Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
ima mnogo odvratan body language na terenu, a i mogao bi se ugledati na Jokica po pitanju postavljanja za ofanzivni skok
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
nema se on sta gledat na druge, pa pogledaj samo drugo poluvrijeme
znaci NIJEDNA mu lopta nije data u napadu...igraci ga totalno ignorisu
imam osjecaj kao da ga tjeraju iz tima
znaci NIJEDNA mu lopta nije data u napadu...igraci ga totalno ignorisu

LMA je Jokica oducio od kosarke u par minuta.Juka, pakuj kofere i odyebi ove sebicne levate.
Realno gledano to je i do njega, vjerovatno ima razlog zasto ga ignorisu, ako vec ignorisu..RealnoGledano je napisao/la:nema se on sta gledat na druge, pa pogledaj samo drugo poluvrijeme
znaci NIJEDNA mu lopta nije data u napadu...igraci ga totalno ignorisu![]()
Realno gledajuci ti si ili ne realan ili imas izvore informacija koje malo ko ima u regionuJHam je napisao/la:Realno gledano to je i do njega, vjerovatno ima razlog zasto ga ignorisu, ako vec ignorisu..RealnoGledano je napisao/la:nema se on sta gledat na druge, pa pogledaj samo drugo poluvrijeme
znaci NIJEDNA mu lopta nije data u napadu...igraci ga totalno ignorisu![]()
Mada mislim da je prvo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kao sto je i ovaj napisao da igraci hoce da ga otjeraju iz tima, ja sam se samo nadovezao da ako je to tacno da vjerovatno postoji razlog za to...
pa konacno su preveli tekst pjesama koje isti forsira i ljudima se zivot ogadio.JHam je napisao/la:Kao sto je i ovaj napisao da igraci hoce da ga otjeraju iz tima, ja sam se samo nadovezao da ako je to tacno da vjerovatno postoji razlog za to...
hehe...salu na stranu, ali koliko god je nas - primitivluk iz njega izbija (necu reci seljakluk), al ponasanje mu je za svaku osudu u globalu.
Jokić sutra out vjerovatno.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
mogao bi Juka zavrsiti u Atlanti, kao dio paketa za Millsapa, kojem Atlanta forsira trejd a Denver ima sta za ponuditi i ranije je iskazao interes.. Ne bi bila neka sreca, zakucan iza Howarda..
pa sad da bi bio zakucan - ne bi jer howard igra manje od 30 minuta prosjecno, a u iducim sezonama ce se ta minutaza jos smanjivat, tako da bi juka sad imao 20-ak minuta prosjecno + bi mogao sta i nauciti defanzivno od dwightaAlphonseKauders je napisao/la:mogao bi Juka zavrsiti u Atlanti, kao dio paketa za Millsapa, kojem Atlanta forsira trejd a Denver ima sta za ponuditi i ranije je iskazao interes.. Ne bi bila neka sreca, zakucan iza Howarda..
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
I ja bih volio da je rezerva Dwightu u Atlanti i da igra u prosjeku 18 minuta, nego da istu minutazu ima u Denveru. Puna zdravija sredina, puno jaca ekipa koja ce 98% obezbijediti PO. Plus to sto si ti rekao da ce imati priliku nauciti ponesto od Howarda i da bi mu minutaza iz sezone u sezonu vjerovatno rasla, a i Hawksi imaju bolje razigravace.KK_Bosna je napisao/la:pa sad da bi bio zakucan - ne bi jer howard igra manje od 30 minuta prosjecno, a u iducim sezonama ce se ta minutaza jos smanjivat, tako da bi juka sad imao 20-ak minuta prosjecno + bi mogao sta i nauciti defanzivno od dwightaAlphonseKauders je napisao/la:mogao bi Juka zavrsiti u Atlanti, kao dio paketa za Millsapa, kojem Atlanta forsira trejd a Denver ima sta za ponuditi i ranije je iskazao interes.. Ne bi bila neka sreca, zakucan iza Howarda..
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Zasto ne bi tradeovali i Dwighta ako vec idu u potpuni rebuilding, jedino im se Schroeder od trenutno vrijednih igraca uklapa u rebuilding..
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Da li smo spremni? Idemoooooooooooo Jusufeeeeeeeeeeee, gaziiiiiiiiiiiiiiii
U prvoj petorci 

- Sir Oliver
- Kontakt:
Adams već zreo za isključenje
e moj Juka
kakve cigle on baca s metar
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zato igra dobru odbranu