FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vrati se Miloseee

- ThrillerHz
- Kontakt:
Kad vidim kakva se pitanja postavljaju, tacno me sramotajoker90 je napisao/la:Kakva ćemo pitanja Ziji postaviti na zvaničnoj?
1946~
Misli li da je Hrustemović budući reprezentativac!joker90 je napisao/la:Kakva ćemo pitanja Ziji postaviti na zvaničnoj?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Napisa neki lik kako treba vratiti obavezno Leona i Cimirota! Ja ugasio nakon toga fb..ThrillerHz je napisao/la:Kad vidim kakva se pitanja postavljaju, tacno me sramotajoker90 je napisao/la:Kakva ćemo pitanja Ziji postaviti na zvaničnoj?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hahahahah jel vjerujes da sam zbog istog komentara i ja ugasio fb i nemam namjeru vise ni citat odgovore, a tek pitanja...joker90 je napisao/la: Napisa neki lik kako treba vratiti obavezno Leona i Cimirota! Ja ugasio nakon toga fb..
1946~
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sve kad sagledam nismo se mi usrecili s Tanom .

Bacit će nam ovdje neko sažetak svega! Mene zanimaju odgovori oko pojačanja i Saida, ostalo su svakako presipanja iz šupljeg u prazno.ThrillerHz je napisao/la:Hahahahah jel vjerujes da sam zbog istog komentara i ja ugasio fb i nemam namjeru vise ni citat odgovore, a tek pitanja...joker90 je napisao/la: Napisa neki lik kako treba vratiti obavezno Leona i Cimirota! Ja ugasio nakon toga fb..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kolike su plate ovih igraca tipa Radovac , Hebibovic , Hodzic i tako ?
Samke 3000, Hebib i Dušan po 2500.hrn je napisao/la:Kolike su plate ovih igraca tipa Radovac , Hebibovic , Hodzic i tako ?
- Orangina85
- Kontakt:
Zanimljiv odgovor Zije za Rustemovica 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja to ovdje napisao prije godinu da ne treba ocekivati od njeg bravure na sredini terena al momak trci ,bori se ,evo covjek kaze i na treningu da je tako . to svaki navijac treba da postuje medutim kod nas nije tako kod nas se cijene stepanov i slicni prodavaci magle .Orangina85 je napisao/la:Zanimljiv odgovor Zije za Rustemovica
Od njega niko ne ocekuje bravure, ja od njega ocekujem da prestane zamahivat ko zadnji vezni, da prestane slati nakve ne moguce duge lopte koje su totalno bespotrebne, da prestane izvodit prekide, sutevi sa 30+ metara.bordobijeli je napisao/la:Ja to ovdje napisao prije godinu da ne treba ocekivati od njeg bravure na sredini terena al momak trci ,bori se ,evo covjek kaze i na treningu da je tako . to svaki navijac treba da postuje medutim kod nas nije tako kod nas se cijene stepanov i slicni prodavaci magle .Orangina85 je napisao/la:Zanimljiv odgovor Zije za Rustemovica
Kad bi samo igrao ono sto jedino zna trcat,borit se, dodavat prvom do sebe bio bi prejak igrac a usput bi ekipi pomogao.
Nedim Hadzic
Kad mu Sajkaca uputi dugu loptu a mali Nedim je pospremi u mrezu, stream navijaci na aparatima.

Kad mu Sajkaca uputi dugu loptu a mali Nedim je pospremi u mrezu, stream navijaci na aparatima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Konacno neko pametan se sjetio ovog dragulja. Momak zabio 43 gola u sezoni, svrstan medju 50 najtalentovanijih u europia nasi mozgovi ne samo da mu nisu dali sansu u prvom timu nego ga jos premjestili na klupu.
koji ti je više baLakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj lakoste je dosadniji od besica sa sefkom okicem 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.