neeee!!! Pa jaoooooooouu!"![]()
Meni je na ovom snimku vise za oko zapao los dodir lopte kad je isao sevati golmana. Ne znam da li mu je odskocila ili je losa tehnika u pitanju.
Helem, 19 godina, ima potencijala. Sacekat cemo da vidimo hoce li biti sta od njega.
Ali on definitivno nije pojacanje za borbu za titulu, niti ono cemu smo se nadali ako mislimo ojacati ekipu za proljece.
Za sad, samo fina i perskektivna prinova.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kad se spomene sporazumni raskid sav se najezim.
Hrustemovic može samo do planine i nazad u grad, ne skida se sa Merjem Fato Merjem Zlato.
Hrustemovic može samo do planine i nazad u grad, ne skida se sa Merjem Fato Merjem Zlato.
Sabrine mi moje!
Švrakić: Sve zavisi od situacije na tržištu, ali sa nama će pripreme početi Nedim Hadžić, junior iz naše Akademije, pa daj Bože da zadovolji kriterije i nametne se da bude u prvom timu.
Hvala na odg. @beli
Hvala na odg. @beli
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Google Adsense [Bot] i 48 gostiju.